I ja mislim. Jer su ovo fakat smijesni zahtjevi.
Printable View
I ja mislim. Jer su ovo fakat smijesni zahtjevi.
lol 32 Mb grafička, GF2 xD
Sta je vec prvi April?
Cak i Super Mario treba jacu graficku...
Pa, i ne baš - Super Mario Bros. 1 se vrtio na Nintnedo Entertainment Systemu kojeg pogoni Ricoh 2A03 8-bit processor (MOS Technology 6502 core) što je ipak slabije od ovih zahtjeva. :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ako su ovo fakat zahtjevi onda neme logike da ubacuju direkt x 10,kao sto su najavili,a svakako nisam siguran da li da vjerujem u ovo,da su rekli minimalno 64mb ili 128,sigurno bi povjerovo.
Protossov Nullifier se sada zove Sentry i ima novi izgled:
http://www.starcraft2.com/images/news/SCIISentry2.jpg
Evo kako Nullifier izgleda ako se netko ne sjeca... Nullifier mi lici na trilobita malo ili na skorpiona.
http://gigglehd.com/zbxe/files/attac...Nullifier1.jpg
Oba unita mi lijepo izgledaju, bilo kojeg da stave nece mi biti zao. :thumbs2:
Joj kolko oni toga mijenjaju :)
Nadao sam se da ce nullifiera zamjenit, nije mi se nekako uklapao u prottosovu vojsku s tim izgledom. Jel abilitiy ostao isti???
http://forums.battle.net/welcome.html
Skrolajte dole. Beta forum pripreme. Uskoro će beta.
OK, potvrđeno je. Ako ne čujemo više Reika znači da ga je strefilo. :)
StarCraft II Closed Beta Launches This Month
= Citat =:
Finally, for real, the StarCraft II beta is about to begin. Activision Blizzard president Mike Morhaime announced today during a company earnings call that the closed beta of the highly-anticipated real-time strategy game will launch this month
... evo... javljam se... iz bolnice... kažu: "...srce sinko"....
uspjet... napraviti....sticky... hvala...arbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
ž.-
sad mene zanima koliko obično prođe od otvaranja bete do izlaska konačnog proizvoda? mislim za blizzard?
Koliko se sjecam nakon sto je PC - Play napravio recenziju Warcraft III Bete, recenzija za cijelu igru je izasla nakon par mjeseci.
Ali ipak.... ne mozes se po recenzijama PC - Playa orijentirati. Tako da nije sigurno kad ce cijela igra izaci.
Ipak je Blizzard Bog i batina sto se izlaska igra tice i on ima zadnju rijec. Kad on kaze da je gotovo, onda je gotovo.
Nek me neko uštipne, mora da sanjam.. Starcraft 2 beta ovaj miseccc?! Ma sanjam sigurno.. Vidim keriganku u tangama kako radi jogu.. Definitivno san.
Issssss, koji sok :pray:
A vec sam se ponadao da cu uspjeti dati ovu godinu na faksu... :(
:D
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Pa dati ćeš... ne brini brigu... još ima puno do finalnog proizvoda... ili misliš da će te uzeti za beta testiranje? :)
Imam veze :)
Ozbiljno
:P
Matt Horner - Biography
http://www.starcraft2.com/features/heroes/horner.xml
Daj vidite ovo:
The Sons of Korhal accepted Matt as a member and encouraged him to go through military training with the Confederate fleet, where he excelled as a pilot. After graduating with honors, he deserted the Confederacy and joined the Sons of Korhal full time. By the time Mar Sara fell, Matt was first officer on the Cormorant, a merchantman that had been converted for blockade running.
Koja je pica taj Matt i Sons of Korhal skupa sa njim. Dakle, prvo je namjerno išao u vojsku Konfederacije da nauči voziti letjelice, zatim ih je napustio i pridružio se "službeno" Sons of Korhalu sa naravno, novonaučenim letačkim vještinama i iskustvom da bi se borio protiv te iste Konfederacije koja ga je obučila.
What an asshole :)
To ti je Double Agent. :D
Konfederacija je tad vjerojatno imala bolje letjelice, pa su ga poslali tamo da nauci sve sto moze i vrati se natrag Sons of Korhal.
btw. mrzim Zergove.
ZAKON! :D= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Haha, ludo :pray:
lol ovo je bolje od onih kabrioleta u aoe2 ^^
Hoce li ta mrznja i bijes biti usmjerena na mene ako kazem kako su mi zergovi najdraza rasa u Starcraftu? :D= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ne salim se,ali ako bih bas MORAO birati onda bi odabrao Zergove. Inace su mi sve rase super i svaka ima "ono nesto" po cemu je dobra.
Ma neće, ja sam ti samo ubojica Terrana i mrzitelj Zergova jer je PvZ imba matchup ;)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Vidimo se... for Aiur. ;)
Nema nista bolje od pvz na redridgeu/longiju/tau :)))samo neka dodju.
kako mislis?= Citat =:
Izvorno postao ReiKo