tražim neki dobar rpg sa co/op ili bilo kakvim multiplayerom....treba mi za lan, ili može neka igra koja bi bila zanimljiva u lanu (2 players)
Printable View
tražim neki dobar rpg sa co/op ili bilo kakvim multiplayerom....treba mi za lan, ili može neka igra koja bi bila zanimljiva u lanu (2 players)
Diablo nije los, al neznam jel on moze co-op tj. lan
Kako nebi mogel, pa Diablo je poznat po tome da se igra na Lan party-ima :D Ljudi se slože, uzmu si klase koje si mogu podpomagati i deru! Pričam o Diablu 2 naravno!= Citat =:
Izvorno postao Svinjoguz
Čak se i legendarni Baldur's Gate može igrati u Co-Op modu u lanu ali fakat ne znam kako to funkcionira :shock:
Jedan igrač razogavara a drugi pomažu u bitkama.
@ jambrek
Vietcong je odlicna igra ( vietcong 2 vec ne ) , ima bugova, al je grafika za ono vrijeme bila odlicna , imas puno oruzja i misije su kjul.
a sad, trazim neku pucacinu s coop modom, bilo da je sadrzan kao original ili kao neki user made mod.
tražim neku besplatnu igru za igrati šah, po mogućnosti da mogu igrati online
+ simulacija helikoptera Whirlwind over Vietnam, koja će ti pasati ako si uživao u Duvall sceni Apokalipse= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
i
Shellshock Nam, koji ima bolji soundtrack od precjenjenog BF Vietnama.
šah??? :?= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
da, šah
znate li bar netko nekakav dobar portal na kojem se igra šah
settlersi, heritage of kings mislim da se zove, u igri samo gradis i gradis i gradis...bas za opustanje...
mogu ti jedino preporucit metni si neki guten film u dvd i gledaj...danasnje igre su zamorne :D
ubisoftove igre:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
prince of persia trilogija
beyond good & evil
rayman 3
rayman raving rabids
king kong
zatim
armed & dangerous
american mcgee alice
sheep, dog n wolf
just cause
worms 3d pa nadalje
@Hellboy
A što je sa Sonic Heroes? :D
Taman te zabavi, a nije 2D platformer. Za više informacija klikni ovdje.
(Moram ja svoje furati, ha? :D )
Preporučam ti sheep dog 'n' wolf, jako moćna igra :D
Ovo se čini super.= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
Dodaj i sve verzije i oblike Ninja Turtlesa.
I igru Simpsons: Hit and Run, fantastičan i opuštajući GTA klon.
Također, Bus Driver. Koliko god se činilo smiješno, tebi i drugima, igra je za opuštanje dušu dala.
Ljudi postoji li koja tucnjava za komp nesto slicno kao tekken ili mortal kombat... :killyou:
pokusaj na T-comovom Playtoyu, neznam sad tocno url, al malo izguglaj i naci ces) :wink:= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
postal2 :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Serious Sam je isto za mozak na pašu.
Vedrane, prince of persia trilogija definitivno nije za opuštanje, igra udara na živac da je to nevjerojatno, nikad se nisam naživcirao uz igru kao uz POP.
Hellboy igraj Lego Island 2, iskrena preporuka, igra i pol.
Cro Cop ultimate fight, igu pravi onaj hrvatski studio.= Citat =:
Izvorno postao Pudli
el mi moze netko preporucit neku dobru hack 'n' slash igru... i mozd neku igru janaske tematike... tj tematike feudalnog japana...
Jedini diablo klon japanske tematike koji mi pada na pamet je dosta dobri Throne of Darkness. Isto tako, nije japan, već kina, ali okej je i igra Blade & Sword.
Ako ti nije do RPGa, već tabačine, kineska je mitologija puno popularnija od japanske, pa tu imaš konzolaški serijal Dynasty Warriors, a uskoro izlazi spritualni nastavak Warriors Orochi, koji izlazi i za PC, pa pogledaj materijale po internetu.
nisam bas ljubitelj kine... al dobro... neg mene je zanimalo posebno hack n slash igra i posebno igra jap tematike... svejedno fala, pomogel si mi... ^^
e Blade & Sword sam igro, prefucking jeben RPG, akcijski nastrojen, fluidni pokreti, nema puno razmisljanja, the way i like it :D
Odobno bih ti preporucio Sacred, odlican je s hrpom itema i veoma dinamican. Ak uzmes Sacred odmah nabavi i Sacred expanziju koja itekako balansira stvari :P, a i dodaje dvije nove profesije, dwarfa i demoness.
trazim WW2 pucacine bar prosjecne kvalitete al da igrate sa nacistom..
Trazim strategiju!
Najblizi opis bi bio simulacija vodenja drzave. Gdje napravis svoju drzavu i upravljas njome od vojske i ratova pa sve do izgradnje cesta, kuca,.....
Znaci, da bude mikromenadzmenta. I jos ako bi bila opcija mreznog igranja.
Ako netko zna ili je cuo bio bih mu zahvalan.
Civilization IV, TBS (turn-based strategy), zajedno s expanzijama= Citat =:
Izvorno postao mali_od_batina
nek proba i Settlers:heritage of kings
Victoria: Empire under the sun ili tako nesto se zove igra...
inace CIV serijal
probaj sins of solar empire. mozda ti nece odgovarat jer igras u svemiru..= Citat =:
Izvorno postao mali_od_batina