-
Re: Koju igru trenutno igrate?
Igrao Last of Us 4 sata i 15 minuti, na nekih 22% došao. Pošto se glede priče nije još ništa posebno dogodilo, mogu samo reći da je sve ostalo super. Tempo odličan, animacije vrhunske, zvuk jeben, stealth i tranzicija u isti odlična, atmosfera rula, survival element i crafting rula, zvuk udaraca je savršenstvo, iz pištolja sam ispalio možda jedan metak, ali moćno je zvučao, AI suboraca nije još nijednom bio immersion-breaking loš, combat je masu napet, i tako.
-
Ništa posebno osim najboljeg introa ikad. Nego dokle si dogurao? Meni je u hand to hand borbi bilo super kako osjetiš težinu svakog udarca. Što se lošeg AI-a tiče tu se nemogu požaliti pošto mi se desilo samo jednom da se Ellie zabila u infecteda, a on nije reagirao. U drugim slučajevima bi stala postrani i šuljala se pokraj njih. No mogu shvatiti ljude kojima se to više puta desilo pa im je išlo na jetru pošto ubije svu atmosferu.
-
Ma intro sam već prije pogledao na jutubu pa sam znao da je jebački.
Taman su za dlaku izbjgeli grupu infecteda i ušli u neku garažu. Ono kad Joelu ostane ruka nekog infecteda na nozi, ako se sjećaš.
Hand to hand mi izgleda odlično, iako stealtham kad god mogu, osim kad mi ostane zadnji lik onda ga sačekam iza zida pa udrem ciglom po njemu. I zvuk je ono što čini taj udarac savršenim. Još se kamera zatrese, čuje se Joelovo stenjanje, uglavnom odličan osjećaj udarca.
-
6:45 sati, na 30% sam. Nemoguće sporo igram. Moram proć nezapažen svaki put, ili eventualno zadnjeg zatučem ciglom tako da sam lijep broj puta restartao. Kao da igram Splinter Cell nekakav, ali je zato napetost konstantno na razini. 2 clickera rješavam 10 minuti dok ne nađem idealnu opciju da ne potrošim nijedan shiv.
-
-
Da, sad idemo kod Billa, taman sam luk i strijelu skupio.
-
Child of Light
Koja igretina bog te, obavezno odigrat!
-
Ti si živ.
Obavezno ću odigrati.
-
-
znam da nisi, al možda nas iznenadiš - jesi prošo The Last of Us?
inače krenuo jučer s Uncharted 3 i fakat ne znam kak to da nisam znao da ima split-screen coop :(
-
Pa prošo je The Last of Us.
Pogledaj trofeje.
-
Jebote Falus tim tempom će ti igra trajati 30 sati. Mislim i ja sam sporijim tempom igrao i ne volim juriti kroz igre al brijem da susret s Billom bude već nakon neka 3-4 sata igre pošto je to u relativno ranom dijelu.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
Pa prošo je The Last of Us.
Pogledaj trofeje.
gle fakat, ajd da je neku igru i dovršio
-
= Citat =:
Izvorno postao
Izgubljeni_v2.0
Jebote Falus tim tempom će ti igra trajati 30 sati. Mislim i ja sam sporijim tempom igrao i ne volim juriti kroz igre al brijem da susret s Billom bude već nakon neka 3-4 sata igre pošto je to u relativno ranom dijelu.
Jebiga, često restartam checkpoint ako mi ne prođe planirano neki dio pa se to oduži. Plus igram na hard pa pokušavam što štedljiviji i stealthljiviji bit.
Inače, pucanje je jebeno u igri, baš mesnato i glasno. Ali zatući infecteda ciglom ili palicom je vjerojatno most satisfying osjećaj u nekoj igri.
EDIT: Zašto mi PSN ne registrira igru? Nijedan trofej nisam do sad dobio i vidim na psnprofiles.com da mi uopće nije prikazan TLOU.
-
Ubisoft, Aralova preporuka i Windwalkerovo odobravanje. Pametnom dovoljno.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Falus
Zašto mi PSN ne registrira igru? Nijedan trofej nisam do sad dobio i vidim na psnprofiles.com da mi uopće nije prikazan TLOU.
odi si na plejki provjeri pod Trophy Collection, tamo bi ti morala biti navedena igra neovisno dal imaš koji trofej ili ne...psn.profiles ti navede igru tek kad osvojiš neki trofej u toj igri ili nekoj drugoj igri koju si igrao poslije Last of Us
= Citat =:
Izvorno postao
Hexfire
heh...meni inače Child of Light djeluje zanimljivije od dosta novijih igara, recimo bolje od ultrahypeanog Watch Dogsa (ne mogu se sad sjetit ništa što izlazi uskoro osim toga)
-
= Citat =:
Izvorno postao
Hexfire
Pa je, da zaključi kak je igra zakon.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Falus
EDIT: Zašto mi PSN ne registrira igru? Nijedan trofej nisam do sad dobio i vidim na psnprofiles.com da mi uopće nije prikazan TLOU.
TLOU ima vrlo, vrlo malo laganih trofeja koje ćeš dobit za vrijeme prvog playthrougha.
Svega 3 ili 4, možda još koji ak uspiješ iz prve baš sve pronać.
Da bi se igre registrirale na PSNprofiles, treba ući u Trophy Collection kad si online na PS3. I onda kasnije u PSNprofiles kliknuti update profile ili pričekati koji dan da ti to sustav automatski napravi.
-
Tnx, taman sam pogledao trofeje i da, nema banalnih kao u Unchartedima recimo. Bit će da mi zato ni nema igre na psnprofiles.
-
Vjerojatno do kad ne osvojiš prvi.
-
Isse kako sam na rubu bio kad pokreneš onaj motor u poplavljenom podrumu. Prvi put koristio nail bombe i molotov i spasili su dan :)
Sad sam ostao samo na jednoj strijeli što mi se ne sviđa jer mi je bow go to weapon, ali neka, sad će još napetije bit. Taman sam na pola igra i trenutno je nešto najbolje ikad, vidit ćemo kakva će druga polovica bit.
-
-
-
Prošao pola Uncharteda 3 i zasad mi je dvojka bolja, glavni razlog su bolje, spektakularnije lokacije...no još ima pola igre pa ćemo vidjeti...
i igra zna povremeno malo trznuti, istina jedva primjetno no to mi se nije dešavalo na prva dva dijela, jel to samo meni ili?
-
Druga polovica ima zapravo sve spektakularne scene, ali je meni dvojka bila ukupno kompaktnija.
Trzanja nisam imao, fluidno se vrtila od početka do kraja.
-
i da, ne znam kako su uspjeli sjebati Eleninu facu u trojci...
-
Ajme da, to sam i ja primjetio. Baš ružnije izgleda :D
-
= Citat =:
Izvorno postao
Aral
Child of Light
Koja igretina bog te, obavezno odigrat!
Rula igra.
-
Worthaur kakav je Ground Zeros? Baš sam počeo MGS maraton pa me zanima. Završio prvi dio i počeo MGS 2.
-
Dobar je. Neznam kakav je u usporedbi sa ostalima, igrao sam samo prvi dio prije puno godina.
Igra je predivna, mislim da se vrti u 60fps, bez ikakvih padova, barem na PS4.
Na normal AI i nije bas pametan, al na hard moras jako pazit da te ne otkriju.
Glavna misija traje nekih 60-90min kad se prvi puta igra, ali kasnije kad znas gdje se tko nalazi i gdje patroliraju je brza, za 15min se rijesi bez beda.
Ima jos 6 filler misija, sve na istoj mapi, samo drugi scenariji, neke zahtjevaju stealth, neke su akcijske.
Ak ides na trofeje, imas preko 20h contenta, ak ides samo misije rijesit, za 4h si gotov sa igrom, ak ne i manje.
-
W3DR4N, jel vrijedi Far Cry na PS3 igrat?
Vidim neke loše ocjene pa sad ti prokomentiraj.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Worthaur
Dobar je. Neznam kakav je u usporedbi sa ostalima, igrao sam samo prvi dio prije puno godina.
Igra je predivna, mislim da se vrti u 60fps, bez ikakvih padova, barem na PS4.
Na normal AI i nije bas pametan, al na hard moras jako pazit da te ne otkriju.
Glavna misija traje nekih 60-90min kad se prvi puta igra, ali kasnije kad znas gdje se tko nalazi i gdje patroliraju je brza, za 15min se rijesi bez beda.
Ima jos 6 filler misija, sve na istoj mapi, samo drugi scenariji, neke zahtjevaju stealth, neke su akcijske.
Ak ides na trofeje, imas preko 20h contenta, ak ides samo misije rijesit, za 4h si gotov sa igrom, ak ne i manje.
Koliko si platio igru?
-
Trebalo bi ga batinom istući ak je stvarno platio za to.
-
Platio 200kn, danas ga stavio na njuskalo za 180.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Kid A
Koliko si platio igru?
30 evra je za PS4, 20 evra za PS3
-
= Citat =:
Izvorno postao
Windwalker
W3DR4N, jel vrijedi Far Cry na PS3 igrat?
Vidim neke loše ocjene pa sad ti prokomentiraj.
Nemoj ni pokušavati. Nikad. Ikad. Nešto najgore što sam u životu igrao. Ovoliko sjebana igra je čudo čak i za Ubisoft kojem je to uobičajena praksa. Više detalja drugi put.
-
= Citat =:
Izvorno postao
flander
30 evra je za PS4, 20 evra za PS3
Nekada je demo bio besplatan.
-
nekada je kila kruha bila zapravo 1Kg
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Nemoj ni pokušavati. Nikad. Ikad. Nešto najgore što sam u životu igrao. Ovoliko sjebana igra je čudo čak i za Ubisoft kojem je to uobičajena praksa. Više detalja drugi put.
Ok, očekujem detalje.
Također, ukratko opiši Ninja Gaiden 3: Razor's Edge, tj. jel se isplati.
-
igrao sam demo i bio je dosta loš...frend je to krenuo igrat i kaže da je sranje igra...drži se Sigme