-
Re: Anime & manga everything related
QUICK
Sto sve ima od Death Note-a za pogledat. Upravo nabavih 1 i 2 sezonu serije, tj onih 37 epizoda, ima li kakvih filmova nakon toga ili neceg?
-
Imaš neke director's cut specialse koliko vidim. Osim toga vjerojatno ništa, barem što se animea tiče.
http://myanimelist.net/anime/2994/Death_Note_Rewrite
-
Jel taj Death note tolko dobar kak se prica
nekak mi se cini overhyped
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Završio sa Higurashi no Naku Koro ni. Ocjena će prve sezone vjerojatno ovisiti o kvaliteti druge, za sada 8/10
Prva je polovica zadnje epizode napeta, ali je zato druga totalno antiklimatična.
Mislim hej, ne možeš casual razgovarati o tome gdje bi bomba mogla biti smiještena, dok je osoba koja te želi sve ubiti par metara udaljena od tebe. Ona bitka na krovu također... jednostavno, ne. Sviđa mi se zaključak, ali nije ovo neki shounen u kojem ćete misteriju riješiti tako da saznate tko je vještiji u borbi, dok istovremeno pričate nešto čisto neprikladno za trenutnu situaciju. ;(
Da ne pričam o tome da je sve mogao riješiti jednim knockout udarcem dok je u Rena međuvremenu telefonirala i bila okrenuta leđima.
vidjet ces u 2. sezoni pravu istinu
-
= Citat =:
Izvorno postao hansi
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Završio sa Higurashi no Naku Koro ni. Ocjena će prve sezone vjerojatno ovisiti o kvaliteti druge, za sada 8/10
Prva je polovica zadnje epizode napeta, ali je zato druga totalno antiklimatična.
Mislim hej, ne možeš casual razgovarati o tome gdje bi bomba mogla biti smiještena, dok je osoba koja te želi sve ubiti par metara udaljena od tebe. Ona bitka na krovu također... jednostavno, ne. Sviđa mi se zaključak, ali nije ovo neki shounen u kojem ćete misteriju riješiti tako da saznate tko je vještiji u borbi, dok istovremeno pričate nešto čisto neprikladno za trenutnu situaciju. ;(
Da ne pričam o tome da je sve mogao riješiti jednim knockout udarcem dok je u Rena međuvremenu telefonirala i bila okrenuta leđima.
vidjet ces u 2. sezoni pravu istinu
Već si završio sa drugom sezonom? :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Bikar
I više nego dobar.
-
nisam, al doso sam pri kraj, vecina toga je otkrivena, iznenadit ces se :P
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao Bikar
I više nego dobar.
code geass je bolji
-
DN je ok ali retrospektivno ima jednog od najglupljih genijalaca ikada, i to mi dosta kvari pogled na serijal :l
-
onda cu Code Geass pogledat prije....
a za Higurashi 1. epizoda 3. sezone je najjaca :D hehe
-
Pogledao epizodu 10 Asobi ni Iku yo! :3
= Citat =:
oh snap, plot attack
And indeed it is. Mnogo kul Assistdroid akcije this time around, uz poveći cliffhanger na kraju... Čini se da bi serija mogla imati pristojno finale.
Inače, lajkam ideju sprječavanja neprijateljskog proboja na komandni most tako da se oko njega izazove dimenzionalni skok.
-
Fairy Tail :pray: :pray:
Također Mystogan WTF :S
-
-
Pogledao novu epizodu HOTD.
"Coudo Triplesixu Delta."
OH SHI-
ED me malo podsjetio na Hellsinga i Magnoliu ili kakoveć.
Inače, izašao je i Occult Academy~ :3
-
= Citat =:
Izvorno postao System
Pogledao prvih pet epizoda Legend of the Galactic Heroes. Odusevljen sam. Ne postoji dobra niti losa strana, samo siva, kao i sve na ovom svjetu uostalom, onda prica prati obje zaracene strane i ne drzi se jedne (koja je kao bogom dana da unisti ovu zlu), vec sada sam primjetio dobru karakterizaciju likova, mogao bih jos da nabrajam... Ovo je na dobrom putu da udje u mojih top pet serija.
Mene samo ubija što izvorni romani na kojima je čitava stvar bazirana nikada nisu prevedeni bili niti će biti izgleda... ali onda opet, sretni smo što su ljudi uopće fansubbali anime i to još u '90-ima sa VHS-a pa su kasnije samo prebacili na kvalitetniji video. Plakati ćeš od jada na kraju jer će te živo zanimati što se dogodilo kasnije. :)
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Sto sve ima od Death Note-a za pogledat. Upravo nabavih 1 i 2 sezonu serije, tj onih 37 epizoda, ima li kakvih filmova nakon toga ili neceg?
Imaš live-action filmove koji su za čudo dosta solidni. Samo, solidno =/= dobro.
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Moraš pogledati i drugu sezonu da bi shvatio što se zbivalo u prvoj. Treća, tj. OVA epizode, je kao epilog koji nije dobro završio na kraju svega.
-
Pogledo ponovo FLCL,
al ovaj puta En Dub koji je bolji od Japanskog.....
I sta rec meni pregenijalan anime,sve bi dao da ga jos ima
il da barem naprave remake....
Ima stvarno epic scena (ne mislim tolko na akcijske neg one druge),a
i soundtrack je jako dobar
Edit:sad slucajno nasio na jp.wiki i ako mi je google dobro preveo trebala bi doc
blue ray verzija jos do kraja ove godine :pray: :pray: :pray:
http://i.imagehost.org/t/0132/Screenshot_1.jpg
kak me na kraju ono rastuzilo kad je Naota rekao za Mamimi da je otisla iz grada i da nezna sta je sa njom dalje bilo...to mi je gore neg da kaze da ju vlak pogazio
(ista stvar ko na 5cm/s
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao System
Pogledao prvih pet epizoda Legend of the Galactic Heroes. Odusevljen sam. Ne postoji dobra niti losa strana, samo siva, kao i sve na ovom svjetu uostalom, onda prica prati obje zaracene strane i ne drzi se jedne (koja je kao bogom dana da unisti ovu zlu), vec sada sam primjetio dobru karakterizaciju likova, mogao bih jos da nabrajam... Ovo je na dobrom putu da udje u mojih top pet serija.
Mene samo ubija što izvorni romani na kojima je čitava stvar bazirana nikada nisu prevedeni bili niti će biti izgleda... ali onda opet, sretni smo što su ljudi uopće fansubbali anime i to još u '90-ima sa VHS-a pa su kasnije samo prebacili na kvalitetniji video. Plakati ćeš od jada na kraju jer će te živo zanimati što se dogodilo kasnije. :)
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Imaš live-action filmove koji su za čudo dosta solidni. Samo, solidno =/= dobro.
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Završio sa Higurashi no Naku Koro ni. Ocjena će prve sezone vjerojatno ovisiti o kvaliteti druge, za sada
8/10
Moraš pogledati i drugu sezonu da bi shvatio što se zbivalo u prvoj. Treća, tj. OVA epizode, je kao epilog koji nije dobro završio na kraju svega.
Welcome back :D, Hvala...
-
Vratio se Arby, sad mogu nastavit normalno živjet xD
-
Pogledao novu epizodu Seikimatsu Occult Academy.
W-T-F. :pray:
-
imam najvise postova u ovoj temi, 200 i nesto
jej!
edit: da nebi krivo shvatili najvise od mojih postova
-
Ja ih isto imam dvjesto.... Tisuću dvjesto deset, that is. :)
-
Vani je Sora no Otoshimono OVA epizoda, koja je navodno bila "preopasna" da ju puste na TV.
Pool epizoda :3
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Naravno, uskoro počinjem sa drugom sezonom. :)
-
Sora no Otoshimono OVA... jedna epizoda na bazenima neće naškoditi, zar ne?
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Vani je Sora no Otoshimono OVA epizoda, koja je navodno bila "preopasna" da ju puste na TV.
Pool epizoda :3
Šta gledaš tam neke hentaj moemoe kavaj eči animeje mamlaze gledaj Seikimatsu. :@
-
= Citat =:
Izvorno postao hansi
imam najvise postova u ovoj temi, 200 i nesto
jej!
edit: da nebi krivo shvatili najvise od mojih postova
A kak da ja to sebi vidim? Od ostalih vidim, od sebe ne :(
-
Ni ja sebi ne vidim... Dogodi se to kad imaš previše postova. ^^
No, možeš vidjeti koliko postova imaš ovdje preko search opcije...
-
Da, skužio sam da se nekima vidi, nekima ne xD Kak prek searcha vidjet?
-
Necete vjerovati ali i ovde sam mod :eyebrows:
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, skužio sam da se nekima vidi, nekima ne xD Kak prek searcha vidjet?
Ime teme u "search for keywords" + tvoj nick u "search for author".
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Necete vjerovati ali i ovde sam mod :eyebrows:
God help us.
-
Po kojoj kategoriji i ocjenjivanju si ti postao mod? xD :pray: