U kojem je to svemiru Darksiders 2 bolji od Amalura?
Printable View
U kojem je to svemiru Darksiders 2 bolji od Amalura?
Prvi Darksiders je barem za dva komplja bolji od dvojke.
U nastavku osim što su iz odličnog postapokaliptičnog okruženja otišli u naporan, generičan i sto puta viđen fantasy, natrpali su u nešto što bi trebala biti akcijska avantura toliko nepotrebnih roleplaying elemenata da na kraju nisu dobili niti kompleksniju avanturu, niti RPG. Ne znam, igra postane zamorna u roku par sati jer osim manjka izazova, količina apsolutno neizazovnih zagonetki je zapanjujuća. Uvođenje loota je valjda najveća glupost u igri.
Za Amalur je barem jasno što igra želi biti - Darksiders 2 nikako da se odluči da li da se ugleda na GoW ili na neki akcijski RPG. Čušpajz nedefiniranog okusa. U redu za proći jednom i doviđenja.
Igrao još malo Darksiders 2 i to je to. Igra ima onaj napad sekundarnog oružja koji oduzme beskonačno puno energije protivnicima i manje više sve ubije u tri-četiri poteza. Ili to, ili napikavanje s ostalim oružjima par minuta. Onda, kad imaš jedan prejaki potez od početka igre, cijela igra se svodi na njegovo ponavljanje. Isusti koje smeće mrtvo.
Igram demo, so pwetty. <3
... Well, izuzev što je dizajn likova ružan ko drek, al njih ionako vidiš samo minutu svakih pol sata kad dobiješ quest ili nešto.
Mogao bi si ovo kupiti za Vitu, 94kn ili tak neš.
Podsjeća na Outland koji sam igrao malo, ali je dosadio vrlo brzo.
Igrao sam arenu.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Front Mission Evolved
Jedina mech igra na Steamu, iako je vise neki spinoff i bliza Armored Coreu po gameplayu nego prijasnje igrama
Mark of the Ninja igram ponovno. "Punu" verziju sad. Baš ću probat igrat sa onim pathom bez mača. Zanima me dali je moguće bez previše frustracije.
A napokon sam počeo i Homefront. Moram priznati da mi se zasad sviđa, ima nešto halflajfovski (dvojka) u samom početku igre, čak ni sam zaplet nije toliko loš. Ostalo je više manje standardni moderni FPS. Ono što mi zasad malo upada u oko je dužina igre. Sjećam se nekih reviewova gdje je to bilo napomenuto kao najveći minus. Zasad sam prošao 2 chaptera, za svaki mi je trebalo pola sata, a po acchievementsima mi izgleda da ih je samo 6.
Moguće je bez mača, ali meni je zabavnije s onim bijelim robeom.
Witcher: Enhanced Edition. Pregazio najgor intro ikad i sad sam zagrizao, 10 sati u 2 dana. Hnnngh
Usput prelazim Darksiders 2 i nabacim Dotu s vremena na vrijeme.
Misliš, najbolji intro ikad.
Od prve sekunde sam znao da je ta igra nešto posebno.
Prolog je užasan, a i dobar dio prvog chaptera.
Ne.
Početak Witchera jest trom malo, ali kad se jednom uživiš u priču, svijet i likove, nema joj ravne.
Prešao S.T.A.L.K.E.R. - SoC - dobio "I want to become immortal" kraj. :pray: (Iako mi je " I want the zone to disappear" najbolesniji.
Prešao S.T.A.L.K.E.R. - CS - počupao sam si svu kosu na predzadnjem fajtu, na zadnjoj misiji smanjio difficulty do kraja jer je metu nemoguće ubiti.
Krećem sa S.T.A.L.K.E.R. - CoP. Nastavak odlične atmosfere, čujem da se horror elementi vraćaju u većim količinama. Jedva čekam.
Ja sam dobio pravi kraj u stalkeru (onaj kad se valja po travi, kopipejst iz filma).
Ja sam od CS-a odustao kod onog fighta ispred neke velike zgrade, gdje se vojnici spawnaju u vječnost i imaju aimbotove.
igram AssCreed Revelations... prije toga sam odigrao jedinicu, dvojku i brotherhood... nakon toga planiram trojku da se riješim... čisti mazohizam...
Koji ti je najbolji?
Dishonored. Kao stealth igra ne funkcionira baš jer je AI valjda najretardiraniji u povijesti gaminga ali klanje je zabavno. Ništa posebno, ali možda upiknem na ogromnom popustu.
Igram Tony Hawks Underground. Kako sam samo los, ee. :(
OTS je prejak ko i uvjek.
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Na Very Hard je bolji.
ma ne znam... s jedne strane su mi ok igre, ali onda popizdim na neku glupost pa mi dođe da uninstaliram... možda bih brotherhood izdvojio... ne znam ni sam...= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Probao igrat C&C 4.
The term "bastard child" doesn't even begin to describe it. :(
Probo dakle C&C 4, smeće, probo RA3, drek (bacam hejt na zoom), probo random C&C 3 modove, uglavnom nebalansirani drek...
Ništa onda, vrijeme da obrišem prašinu s Emperor: Battle for Dune cedeja, njega još nisam prošao... Ili bi mogao potražiti gdje sam metnuo SupCom: Forged Alliance...
Probao Crysis pa ugasio igru nakon što mi se 6 kosookih respawnalo iza leđa.
Ne respawnaju se. Nije to far cry 2.
Baš. Nema respawna u Crysisu. I još tako hirovito izbrisat igru radi neutemeljenog problema, svašta.
Igram Uplink i traceovi me zajebavaju, kad sam igrao demo nije bilo ovako tesko. Igram i Alien vs Predator classic 2000, kampanja je dosta teska na najtezem, ali zabavno je. :D
Tko je brisao? :P= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Isuse kriste pobio sam cijelu naciju koreje u onoj bazi pored rijeke (okruženu minskim poljem), ekipa dolazi i dolazi i dolazi... O_o