dragonforce nije moderan. gej je na eighties način.= Citat =:
Izvorno postao System
Printable View
dragonforce nije moderan. gej je na eighties način.= Citat =:
Izvorno postao System
dio ne paše sabbathu sa ozijem, ali su sabbathi promenili zvuk kad je on došo tako da mu paše.= Citat =:
Izvorno postao Jerry
Jednostavno obožavam tvoje besmislene trostruke postove :)
Stari mi je rekao da Metallica dolazi u Hrvatsku dogodine. Gdje mogu naći malo više infoa?
SUPER!!! Vjerovatno neći ići, ali SUPER :)
Za superrijetke fanove Tarota:
"Tarot is currently recording their 9th studio album entitled as "Gravity of Light". The album is scheduled to be released in spring 2010."
Ne slušam ih ali ova pjesma rula
:pray: :pray:
13.12. godišnjica smrti Chucka Schuldinera.
RIP Chuck :(
Jedna prigodna:
cYJQ8TzI4t0Spogledajte ovo
Fulao si temu, to ti ide ovdje.= Citat =:
Izvorno postao PINĐO
Pinđo,ostavi se DF-a i potraži zaboravljene dragulje poput ovog.
Ah jebote kad se sjetim ovoga :pray: :pray: nazalost potcjenjen bend. I zbog bendova poput ovog kazem da je DF moderan.
what
HA ha= Citat =:
Izvorno postao Maloki
:(
ARIA
Slušal neko?
Ruski heavy bend iz sredine '80ih. Jedan od 10 najpopularnijih bendova u Rusiji.
Wiki
Sad slušam drugi album i odlični su...
Jel' ga možda slušaš na jutjubu?
Ne, zakaj?
Inače: qZbmu9ri ... re=related
Ovaj početak...užasno poznato, ali nikak da spojim dva i dva.
Breaking The Law?
http://www.last.fm/music/Bumzur
Bumzur jebote :rotfl: :pray:
http://www.last.fm/music/Bumzur/Dat+Sum+Gangsta+Varg
Ne mogu disat ono.
ej metalci, izašo tribute na panteru, nije loš ... becoming i i'm broken bolje od originala, a i new level.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Issss, ali pazi tagove http://www.last.fm/music/Bumzur/+tags, better than radiohead, blackened black metal, music that odin would be proud :D))))
Dakle, da ispričam jednu zgodu vezanu uz svima nam dragi Atheist.
Pred nekih mjesec i pol je na stranici Relapse Recordsa bila akcija na Atheistove albume od 50% popusta.
Naravno, odmah sam naručio sva 3 jer ne pruža se svaki dan prilika da za 19 dolara mogu kupiti odličnu diskografiju.
Par dana kasnije stiže mi mail od Relapsea da trenutno nemaju ništa na lageru i da će poslati čim im stignu.
To mi je diglo živac jer je značilo da bi to moglo potrajati poprilično dugo, ali sam prihvatio tu bolnu istinu.
2 tjedna kasnije opet stiže mail od Relapsea kako je Elements poslan to jutro, a ostala dva još nisu stigla.
Nakon tjedan dana još jedan mail kojim su me obavjestili da je i ostatak pošiljke poslan. Ostalo mi je samo čekanje.
Jedan dan mi stara uljeće u sobu i predaje nekakav paket. Naravno, bila je riječ o Elementsu.
S obzirom da mi je prijatelju par dana ranije bio rođendan, a Elements mu je jedan od najdražih albuma, odlučih mu ga pokloniti.
Rekoh, mogu preživjeti samo sa Piece of Time i Unquestionable Presence, pa sam mu ga uručio u školi.
To je bilo pred 2 tjedna.
E sad, kad sam danas došao doma, na stolu me čekao jedan paket.
Znao sam odmah o čemu je riječ, pa sam ga lijepo krenuo otvoriti.
Ono što je važno je to da unutra nisu bila zapakirana dva CD-a.
Bila su zapakirana tri. Dobio sam još jednu kopiju Elementsa :)
Sada sam ponosni vlasnik cijele (studijske) diskografije Atheista ^^
gz :D
I sad nastavak...
Ali na kraju, Maloki je odlučio prodati diskografiju kolegi Morticianu s foruma za 19$ + 1 kn jer je ponovo spoznao Isusa i probudio u sebi katoličke osijećaje u ovo sveto blagdansko razdoblje. Amen :D
Inače, "bogati" su originali kaj se bookleta tiče i to?
Svejedno, regressive metal je najjači tag ikad. :)= Citat =:
Izvorno postao mortician
SKaj su osijećaji? :)= Citat =:
Izvorno postao mortician
osijećaji su najosjećajniji osjećaji od svih osjećaja.
Jeboga ti i ije/je :D
Želim utjecati na njega da mi proda(pokloni) diskografiju. Ono e