-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Pogledao sam Shutter IslandSi slažem se s wedranom da je dosadan, razvuče i sve to što je napisao! Ono, Film sam skužio od samog početka
tamo kad mu je reka onaj doktor da je pacijentica koju traže umislila poštare, susjede.... a kao potvrda na moju teoriju ide onaj dio kad mu je reka da se on upusti u takve uloge te da je tako lakše pričati s pacijentima
I sad, nakon što sam to sve razumio gledajući film (ostalih cca 1ipo) glupo se nadam da sam u krivu, i kad sam shvatio da jesam i da je moja teorija točna, poludio sam jer sam potrošio par sati na glupost! I kraj uopće nije epic niti dobar, bezveze je!
-
= Citat =:
Izvorno postao System
Conan The Barbarian po 50. put...
Soundtrack je savrsenstvo.
9/10 zato sto je pravi Konan crn.
Nije nego brončani... sunča se puno, ali nije crn. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao System
Pa ima i sta da sunca. MisliJo sam na kosu :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao System
Znaš da se najbolje pocrni na snijegu? Hahahahah.
Inače pogledah Time Bandits Terrya Gilliama i slažem se s Wekiyem Terry Gilliam mi je puno draži od Burtona. Zanimljivo jerbo do prekjucer nisam znao tko je tip i koje je filmove snimio, a jučer sam skužio da sam mu gledao sve filmove i da su svi apsolutna genijalština, a Time Banditse sam gledo kad sam bio klinac i uživo sam ko i jučer.
http://gentlebear.files.wordpress.co...e_bandits1.jpg
-
-
Pogledao Shoot 'Em Up. Jako dobar akcić sa silovanim zakonima fizike i mnogo krvi. Prelijepa Monica Bellucci, Clive Owen i Paul Giamatti su odlično odglumili :thumbs2:
-
Crazy Heart
Dobar film. Jeff Bridges odličan.Uvjerio me .Gledajući film nisam razmišljao o filmu nego sam bio 100% udubljen u priču .Muzička podloga je također odlična.Imao sam ga prilike pogledati u HD formatu tako da sam uživao u slici i pogotovo u zvuku :thumbs2:
Film me podsjetio na odličnog The Wrestler i veliku nepravdu koja je napravljena Rourkeu .Čovjek je morao dobiti oskara jer je bolji od odličnog Bridgesa .
-
Taxi Driver ponovo. Dao mi je dobrih ideja... hmhmhm :)
-
Black Christmas
http://www.best-horror-movies.com/im...vie-poster.jpg
Jedan od proto slashera, genijalan horrorac, izvrsna karakterizacija likova, nije fora u filmu što brutalnije ubiti pijanu tinejđerku kao u novijim horrorima. Preporuka.
9/10
Trick 'r Treat
http://celebriosity.today.com/files/...vie-poster.jpg
Imamo novi Halloween klasik. :D
8/10
Slaughter High
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rHighCover.gif
Zanimljiv filmić, sviđa mi se što lik nosi masku dvorske lude, gluma je onako očajna, al svijetla točka je kada ga muče, tu je Marty dobro odglumio, ostalo je sve malo bedasto.
7/10
The Final
http://www.shocktillyoudrop.com/gall...nal_Poster.jpg
Neke geekove su zajebavali po školi, pa su se ovi skupili i odlučili ih pozvati u neke nedođiju na party, pa su ovi došli, pa su se ovi geekove iživljavali na njima. Dosadno.
5/10
The Legion
http://www.moviesonline.ca/movie-gal...ion-poster.jpg
HAHAHAHAHAHAHAHA, anđeli sa puškama i noževima, neko ima mašte. :D
4/10
-
trick or treat je prejeben :pray:
jedan od boljih filmova za helovin :D
-
Imaginarium of Doctor ParnassusS- odličan film, odlični glumci, odličan redatelj. Sve valja! I mala gingerica je hawt :D
Pineapple ExpressS- nisam neki veliki fan stoner komedija, ali sve u svemu nije loše. Ima nekoliko jako dobrih fora.
-
American Pie Presents: The Book of Love
http://2.bp.blogspot.com/_8oBTfdpzOf...ok+of+Love.jpg
Ni blizu prva tri dijela, kao i ostali, opet drugi glumci i opet krivi gulamac za Stifflera (najkulniji lik) i strikera (i onih ostalih) nema u filmu.
Ali kako god da je, solidna količina golotinje i humora, ok komedija za ubiti vrijeme.
6/10
-
BoonDOck Saints
9/10
Nasmio sam se dosta u filmu i odlično me zabavio. Mislio sam da če biti lošiji jer sam ga davno gledao, ali zabavio me i nasmijao dosta a i dobra je priča.
STvarno zabavan film.
-
-
Pogledao sam Ledeno doba 2: Zatopljenje. 9/10 jer je dobar animirani film sa dobrom količinom humora jedino kaj je film zmasakriran reklamama
-
U 1 na novoj Team America, jedini puppet film koji sam gledao, premoćno :pray:
-
Saints 2
4/10
Tako je loše pošto je nastavak. Pokušava kopirat prvi dio u skoro svakome djelu te time scene ispadaju još gore nego u prvome djelu.
I nekako me sve živcira u ovome djelu... :S
Al doro ajde :P . Predugo traje...
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Inače pogledah Time Bandits Terrya Gilliama i slažem se s Wekiyem Terry Gilliam mi je puno draži od Burtona. Zanimljivo jerbo do prekjucer nisam znao tko je tip i koje je filmove snimio, a jučer sam skužio da sam mu gledao sve filmove i da su svi apsolutna genijalština, a Time Banditse sam gledo kad sam bio klinac i uživo sam ko i jučer.
[Pikčr]S
Evo, taman i ja pogledah.
Koja boleština od filma :D
Monty Python + Burton + treš + eksplozije + midgeti = Win!
-
Team America:World Police
Onako jebački treš film sa lutkama, nema konkurencije
10/10
-
HitchS - vrlo dobra romantična komedija..čak me uspio nasmijati s nekim forama što je rijetksot kod novijih takvih filmova 8/10
-
Orgazmo
http://culture.froggytest.com/module...ne_orgazmo.jpg
Bogisusvrag.... :D (uncensored directors cut verzija fkors)
10/10
-
-
What makes a man?
Is it the woman in his arms?
Just 'cause she has big titties
Or is the way
He fights everyday?
NO, it's probably the titties
-
Crazy Heart
očekivao sam više od filma iskreno. jeff bridges je odličan, muzika isto, ali film izgleda već viđeno, nešto slično kao wrestler u kojem mi je samo zadnjih pol sata jako dobro, al ovom redatelju je to prvi film pa ono, ima još nade
-
Son of the Mask
Smrt onom tko je ovo napravio. Nema Jima Carreya koji je nosio cijeli film, već smo dobili nekog impotentnog fegeta, njegovog blesavog bebača i ljigavog emo wannabe boga Lokija u megalošem kvaziobiteljskom filmu s tonom fora recikliranih iz prošlog nastavka. Lošost na vrhuncu.
-
Ne seri, film je dobar, na trenutke i smiješan, Odinove i Lokijeve svađe rulaju, problem je što ti moraš bitchati na sve.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Son of the Mask
Smrt onom tko je ovo napravio. Nema Jima Carreya koji je nosio cijeli film, već smo dobili nekog impotentnog fegeta, njegovog blesavog bebača i ljigavog emo wannabe boga Lokija u megalošem kvaziobiteljskom filmu s tonom fora recikliranih iz prošlog nastavka. Lošost na vrhuncu.
Heh, to su isto napravili i Ace Venturi. :(
-
A i Glupom i glupljem... :toilet:
-
Res 4
http://www.youtube.com/watch#!v=YptkxZBKJrY
više nije horror nego akcijski flim, zombije stavili da budu topovsko meso
-
Kombinacija Mission Impossiblea i Matrixa uz malo elemenata RE4/5 (igre) i naravno Mile Jovovich, lol.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Son of the Mask
-
To Catch A Thief
http://postlapsarian.files.wordpress...ch_a_thief.jpg
9/10
Odlično. Izvrsni dijalozi s witty humorom koje je užitak čuti, nešto što u današnjim filmovima možda najviše fali.
Moram pogledati još Hitchcockovih filmova, The Birds mi stoji pored kompa a još ga nisam pogledao. :(
-
@Sonic - /agree, više ne prave filmove kao prije. :(
-
Itekako, dok sam bio klinac prekretao bih čim bi vidio stari film, već par godina po defaultu radim suprotno. :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Ne seri, film je dobar, na trenutke i smiješan, Odinove i Lokijeve svađe rulaju, problem je što ti moraš bitchati na sve.
Film je preloš. Glavni glumac je jadan i nemože ni obrisati dupe Carreyu, čiji inače i nisam fan, ali tu ulogu je odradio odlično. Ovaj mamlaz čak i dok je Maska izgleda retajno. Inače lul, na par trenutaka me s onom glupom njuškom podsjetio na Biffa Tannena [Back to the Future].
Odinove i Lokijeve svađe su također lejm, potonji je, kao što rekoh, wannabe emo pizdek... A i onak, cijela ta ideja o pretvaranju filma o Maski, jednom od najopičenijih likova ikad u nekakav kvaziobiteljski "dirljiv" film o odnosu između oca i sina... Onak, wat?
Da ne spominjem scene poput one kad Loki prodaje usisavač, pomislio sam da gledam nastavak Cat in the Hat ili nešto.
I kao što rekoh, pola fora s Maskom u filmu je reciklirano iz prošlog nastavka, lolše.
/agree na Tomicu :3
-
Funny People
nisam ga ni odgledo do kraja kolko mi je film los... ne znam jel film zapravo drama ili je komedija, samo znam da je yebeno dosadan
4/10
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
ŠTA NIS ONDA GLEDAO HITCHCOCKA UMJESTO CURE NA ZADATKU. :P
-
hebo te Tomica takvog pic*astog
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
ŠTA NIS ONDA GLEDAO HITCHCOCKA UMJESTO CURE NA ZADATKU. :P
JER NE BIRAM JA ŠTO ĆE SE GLEDAT U DNEVNOM BORAVKU. ;(
I ono, očekivao sam yuri ending. ;D