A jel ba, nisi'l ti danas trazio grupu u Forlorn?
Mos u kin.
Petlare,kolko vas je? Jel su svi domaci?
Printable View
A jel ba, nisi'l ti danas trazio grupu u Forlorn?
Mos u kin.
Petlare,kolko vas je? Jel su svi domaci?
ne, ja sam tražio tanka i jebenog hilera za fornost tri jebena sata :(
Da,znam kak ti je. Za blackfire nemos je*enu grupu skupit. U lone landsu se jos i moze,al north downs je za popizdit...
ah lone lands lol.. vidjet češ kad budeš tražio grupu za GA.
Skida se. Zadnji put kad sam probao, zgadio mi se život. Možda sad bude bolje.
za sad nas je 5 svi domaci svi smo njubare XD
ja il sam posto otporan na grindfeste il se igra promjenila, al kad sam prošlo ljeto trialo, jednostavno sam odjebo igru kad sam došo do lone landsa, sad ovo ljeto mi je dojadila za nekih 11 dana, al sam ju stvarno intenzivno igro ^^= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
sad sam se opet malo zainterestiro, bilo bi fora doč na lv50 prije f2pa, onda mi mogu pušit s nedostupnim questovima ^^
Potoji vam domaći kinšip na Eldar serveru, SWIM, postoje skoro od samog početka LotRO.
Veoma kewl ekipa.
site im je malo u banani :/
evo,ja sam u zadnjih 8 dana nakupio 42 sata igre... ko zna,možd mi i dosadi,al prvi put da mi je grindanje zabavno...
Btw,kak ce se ekspanzije kupovat? jel se mogu sa onim njihovim bodovima kupit?
mislim da da, al jeftinije je naručit s amazona mines of moria ovo ono, a za siege of mirkwood nemamo izbora :(
Kak mislis? Znam da trebas imat moriu da bi mogo mirkwood... Btw,kolko kosta moria?
http://www.amazon.co.uk/Lord-Rings-Onli ... 012&sr=8-1
što se expanzija putem pointova tiče, dakle ako imaš dovoljno pointova a nemaš primjerice SoM, u onom njihovom storeu ugpradeaš acc i to je to.
Dolazim na Eldar. Upravo mi se updejta igra, pa odoh na jednu pšeničnu(ili dvije).
Javim još nick, klasu...
Dajte mi recite kome da se javim za kinship?
Btw. RL : Lvl 32 male debt collector from Dugo Selo :kill:
Oj,balz, živ si,a?
Ak me vidite online,zovnite me,i ja cu se pridruzit kinu,ak je domaci... Nick je Wolfthir
i ja bi, dosadno mi je samom ovo ono, ak budem spamo po channelima mogli bi me banat :3
xD.
Jucer sam pogubio zivce, 2 sata sam trazio pisljivih desetak tina po onoj mocvari kod breea... naravno,za to vrijeme sam skupio 200 coppera... :P
Ajd,momci, baš mi se malo vraca na natrag, mogu vam pomoc u bree questovima, do tamo bi ionako trebali brzo doc...
Rado, ali ne daje znakove života klijent. Probaću se ponovo regat kasnije.
lol tamo im netreba nikakva pomoč osim s GBom= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
pozz narode
vidim tu se naveliko igra a nikako da se registriram na forum da vas pozdravim :)
Site je bio u banani jer sam radio redizajn, sad je site gore i slobodno se mozete registrirat, javit ekipi i naravno pridruzit swimu ako zelite= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
http://swim.forumh.net/forum.htm
SWIM forum je postao okupljaliste LOTRO community-a tako da ako se i ne zelite pridruzit kinshipu slobodno nam se pridruzite i zatrazite bilo kakve informacije
Toliko od mene za sada
pozdrav
Berta
Oh,awesum. Budem vas vidio, pa ak mi se svidite, pridruzit cu se i ingame... :D
zavrsio book 3 , najlaksi do sad ili mi se samo cini XD
I ja vam se uskoro pridružujem, navečer ću stavit skidat, a vjerojatno ću sutra malo početi. Na kojem serveru vas ima najviše?
EU, Eldar
vol1? več sam zaboravio šta se radi u 3. booku :(= Citat =:
Izvorno postao Petlare
North downs,ne?
aha= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
rade se north downsi, puno ste mi objansili :(
ah sad se sjetio, to je kao ono obrana trestlebridgea, okupljanje councila ovo ono.
Jeste.
Ja dovršio sad book 2, jos samo par questova u agamauru, i onda nastavljam u north downsu, stao sam kad sam zavrsio sve questove zapadno od Esteldina...
pucam s mojim trentonom na undaying jos 2 lvl-a fale :)