:)
To profuraj čim prije i prebaci se na shippuuden, tamo je prava stvar.
Treunutno ne gledam niš posebno, al spremam se dovršit Bubblegum Crisis Tokyo 2040.
Printable View
:)
To profuraj čim prije i prebaci se na shippuuden, tamo je prava stvar.
Treunutno ne gledam niš posebno, al spremam se dovršit Bubblegum Crisis Tokyo 2040.
Jel gleda još tko osim mene Tiger & Bunny?
Zadnja je epizoda bila odlična. Izgleda da se Barnaby konačno počeo prisjećati trenutka kada su mu ubijeni roditelji, cjela situacija sa bebom je ispala iznenađujuće zabavna, a Dragon Kid likica je ispala prilično cute. Sljedeća će epizoda očito biti nešto epsko, vidim da u preview-u lete mostovi i zgrade u zrak. :)
Pure win. :)
Završio sa Lovely Complex. Isprva je sve jako zabavno, oko sredine anime postane previše melodramatičan i neuvjerljiv, a pred kraj opet malo dobije na kvaliteti.
Rekao bih da je Toradora bolji izbor ako želite romantičnu komediju, no valja i ovo pogledati. Dao bi mu nekih 7.5/10
Steins; Gate!
FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU-
Završio sa Trigunom. Jedan od onih animeja koje svi hvale a kada ga pogledate ste onako... meh, it's okay. S obzirom na zanimljiv setting, očekivao sam da će se anime više pozabaviti ljudima i njihovim životima na pješćanom planetu. Ali ne, sve se vrti oko Vash-a koji uvijek magično riješi svaki problem. Sam mi kraj nema baš previše smisla i mnogo je toga ostalo neobjašnjeno. Kakogod, unatoč svim manama (a ima ih prilično) Trigun je ispao prilično zabavan anime, od kojeg se teško odvojiti nakon što ga jednom počnete gledati. 7/10
Pogledao i dva filma. Sword of the Stranger i The Wings of Honneamise.
Sword of the Stranger je ispao odličan, unatoč predvidljivom kraju. Glazbena podloga i akcijske scene su fenomenalne.
The Wings of Honneamise je nevjerojatan. Likovi, animacija, oldskul crtež, sama radnja... sve je savršeno. Inače mrzim kad mi guraju religiju u film i zatim je iskoriste za neki plitki preokret u radnji, no ovdje to nije slučaj. Kraj bez te molitve nebi bio ni upola dobar.
Pocinjem gledat novi yu gi oh,zexal,izaslo tek 8 epizoda
Kako ti se samo da to gledati. :(
^Trajgan jest nedovršen, trebalo bi mangu čitat, ali avaj- ja sam prelijen za to, barem na kompu.
To je lik koji sve dubbano gleda. :(= Citat =:
Izvorno postao Raz
Takvo je najbolje
Naruto manga je vani, Naruto vs. Raikage, većeg epicnessa trenutno nema.
Ide na Plan to Watch =)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kako kasnite sa svim tim filmovima :(
Lol, tko za tobom neće kasniti u bilo čemu...
:))))))))))))))))
Nego, pogledao zadnji ore no imouto special. Melodrama, meh.
edit:
:pray: :pray: :pray:
True :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ne zaslužuješ Haruhi na avataru, mamlaze glupi. :(= Citat =:
Izvorno postao majstoro
@Razov videjo
Gotta rofl at the otakus. Mislio bi čovjek da će biti sretni što Kuroneko neće završit razdjevičena...
Odgledao 214. epizodu Shippuudena. Odlučio sam. Najgori lik u seriji mi je definitivno Sakura. Retardirana plačkava debilkuša zbog koje uvijek netko drugi nastrada.
True dat! Ali ja se uvjek potajno nadam da će postati bad-ass i namlatiti 50 bad guysa bez beda!!
Also, di je Hinata nestala, oće se pojavljivati kasnije??? Najjača je!
I meni je žao što njoj i Shikamaruu ne daju više screentimea. Nego sva pozornost ide na gej emo Sasukea -.-
Ako cemo po tvom,onda ti ne zasluzujes zivit u europi.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Naravno, kad je on praktički jebeni englez ovo ono.
Prisjetio se manliest scene ikada!
"Courage increased by hundred-fold,
muscles increased by thousand-fold!"
Svi koji su gledali fma znaju o čemu pričam. :)
FMA mi je osobno najdrazi anime :D
Samo mi Al ima iritantan glas >.< (naravno Jap verzija)
NISI DOSTOJAN HARUHI NASE BOZICE, SRAMTE NEKA BUDE
FYI nisam animefag ;)
Ko je tebi što reko.
Btw, kad smo već kod božica, nešto ih se skupilo s vremenom...
Double post de geso~
So liek, Madoka je popularan anime...
And a special treat...
Počeo sam gledati The World God Only Knows
Za sad mi se sviđa makar sam pogledao samo prvu epizodu.
Javiti ću dojmove kada pogledam cijeli anime.
Pogledao 10 epizodu Tiger & Bunny. Shit just got real.
Počeo gledat Ultraviolet Code 044, po nekakvom uzoru na Ultraviolet film. Za sad mi se čini ok, iako sam pogledao tek prvu epizodu.
Pogledao Nichijou ep. 10, odvalio se.
Inače, radi se druga sezona Kore wa Zombie... :)
Ajde vi animeljupci pomagajte. Htio bih gledati neki anime koji:
-se održava u nekom velikom gradu sadašnjosti / bliske prošlosti budućnosti
koji je "realan" u smislu da se bavi "stvarnim" situacijama, premda mi doza paranormalnog nebi smetala
da je ozbiljnijeg sadržaja, odnoso da obrađuje ozbiljnije teme od prosječnog anime-a
nije bitno, ali poželjno, da je duban na eng (neda mi se čitat titlove)
Dakle nešto kao witch hunter robin ili monster ili death note, nekakav thriller / horror / mystery.
Pogledaj Monster ako već nisi.
http://myanimelist.net/anime/19/Monster
pogledaj zadnju rečenicu mog posta xD
Ako ne treba baš biti serija i ako ga nisi već pogledao, baci pogled na Jin-Roh: The Wolf Brigade. Mislim da je dubban.
Oh, nisam skužio. xD
+ 1 na Jin-Roh.
bum pogledao, hvala.
Jesi li gledao Eden of the East? Prilično dobar thriller/mystery/lagan sci-fi, možda ti se svidi.
Ne, nisam. ogledat ću i to onda. Sci-fi ne smeta, pod uvjetom da nema vojske ogromnih robota i sl.