Cudni su ti dani kad striker nije na msn..vidim ga skoro svaki put kad se ulogiram XD..cek..sta ga sad zoves rano je..probaj oko 3
Printable View
Cudni su ti dani kad striker nije na msn..vidim ga skoro svaki put kad se ulogiram XD..cek..sta ga sad zoves rano je..probaj oko 3
Stvar je da mi je dosadno, par servera na kojim igram su prazni i generalno nema nicega interesantnog.
Ja nemrem nis igrat,dosadno mi je,imam napokon cod 4 al nemrem ga igrati jer je tu slab komp,fali mi dow2,vrijeme je suckalo danas,napola sam bolestan i moram sad uskoro lec jer se moram dizati u 7 XD..wana switch sides?
Dođem uskoro, gledam V For Vendetta. :)
koji put?
<3= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Spoznah da mi je netko ukrao laptop. Bio pospan i zaspao u busu, probudim se i više nema laptopa. :(
http://scp-wiki.wikidot.com/main
:pray: :pray:
Maloprije sa strajherom donio zakljucak da ce ovo biti jebeno desetljece.
Cekamo vladu da najavi izgradnju podzemnog tunela ispod banskih dvora, 4 para tracnica, obojano de luxe farbom sa cijenom od samo 200kn/cm^2 te da sindikati pocnu uvoziti petarde iz Sj. Koreje.
Moram nabaviti Guy Fawkes masku.
Too late.
Jos 4 dana do kraja ispitnih rokova
<3
Netko je nabavio ovdje vuvuzelu.
Reakcija na to:
= Citat =:
NEKO OVDJE IMA VUVUZELU
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OR SHOULD I SAY
BBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Pogledao sam upravo V for Vendetta. Zanimljiv film. Ne znam zašto, ali više mi nalikuje na kazališnu predstavu nego film. U svakom slučaju, zadovoljan sam, iako mislim da mi nije među najvećim remekdjelima kinematografije koje sam vidio.
Među ostalim nekako dosta pati od onoga što volim zvati sindrom novih filmova. Ne znam zašto je to tako, ali nalazim ga u svim novijim filmovima. Ne znam kako da to opišem, nekako je radnja prebrza, i tokom toga neki važni detalji u njoj se ne istaknu.
Vidi,sam film je komplikovan,pa je sve vazno bilo nemoguce predstaviti casual gledatelju u nekom normalnom trajanju,da je film trajao bar jos 1 h sve bi bilo ok.
Znam da je kompliciran, i takav treba da bude, ali ipak sam siguran da bi ljepše ispao da je napravljen pred par desetljeća.
Vidi,moj omiljeni film-
All Quiet on the Western Front.
Starija verzija ofkors.Mada ni nova nije losa.
Anti ratna poruka koju je od novijih filmova samo 'Apocalypse Now' postigao da prenese auditorijumu .
Film je neverovatan.
Da me uspoređuju s ovim likom, zbog kose, jel. :D
http://scp-wiki.wikidot.com/scp-426
I am a toaster :D
Sutra mi je praksa, moram ustat prije 6, vjerovatno će padati kiša opet :(
I da su ubacili vrlo važan i neizostavan dio:= Citat =:
Izvorno postao Forengner
BIČE GRAFITI CRTANJE PLESANJE BREJKDENS...= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Spoznao sam da mi je najvjerojatnije ipak bilo bolje da sam se otišo upisat u Upravnu i birotehničku nego u XII gimnaziju.
Jos jedan ispit manje. Ako ovako nastavim, sta cu raditi na jesen? :(
Spavati?
Spoznajem da se turnir bliži, iako nije ništa veliko ni pretjerano važno i dalje sam nenormalno nervozan
upravna :pray:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
s time mozes bit tajnica. il cek, ne, moras imat sise za to.
Uvijek mozes postat ultra debel sto ti daje sise :wink:
Da moram svugdje nosit fotoaparat.
Nisam ljepše nebo vidio u cijelom životu jučer.
I još preko mora i brda :eyebrows:
E i ja, ali preko zgrada i kuća, baš sam htjela komentirati :D= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Da, al ja sam se vozio busom do marjana, baš kraj splita...dalje je plaža i onda neko zakon zagoreno crveno-žuto-narančasto nebo.
Kome još treba fotoaparat? Ja sve slikam s mobitelom, makar moj ima kameru od slabašnih 2 Mpix xD
Dobro, jedino ako voliš zaozbiljno fotografirati.
Ono, aparat mi ima 10.1 megapixela, tako da, biraj...
Nisam se ni želio trudit mobitelom.
Da sam na faksu dobio dodatnih 100 bodova za zavrsenu elektrotehnicku skolu i da sam sa 44 mjesta dosao na 22ugo XD