Kako?
Printable View
Kako?
Sad kad bih ja nesto osvojio a nisam u Hrvatskoj, da li bi mi poslali?
Nemam pojma, njih pitaj.
spozno da napokon znam odakle onaj citat 'people like talking about people' iz deadwalkerovog potpisa... Ili Grimovog? :?
???= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Vec je poceo shitstorm oko ovoga 5. Novembra. :(
jesi gledao film?= Citat =:
Izvorno postao System
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Jako kul strip, ništa više.
I kakvo sranje oko tog 5. ?
CEK CEK...DI JE NASTAVAK...TO JE TO O.O?
@jopax
Remember, remember, the fifth of November
The gunpowder treason and plot.
I know no reason for which this treason should ever be forgot.
5.11.je Guy Fawkes pokusao dici u zrak zgradu parlamenta u londonu al su ga picke uhvatile.
Ovo nitko ne bi smio zaboravit, taj divni cin junastva. I pogledaj film V for Vendetta!
Ne znam bas...ja sam bio na strani kralja :D..skoro pa je i ona sam digo parlament u zrak kad je otkrio to :D.On je svojim postupkom sjebo totalno polozaj krscana u britaniji...tj ako mislimo na istog lika bilo je dugo kad sam gledo ista o tome
Btw
http://www.kongregate.com/games/molkman/lucky-tower
:D
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
lol ovo je veči bullshit od onog da su vatrogasci s kornata heroji i te fore.
Ja pricam o dogadjaju 1605 godine, kralj u pitanju je James 1.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
@ranger
U pitanju je zajebancija, nisi gledao film V for Vendetta pa ne kuzis :(
Ti si protiv Jamesa of Scots? Ciju su majku protijerali iz zemlje stalno napadali jer je bila krscanka =/.Gunpowder plot je bio masivni fail i zbog toga su napadi na krscane u britaniji bili jos veci a James nije mogao nista napraviti u vezi toga jer je to cak punilo kofere a i pola parlamenta se slagalo u tome nakon pokusaja atentata na njih.Puno ljudi je umrlo jer je on bio nesposoban
procitaj ovo sta sam rangeru napisao -.-
Jbg nisam gledo XD
gledo sam film... -.-= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Jebo vas film, jest dobar al ne toliko da stavim masku i ko retard idem uokolo i vicem "remember, remember".
Makar bi to urnebesno izgledalo :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao System
JEBEMTI :shock:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Prestrašno.
Ja sam cjelo vrijeme očekivo neki Rik Rol jump scare.
I ja sam očekivao neku zajebanciju, ali ovo je zbilja vrhunski strip, atmosfera, napetost, sve. Imaš li još nešto takvo Jopaxe?
Kako treba rijesiti ono,kad aktiviras rucku pa onda ona od 100 tona padne na tebe?Na tome sam zapeo= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Cool strip... Stvarno je... :o= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Gdje je nastavak???
Ekšueli, Fawkes je bio terorista i zločinac, ali to ne umanjuje awsomeness filma i romantičan smisao neobične maske s brčićima.
Možda je poanta da želimo obilježiti taj peti novembar i posvetiti jedan dan da se sjetimo koliko smo mi, običan narod moćna sila koja uvijek negdje u sebi ima snagu da skine sve okove i autokraciju, da je puk jedno veliko biće i kolektiv čija ideja, bila dobra ili loša, pokreće svijet.
Kakav nastavak, pa ovo je očito kraj. I savršen k tome.
Aww <3
procitaj strip. v je previse dobar tip u filmu, al svejedno je gg.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nisam skužio kraj :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Maknuli mi sliku :( sa siga...
Bila je prevel'ka.
Jeb'ga, rođo, znaš da ja neb'...
A dobro XD ja mislio da moze ak je u limitima..morat cu nes drugo sutra stavit
zašto pingvin priča sam sasobom?
query:user(Rang€r) asks QUESTION- 'Zasto pingvin prica sam sasobom?'
Nordom tries to answer
Calculating possibilities using known data about User(Mc_Pingvin v2.0)
Possibility 1: User just wants to look 'cool'
Possibility 2: User tries to apologise to User (sickpetey) for altering his profile. Apology analysis: unserious. Reason? Unknown. Possible cause: possibility that other forum users shall make fun of User (Mc Pingvin) if apologised correctly.
na forumu su jos isti ljudi koji su bili ovdje prije 3mj odkad sam prestao posjecivati stranicu (jedino su nick promijenili, ali ne i navike)...
:shock:
User (Chupacabra) performs action:'Welcome' on User (lulix).= Citat =:
Izvorno postao lulix
Previse sam se uzivio u ovaj Modron stih :D
Kako mrzim ljude koji te diraju dok pricaju ili kad vas je vise a ti sutis i razmisljas jer im je glupa spika pa te onda dirka i pita, sta je, jesi li ziv? ili zasto si zabrinut? WTF bokte, pa razmisljam