Internet ti je poklanja s nadoknadom, kul je.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Printable View
Internet ti je poklanja s nadoknadom, kul je.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Alah te nagradio jer si bio dobar prema frendu. Jel iko odavde naručivao ploče ? Kupio sam neki retajni gramofon i uz to dobio par ploča Sabata i Machine Head. Jel ima neki sajt za ploče samo ? Ownalo bi Killerse imat na ploči recimo.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Pa obično u webshopovima imaju i ploče ali su relativno skupe...
Probaj na npr: www.recordshopx.com
ploče dođu isto ko i cdi. al su bolje.
*bar ove koje ja kupujem. :D
Pa nisu loši bookleti, prvo je nekakav uvod/recenzija albuma (na Piece of Time i Unquestionable Presence je autor Ula Gehret, a na Elements je John Gnesin), nakon čega slijedi poduži komentar Kellyja na sam album i stvaranje istog. Na kraju su svi lyricsi.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Kroz cijeli booklet se mogu vidjeti razne slike članova benda tijekom live nastupa, probi, zajednički promo shotovi i tako to. Na zadnjoj strani svakog bookleta se nalazi zajednička fotografija svih članova koji su svirali na tom albumu.
Uglavnom, poprilično zgodno :)
Ono što me najviše oduševilo su printovi na CD-ima koji su jednostavno prekrasni. Za covere sam znao da su zakon, ali za printove nisam ^^
Evo slike:
Kvaliteta slika nije baš najbolja, slikano mobitelom.
Piece of Time :oops:
*fap fap fap*
Maloki,pa sto si prodao onda to morticianu?
Da sam ja to napisao,sad bi ti rekao da me banaju i da sam glupi trol.
Jbg,nekad kad citam postove propustim dosta kljucnih stvari :D
Anyway,ne vidjeh da je to igdje napisao.
Uskoro bih i ja trebao neki trade da odradim dogovorio sam se sa jednim likom iz Hrvatske ali to ce ici preko jednog drugog lika iz Banjaluke tako da cekam da skupim para pa da od njega uzmem kakvih diskova ili kaseta.
Samo blek metal
Kako je skupo jebo te zivot :(= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Ah, ovisi kaj i kad kupuješ.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Jedan album za 9 ojra (kolko je to, 70 kn?) je sasvim prihvatljivo.
Ja sad stalno naručujem iz tog shopa jer stvarno imaju sve živo i cijene su im niže nego u ostalim shopovima.
Zasad naručil dvije pošiljke i uvijek je bilo dostavljeno unutar 5 dana (paradoks, naša pošta glumata isto tolko dok ide iz Zagreba).
A ploče po 20 eura plus dostava.
Inače , tako je to uvijek, i meni kad sam naručivao je vise dana provelo u posti nego u putu iz amerike do ovdje.
Pa da, ploče su svugdje skupe (i službeni webshopovi bendova imaju takve, ako ne i više cijene), ali ovaj webshop mi je dobar upravo zbog toga kaj ima jako niske cijene za CD-e.
Naravno, uvijek možeš potražiti negdje di se prodaju rabljene.
pitaj mene bre, imam ploca na izvoz.
bob marley jedno 5-6 albuma, skupljaju prasinu. saljem ti odma, kasnije mi se oduzis nekako vebkem sexom ili nesto shy
Jab jednu.
nemoze
Naletio sam na spot vožda jovana poganog, sry ako je već bilo (on je onaj s katanom ako se ne varam).
FFUU fulao temu.
enivej, poceo opeth danas slusat nelose za sada.
double post, kad nemogu editirat :(
moze mi neko preporuciti sta da poslusam sljedece od Opetha, poslusao sam Morningrise.
Pocetak kasnije nevalja (mislim meni nevalja sve) al moj frend kaze da je pocetak rada Opetha odlican.
Slušao sam prva dva i najnoviji. U tom najnovijem uopće nema atmosfere iz ranih albuma. Produkcija je puno jača, dodani su ženski vokali i slično...
Svaki njihov album je odličan te poseban na svoj način... i moglo bi se reći i progresivniji po dosta elemenata od prethodnog.
Samo ih treba "skužiti", a onda ne postoji epitet loše uz ime Opeth:)
Probaj Blackwater Park.= Citat =:
Izvorno postao Norther
2KDA-7gQ ... re=related
bolesno dobro.
E tak je nešto bilo na Suffocationu ove godine, za trećinu manji. Ali žešći, mislim Infecting The CryptsSsu prašili. A je se našao u tom okruglom pitu, strašno(!) :)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Zasto je tako tiho, zasto gitarist ima vremena za lamatati rukama izvan zracnog prostora gitare?= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
predstavljam vam jedini čru baby metal: eDEwMzQ_Osg
Ne odustati na pocetku!
Do kada je pocetak?= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Zanimljiva ideja.
Kod nas bi ih zavezali na lomaču. :D