Preziveo sam zemljotres!Dvoje ljudi poginulo,dosta ranjeno,dve kuce pored moje totalno unistene! :( ..Kola unistena.Aufh koja propast..
Printable View
Preziveo sam zemljotres!Dvoje ljudi poginulo,dosta ranjeno,dve kuce pored moje totalno unistene! :( ..Kola unistena.Aufh koja propast..
Wat? Gdje?
Srbija.6 Rihterove skale.
Oh,nije 6,ali never mind,blizu sam bio.(probudio me potres pa sam u strahu od reprize onog u skoplju izleteo iz kuce. :(
rekao bi steta, al me fkt zaboli kurac
Ali ocito ne toliko da nisi mogao ne napisati nesto.
I imaj malo postovanja, u svemu postoje granice dobrog ukusa, al' stvarno
nah, smao sam zelio podjeliti s vama svoju potpunu ravnodusnost
:gitara:
pa kad si idiot, i nemoras bas za sve sto se napise na forumu rec da te nezanima, jer nas ne zanima da tebe ne zanima.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
[quote=Sonic_Moronic][quote="Rang€r":d7ldgyvm]ti ovim postom želiš reč da je bg apsolutno odličan, i kao takav neko drugi nema pravo reč da mu se igra nesviđa?[/quote:d7ldgyvm]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":d7ldgyvm
Ne, ali tvoji argumenti su kao kod osmogodišnjaka kojemu nije jasno zašto postoji tekst u igrama.[/quote:d7ldgyvm]
mene živo boli kurac što se nekom 8godišnjaku bg nebi svidio jer ima previše teksta. onak bolje ču uzet neku fantasy knjigu i čitat, nego se silovat na maloj rezoluciji ko što sam več rekao.
Naravno da te ne zaboli prozor, da te boli prozor ne bi uopće tratio jednu minutu života koja ti je trebala da napišeš taj post.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Očito je da trolaš svih ili želiš pokazati kako si ti više ljudsko biće zbog nedostatka empatije ili nešto.
I očito mu je uspijelo.
Danas mi se baš ne ide u školu, zajeban dan a mene ljenost od odmaranja i dalje drži, bit će baš veselo
Bilo je sinoć na vijestima za neki potres, nisam uhvatio da je u Srbiji :( Inače se u nas ovdje uvijek osjeti bilokoji potres u blizini, ali bila je noć pa valjda nitko primjetio nije.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Btw koliko ti je oštećen auto?
Spoznao sam da ću benat ragnaroka.
Sporo spoznaješ.
@Interceptor:mlado drvo je palo na auto.
=auto unisten.
Auuuu :(
This.
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
What about this? :(
Preksutra je the fifth of November yeeah= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Pre par sati sjedim u busu i neka baba počela da pada i uhvatila se za moje koljeno. U tom trenutku sam pomislio da mi se više nikada neće dići :(
jadan ti.
Ajd, bar jos uvijek imas svoje zdravl... Oh wait.
Ajd, bar jos uvijek imas modovsku poziciju :)
A u k...mislim da cu nazvati babu i ujka da vidim jeli bilo ista kod njih= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Gde zive?
Da u petak idem u Rijeku na tri dana. Onako, bezze s familijom :?
Pozdravi nam Reika
ajde, valjda u Rijeci sretnes Mravojeda, angel eye, la5o-a i jos pola foruma, svi su Rijecani :(
Ja sam cuo da je angel_eye zauzeta vec neko vrijeme
Pingu je jos nije odvezao s kreveta, znaci.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
That boy is taking his time. :)
POTRES I U ZAGREBU! Potres u Srbiji uzrokovao ovog maloprije u Zagrebu ili nesto.
Ja nisam skužio da je bio potres.
ni ja, bilo na vijestima.
Al gle, prvo u Srbiji, zatim u Zagrebu, sljedeca je Slovenija... Do sutra slovenija nece postojati :D
Ili slovenija ili Fiume, tj. Rijeka. C, preseli se gas.
Ploče nisu blizu Rijeke. :)
ama samo pretpostavljam da ce biti jos jedan potres, zapadno od Zagreba. Wateva gdje ce bit, boli me briga, kod mene nece :I
http://emcarroll.com/comics/faceallred/01.html
:pray: :pray: :pray:
Pa onda još malo
:pray: :pray: :pray:
Da sam osvojio biografiju lejdi gage na fejzbuku.
:(