Ne, stari mi ima određenu antipatiju prema yaoi furriju.
Printable View
Ne, stari mi ima određenu antipatiju prema yaoi furriju.
:DDDDDDDDDDDDDDD
Spoznao da me dizanje na predsat ujutro totalno sjebe za cijeli dan.
riiiiiiiiiiiiiiiiiight
spoznao da mi se ipak ne ide u Bosnu, al jeb'ga, vec sam tu. :(
Gde si,u Sarajevu?
da idem pit 2 dana za redom.
bit ce veselo!
nazalost ne. Tuzla.
Cijela Tuzla jednu puzzlu muzla
Jebem ti Chupi ja sam danas trebao ici u Tuzlu ima neka svirka kurac palac. Medjutim finansijska situacija i lijenjost mi nedadose.
totalno!= Citat =:
Izvorno postao C
ako izuzmemo:
da su mu sve pjesme iste. da je ovo staro pun kurac. da su mu jedina publika patoloski lasci sa downovim sindromom (vidi: reiko i slicni) i da je ova pjesma gluplja od jebene vecere za pet.
Spoznala da mi je HDD na samrti :(
Spoznao sam da kod nas u Mercatoru radi neka fina mama kojoj saljem signale tako sto kupim Milford caj i predam joj na kasi drzeci prst preko zadnja 3 slova 8)
:)))))))
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
al ne najbitnije je da je on išo radit pjesmu o doti.. :(
Čovjek bi pomislio da ću u 4 godine brijanja
zapamtiti da se to ne radi u zadnji čas.
Ali ne.
/blood
Poznato. :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ne želim niti znati što je to.
Jeli mi se samo čini, ili su avatari povećani?
A jeb'ga.= Citat =:
Izvorno postao System
Also, ako su avatari povecani admini ce nam reci.
You are now reading this in Boz's voice:
Nakon ne znam koliko vremena imam novi avatar, moram priznati da će mi dečki nedostajati
Ja sam se opet vratio na Hawkeye-a. :)
Spoznao sam da moram prestat pamtit ljude po avatarima.
Nema edita, mrš.
Kako u Battlefieldu 2 odtključat ostala oružja, znam da se nešto mora čeprkat po fajlovima s 0 i 1 ili slično.
Znam ja kako. :)
Ovako na pamet ne znam, ali pokušaj u folderima mode, admin i sl. pronaći folder u kojemu imaš još nekih cca 2 foildera i jedno 5 malih fajlova, jedan od njih se zove nešto kao "unlock", otvoriš ga u notepadu i imaš samo na dva mjesta gdje ti piše 0, 0, 0, 0, 0, itd. E pa na onom prvom mjestu 0 zamjeni s 1 sve i saveaj. Online i na novim patchevima ti to neće raditi.
Radi, tnx. :D
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:))))))))))))))))))
Karabas je bog. Znamo to. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Radi HDD \o/
lupila ga par puta nogom gg zasad
Poslusao sam jednom Yellow Submarine.
Moment kasnije imam pjesmu na repeat.
Ode mi san u tri lijepe. Ovo ce se slusati.
Sad si inas zarazio na chatu.
Da Zagreb suxa..bas mi bilo lijepo u Dubrovniku bez smoga,magle,zime i groznog zraka i bas sad moro doci na tri dana =(
Tell me about it.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Hahahahaha :))))))))))))))))))))))00 :rotfl: :rotfl:
NIKAD ali NIKAD mi nece biti jasni likovi koji vape za nekom paznjom na facebooku.
Lik napise neki emo status i sta sad....mislim, ladno se iz njega vidi da ocekuje neki lajk, komentar ili ohrabrujuce "BRAVOOOO"
Kako bi ja ovakve likove slao na raznorazne radne akcije sa 12/7 prostora radnog vremena, imas 20 godina ali ti, samo TI kuzis svijet , znas kako kotacici funkcionisu i da je ljubav samo iluzija kojom popunjavamo prazninu u sebi :cry:= Citat =:
Teško je biti čovjek.
Možemo sve ali ipak ne možemo ništa
Digo mi se zivac ali opet mi je presmijesno, ne mogu se prestati smijati :)))))
E, nemoj mi Kenana. Ajde ko da ti ne stavljaš statuse da ti ljudi lajkaju, to je poanta tih statusa :P
Bogami nije. Bar ne u mom slucaju. Linkam ono sto slusam u tom trenutku ili napisem nesto sto mi se cini interesantno; od nekog citata, lyricsa pa do konstantacije. Fb profil sam napravio prvenstveno da odmorim mozak kad nemam sta raditi, ljudi na friends listi su mi samo opcija. Kad dodjem do te faze jadikanja, prije cu poraditi na sebi ili potraziti placenog psihijatra, nego da ga trazim u masi adolescentnih balavaca :)
Osim u slucaju da ti silni lajkovi statusa i komentari zaista djeluju prosvjetljujuce na ljudsku psihu, bojim se da sam onda puno toga propustio :)
Denile ain't just a river in Libya. :P
Ma sve je to isto. Gadan je taj fegbuk.
Ode sad to stavit' na status a ti obecaj da ces lajkat :wink:
Ajd idem ja lajkat pa da ti dignem moral :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A