Dobro, necemo sada omalovazavat covika. Mislim ono, rijec je ocito o coviku koji ima isplaniran dan na stotinku sekunde.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
:eyebrows:
Printable View
Dobro, necemo sada omalovazavat covika. Mislim ono, rijec je ocito o coviku koji ima isplaniran dan na stotinku sekunde.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
:eyebrows:
U SMT serijalu se magija za instant smrt zove Mudo. I kid you not. :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
@Deadwalker:
Da, zapravo sam mislio napisati OTKRIJ NAM SVOJU TAJNU. :)
Pa ja sada napravio to umjesto njega.
Jer ono
dan ne moze biti duzi od 24 sata
osim ako zivi u drugoj dimenziji
:D
:o= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Aww shit.
28-hour day anyone?
http://imgs.xkcd.com/comics/28_hour_day.png
Small print: this schedule will eventually drive one stark raving mad.
Naravno, jedini nedostatak ce biti sedmi dan.
Jel kasnim ako kazem da je youtube dodao buton u onoj traci sa opcijama na klipovima; oblik nogometne lopte, kada stisnes kreste Vuvuzele? :D
Weky nam je donio prvu informaciju o tome :D
Da me hvata prehlada
Da rasturam ispite 8)
Da nemrem igrati modern warfare dok se ne vratim u Zagreb jer mi ujak ima kramu od kompa XD
Ovaj Supreme Commander ne prestaje iznenađivati, taman sam prešao misiju u kojoj branim nekakvu veliku instalaciju, u pomoć mi stiže Cybran general, i dok je UEF-a dvaput više nego nas on veselo razgovara i na pitanje odakle ga na ovome planetu kaže da je tražio nešto vezano za nešto, kada ga ova ženska pita što je to, on u stilu sedmogodišnje curice odgovara: IC A SIIIIIIIIIKRIIIIIT!!
:rotfl: :pray:
Da sam prelijen promijeniti ikone u sigu koje su istekle. :(
Ako te to tjesi 99% nas je prelijeno uopce kliknut na njih <3
Ja sam i prelijen da bi i pomislio na klikavanje toga.
Spoznao sam da je cura zbog kojeg sam skoro poginuo na semaforu pokazala simpatije prema meni već otprije nekih dva tjedna. Svako zlo donosi još više dobra, fakjea.
Meni kad god neka dođe, prva pomisao je ''kako ću je se rješit'' :(
Kao i sad maloprije.
@SDC:O rly?Komad?Imas svoju sansu,dont blow it up.
To je kad ju odbijaš svojom neprijateljskom vanjštinom. Otvori joj srce ali ne previše da ti ga ne ukrade (a i da ti ga ukrade i nije bilo od neke koristi kad je ovakvo kako je, jel) i postići ćeš uspjeh na tom području. Trust me.
EDIT: Je, iskoristit ću tu šansu totalno :D
Koje srce? :)
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Hej, to nisam primjetio :)
Cevapu,a kako si je ti to 'spasao?'Mislim,u kakvoj ste se situaciji nalazili?
Frendica od najbolje frendice, upoznao ju na nekoj proslavi ili tako nešto. Uglavnom, strašne su obje. Da mogu, radije bih odabrao najbolju frendicu... ali kako sam đubre do kraja valja iskoristiti svaku šansu :evil:
Ma zgodna je i ova totalno, obožavam Split :)
Sta reci.
'Vataj.
:) .
Ivana, kugla ti materina?
Ja i Ivana se volimo, ali dok ništa nije službeno, možemo se fatat s drugima koliko hoćemo. Ona je u kuhinji, jel.
Zanimljivo,veoma,veoma zanimljivo,:P.Moja bi mene kastrirala....Pomorandzom :(
Imate msn :(
What?
Speaking of it:
Strajker, msn ili irc. Dolaz'.