ČRU!
Printable View
ČRU!
šta kažete na setlistu:
abolish government / superficial love - slayer
policia - sepultura
mouth for war - pantera
the ballad of nirvana - sod
south of heaven / raining blood - slayer
you suffer - napalm death
whiplash - metallica
umri babo - autorska
refuse / resist - sepultura
Našao sam se uvrijeđenim.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Enivej, zainteresirao me ovaj groove metal, preporučite album.
Nemoj mi reći da si i ti imao nu fazu? :(
Ja u početku nisam volio metal jer sam čuo ta sranja.
Al dobro,svojedobno sam slušao Nightwish i Epicu. :oops:
Što se groovea tiče,probaj od Pantere Cowboys from Hell,premda se meni više sviđaju njihvoe stvari iz 80-ih (da,bili su glam,ali je Power Metal vjerojatno najbolji album koji su izdali).
Epica<3
Ili ne.= Citat =:
Cowboys from Hell > Vulgar Display of Power > sve ostalo njihovo.
groove metal je laž, samo izgovor da se bend ne nazove nu-metal bendom.
Koji je to trubac na avataru?
Toshinori KondoS,heh izgleda da je on prvi započeo svirati wind metal :D
Čoeče :o
Ja mislio to MasaKrisT :(
ante zar mislis da sam ja tak ruzan:)))
@ beba: ovo je neki experimental, balkanske ljestvice sviraju manijaci, najs najs:)
Ima lik trubu, pa sam pomislio. :(
[quote=Mr. Ante]Ili ne.= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":2hr2v4c6
Cowboys from Hell > Vulgar Display of Power > sve ostalo njihovo.[/quote:2hr2v4c6]
Recenzije na MA se baš i ne bi s time složile...
Power metal gg.
Mislim, nabrijano, catchy do testisa, Anselomov falsetto, šta fali? :)
kako volim vidit ljude koji imaju iste ukuse ko ja= Citat =:
svaka ti čast, a i vi ostali ljubitelji heavy metala bi mogli preslušat prve albume od Pantere, vjerujte mi nećete požalit.
(volim ja i cfh i vulgar, ali moj dojam je da su imali talent za nešta drugo, ali eto alkohol i droga napraviše svoje)
@mortician
preslušaj ostale s tog albuma tipa: rock the world, we'll meet again, death trap, hard ride, pst 88
Nego,jel sluša tko Accept (osim Guzde)?
Ja.
ste znali da su slipnot prije nego što su počeli svirat metal svirali neki funk :D
evo video dG_h8lsoT34
Slipknot je svirao metal?
E da,čuo sam da su u zdanje vrijeme prešli na heavy,pa me zanima jel išta od toga valja.
Zadnji album je bomba, i to stvarno objektivno govorim, mnogo stilova na njemu, tehnicki i glazbeno puno napredniji za vas mrzitelje slipknota, preporuka ako nista drugo.
Na koji alnum mislis? All hope is gone? Izašla sam iz takta malo..S:oops:= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
da.
Imam cijeli album. Čini mi se prilično politički nabijen, barem po pjesmama mi se tako čini. Da je ritmički vrtoglav je, ali nije nekaj posebno odstupano od uobičajenog zvuka.
politika me u zivotu uvijek pratila u stopu<3
Doista je tako. Ali čudim se da je i njih to povuklo.S:D
Nu metal se oduvijek bavio politikom, u svakom slucaju meni album odgovara jako i nakon vol3, najbolji definitivno:)Trenutno novi rammstein i slejer na playlisti:)
Ne nužno. Jer kod nekih je to ispoljeno više, a kod nekih manje. Komercijala, jebiga. Ja osobno ne volim o politici slušati još i kroz glazbu.
Moj brat koji voli Slipknot kaže da je zadnji album sranje (i ne,nije jedan od onih "nu metal i metalcore su najbolji i najžešći,sve drugo je sranje" likova).
Tvoj brat voli Slipknot. EOD.
Vi volite Metal. EOD.