Nikad.
Printable View
Nikad.
... i igraj Ni no nunu kunu!!!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ajde windwalkeru igrat jugio.
asddas
RADI!!!
Završio update valjda. Dug update.
A to sam završio.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Počeo Borderlands 2, miriši na dobro.
I ja ga igram ovih dana :)
Kaj je bilo s forumom?
Uglavnom, igram:
Resident Evil 6
Pri kraju sam Leonove kampanje i odlična je.
Ne slušajte negativne kritike. Ovo nije loša igra.
Istina je da je znatno linearnija nego stariji nastavci, no jako je zabavna, atmosferična, lijepa i puna sadržaja.
Kome se svidio RE5, trebao bi mu se svidjeti i RE6.
E da, RE6 je barem 2 i pol puta duži od RE5, tak da znate.
Igrao sam tu igru sat-dva, ali se ne sjećam da se išta dogodilo. Budem još probao.
Ako ti kažeš da ne valja, znači da je dobra.
Cuo sam da je RE6 nevidjeno smece sto ne bi trebalo biti istina ako je slican prethodnom dijelu koji je bio igriv... OK igra za jedan prelazak.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Pa i je sličan. Nešto su maknuli, nešto dodali, ali u biti je to to.
Pretjeruju hateri.
Nije to RE4 razina (kakav bi i Revelations trebao biti), ali sigurno nije loš kao što govore.
Ne, dosta je dobra. Samo što nema glavu i rep.
Marvin, tebi je dobar Battlefield, što znači da nemaš kriterije. Tebi bi i The Walking Dead bio remek djelo.
System Shock 2 po prvi puta. Dosta je dobro ostarila, ali nije mi baš jasno zašto je ljudi smatraju jednom od najstrašnijih igara uopće. Ja ne podnosim horror igre, od svakog Silent Hilla bi odustao u prvih par sati jer su me uvijek previše šokirali i cimali, a ovo bez problema igram navečer sam u sobi. Ima super atmosferu igra, ali nikada u njoj nisam osjetio neki stvarni strah. Što je i dobro, jer je inače ne bi ni igrao i propustio možda najbolji fps ikada :)
Dragon Quest 4: Chapters of the Chosen na DS-u kad stignem svake prijestupne. Bar nije DQ7 po pitanju dužine.
Ja sam trenutno na Dragon Quest 9. Zavrsio pricu, poceo rjesavat questove, na cca 40/184 sam a imam 70ak h igre. Too much grind...
Kako ćeš igranjem System Shocka ne propustiti No One Lives Forever?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
No One Lives Forever mi je dosadan :(
Još bi ti nekako oprostio da to kažeš za jedinicu, ali nemožeš za dvojku.
Ja dvojku nikad nisam igrao. :(
Ok, odigrat ću.
Prvi Bioshock i Path of Exile.
Nisam još probao DQ9, ali baš me zanima je li dodatak multiplayera utjecao ikako na to.
Neverwinter Nights 2 po prvi put.
Witchera 2 po treći put. Kako bih bar malo začinio stvari počeo sam od početka sa X360 gamepadom i na hard. Mislim da ću ić na magea ovaj put.
Preporučam ti dark težinu, pošto je i ona prelagana na kraju :)
To ostavljam za posljedni prolaz prije Witchera 3 :)
Nikako da dosadi :D
http://www.pohrani.com/t/2h/Bp/2MffV...2013022614.jpg