Ljudi te diraju dok pricaju s tobom?
Printable View
Ljudi te diraju dok pricaju s tobom?
Jer bi onda to bio monolog.
Ja i dalje moram opaliti samar da me dozive i tek onda mogu pricati.
Mene uvijek prekidaju (neprekidno, da dodam) dok razmišljam...samo klimaš glavom-= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Podsjećate me na moju baku, svaki put kad sam kod nje i budem zamišljen, ova dobro pa ne počne plakati i pada u depresiju jer sam ja nesretan i ne želim biti tamo i štajaznam. Lul.
That's why it's a mystery. Ever heard of it?= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Prva četvorka iz matematike u srednjoj XD
mijenjam forum skinove, prebacio sam se sa defaulta (kojeg koristim godinu dana) na AeroBlueX (koji je vrlo najs).
U pozitivnom ili negativnom smislu? :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Nerd alert!
Kakvog smisla ima prolijevati krv i znoj i suze za peticu u srednjoj školi kad uz malo do umjereno truda možeš bez problema prolazit sa 4? Na fakultete danas više ne upisuju one koji su prošli sa 4?
Ja se znojim za dvojku iz matematike, pa ne bih znao.
Znojiš se za 2 iz matiše? Pa koja je to škola? Znam da je u GAM-u u Rijeci vjerojatno najžešća profesorka matematike u županiji i šire kod koje moraš znati kao odlikaš da bi imao 2.
A gle, možda je tvoja definicija znojenja malo drugačija. :) Ako moram više od 5 sati vježbati zadatke za test, onda mi je to bome znojenje.
Ma dobro, i ja sam lijen, ali valjda se u 5 sati to može naučiti za 2. Ili imate lošeg profesora u bilo kojem smislu ili ne učiš kako treba ili nešto.
Zaboravio sam da su mi ubili još jednog kolegu s faxa iz grupe. Odsječen prst su mu našli tu u Rijeci, a tijelo u Karlovcu. To mi je treći kolega s faxa ubijen u Rijeci, u zadnjih 2 godine. Poznavao sam ih, sada su mrtvi...
I onda vi forumaši kažeta da sam idiot što nosim i podržavam nošenje oružja.
A jbt :(
Čitao sam u novinama o tom prstu, jezivo :o
To je netko s Tehničkog?
I btw, u nekim sredinama (nadam se da Rijeka neće postati skroz takva) nošenje oružja je možda čak i preporučljivo, ali apsolutno nikad nije preporučljivo biti trigger-happy i vraćati za sve duplo više nego što bi trebalo.
U kojim npr.?
Ova četvorka je vrlo pozitivna, sad je nova profesorica koja je puno bolja od prošlog seronje, kod njega su četri imali ili ulizice ili ljudi koji su mu sve zadatke znali uraditi u roku od pet minuta bez ijedne greške, i jedina ženska u razredu naravno
Ma ne znam... Čujem da u Zagrebu biti vani po noći ostavlja popriličnu šansu da te prebiju.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Jep, provjereno.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ili da izgubis mobilni cak :(
Zagrepčani su pičke, ako od njih dobiješ batina zaslužuješ da ostaneš bez mobitela.
Daj, ovdje u Splitu je pola stanovništva nadrogirano, jbt pričala nam danas nastavnica o povijesti droge u našoj školi, znači možete zamislit kako je kad ti učenik na sat dođe nafiksan :|
A ova generacija je malo blaža... sad se "samo" puši, u obližnoj "šumici" :(
malo je split
Nisam dobio batina samo sam ga izgubio jer sam smotan= Citat =:
Izvorno postao Xero
Nisam ni mislio da si dobio batina samo kažem.
Ti si mi ga ukrao onu noc, jelda?
Ja sad idem spavat.
BTW. danas sam vidio lika koji je izgledao ISTO kao Čux, ali ono, totalno bolesno ISTO. Gledam onu sliku s njim, Admirom, Anđelkom itd. i ono, ISTI pogled, ISTA frizura, ISTA građa.
Jel se kloniraš?
Nije to nista, ja sam nedavno u busu vidio lika koji izgleda isto ko onaj morz iz reklame za Eva sardine
Šime?
:rotfl: :pray:
http://i.ytimg.com/vi/D1QeNY1SvQA/0.jpg
Aha, isti brada i brkovi, sijedo onako kao da kljove ima
Jao kako su te sardine rulale...
@SharpDressedChevap_a nisi pomislio da je to možda bio Čux? xD
http://image58.webshots.com/658/4/20...5tLKRPI_ph.jpg
Bar mi ovo ne prikaze kao prvi rezultat kad ukucam "eva sardine" u google
Fiksd.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Dobar sam u pregovaranju.
Da, bio u mojoj grupi. Profesorica ga prozivala, nije ni znala, pa su joj ovi rekli šta je s njime bilo. XD= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
To možda čak i preporučljivo ostaje među civilima, s zakonske strane, ako te policajac uhvati s nekim od oružja, nadrljao si.
[quote=hrčak]Jep, provjereno.[/quote:ezaxgtp4]= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Vidi ga, jadni hrčak, sigurno su ga prebili. :(
Ja ne vjerujem u to.
To je tô šefe. Cica mica pica purgericaaaa...sagledaj te realno situaciju, u Zagrebu se tuku...u Rijeci se ubijaju...zato se ne može reći da je u Zagrebu opasnije biti vani na večer. U ostalom, istraživanja su pokazala da se svi zločini u 80% slučajeva dešavaju danju, većinom popodne, a tek 20% noću, ali čak i bez toga, Rijeka-Zagreb se ne mogu uspoređivati.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Da sam dobio brata :D
:friends:
:friends:= Citat =:
Izvorno postao betatester444