Casshern Sins.... najbolji anime ove sezone
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=6032
Printable View
Casshern Sins.... najbolji anime ove sezone
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=6032
Slažem se, definitivno jedan od boljih naslova... posebno zanimljivo jer je zapravo remake starijeg uratka.
gledo, dragon ball, z, gt, death note, X(preporuka), berserk, onog samuraja... *think* *think..* .... e da.. sjetih se...
rurouni kenshin (preporuka), cowboy bebop, hellsing, devil may cry, to je manje više to :), nikako da odgledam smrdljivi evangelion, a gledo sam i jedno vrijeme gaogaigar, e da i odgledo sam aiku, i arjunu :D
danas sam uzeo Paprika na blu rayu pa ću sutra pogledat
jel gledao netko?
E sada počinjem gledati pravi anime, dosta mi je naruto sranja.
Želim da mi preporučite prave anime, i tko mene zna, zna da bih da se ubaci malo prostiji animeji i ovi što su zakon po vama :D
ono što sam ja gledao a da je bilo malo golotinje ti je: elfen lied i berserk. ali bez obzira na golotinju, to su 2 meni jako dobra animea :pray:
Ajde ljudi pomažite, još malo pa neću imat kaj gledat...= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Elfen Lied sam gledao i gledam sada, obožavam taj anime :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
tko je voli hellsinga i Elfen Lied mora obavezno pogledati
Strait Jacket
In a world where magic and technology coexist, both sciences are used in the fields of medicine, warfare and research, but with differing results. Overuse of magic is forbidden as it causes mutations which transform the user into violent, uncontrollable and unstoppable monsters. Rayot(to) Steinberg is a lone wolf ‘tactical sorcerer’ dedicated to destroying these demons. Armoured and plated in his metal "mold", a straight jacket designed to keep him human, he walks a fine line between magic and madness as a rogue monster killer.
trailer
QEcuLQPvOjs
Prekratko (3 OVE) i jednostavno je trebalo više objašnjenja.
kupio ostricu, procitacu je danas vjerojatno.
Gdje ima gledati anime a da nije više od 50MB ili bar skinuti a da je 50MB?
traži anime u RMVB formatu on je lošije kvalitete i manje MB
A na kojim stranicama?
Nemogu editat... :(
Upravo sam pogledao ELfen Lied Ep. 1, sviđa mi se pa sam odlučio gledati još.
A premda je pwnala i ona epizoda što je na satelitskoj bila.
dabome,Elfen Lied baš i nije materijal za tv...
A šta ti je od ozbiljnijeg animea za prikazivanje kod nas? Ono, računaj da nema golotinje/krvi/perverzija/itd? :)
Animax kalan imam, a satelit mi u kurcu =]= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Zna li itko gdje da skinem anime a da teži 50-100MB?
oho, ovaj 6. nastavak oštrice malo rula : )
najkrvaviji i brutalniji do sad, zaista nepredividiva radnja. Sve u svemu, vgg : )
Sada sam kupio u pene pičke sezonu Dragon Ball GT, spremam se za gledanje ^^
Pogledao novu epizodu Casshern Sins... jednostavno se ne mogu prestati diviti kako izgleda. Pored toga što je odličan anime (jako dobar voice actor, paše liku savršeno) još i izgleda spektakularno, praktički pravi artwork sa minimalno recikliranja za razliku od većine animea (ima nešto kod kose glavnog lika što te tjera da je gledaš).
Tko bi mi sendao Trigun pa da ga opet pogledam? :(
Sviđa mi se taj, al sam sada u kurcu sa prometom, pa Casshern Sins i Hellsing moraju čekati sljedeći anime, a još nisam gtov sa Elfen Lied-om :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
do koje si epizode došao?
Počeo gledat Berserk. Ne mogu baš sudit po jednoj odgledanoj epizodi, ali za sada i nije baš neš - puno nepotrebnog ultranasilja, lik ima mač kojeg se ni Cloud ne bi posramio, a uvodna pjesma je pre loša...
Jer je sve to njegova gluma... vidiš to već u 1. epizodi na cepelinu ako pažljivo gledaš. :)
@Outmind:
Drži se Berserka... jedan od najjačih animea ikad, posebno ako si pročitao mangu. Prva epizoda je u biti u POTPUNOSTI van konteksta svih epizoda jer je zapravo toliko van timeline-a da mi je čudno što su je uopće uključili. Berserk je predobar jer doslovno nemaš pojma tko je glavni negativac sve do zadnje 2-3 epizode koje su stvarno ono... lude (samo mi nemoj reći da ti Guts nije kuler na kraju i tresnem te onim njegovim mačem, e :)). I da, uvodna pjesma je vjerojatno najgora ikad snimljena... ne znam na čemu je ekipa bila kad ju je odlučila staviti za opening.
do 3 :( i onda mi nestalo prometa, moram se strpiti do sutra da dođe novi mjesec, da to završim.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
I sada želim preporuku za neki drugi anime, a odgledati ću i Hellsing.
http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2008 ... 36006.html
Ajoj, koji lik... :o :rotfl:
Meni je OP solidan...= Citat =:
*hides*
Prva epizoda je vjerojatno bila neki preview na drugu sezonu koju su planirali napraviti?
Pogledao sam u međuvremenu još 2 epizode, koje su bile dosta bolje od prve, iako mi toliko krvi još uvijek baš ne leži.= Citat =:
Manga po meni ima najbolji razvoj radnje ikad, anime je dao samo mali preview na to.