transformers nije treš već blokbuster ali je svejedno loš
Printable View
transformers nije treš već blokbuster ali je svejedno loš
Što se zgodnih glumica tiče jučer pogledao He's Just Not That Into You .Film je prosjek tog žanra ali iznad prosjeka je Scarlett Johansson...u ovom filmu je bomba ...
9M4DLbam60I
O tom i pricam.Ne vrijedi raspravljat o ukusima ali ono Bartuc,fakat..... :(
Zooey Deschanel,Scarlet Johansson,Elisha Cuthbert,i tako dalje.....Megan mi je cisti prosjek,glumi neku jebozovnost a nema je pas za sta ujesti.
što se tiče MEganice, slažem se. Niš posebno
http://www.ryobase.com/wp-content/up...an-fox.282.jpg
Fkt ima puno boljih, također sam prilično ravnodušan na nju. Bolje vidiš i na Brazzers.com. 8)
Edituj drugu recenicu u postu :wink:
Transformers 2 nije tres vec visokobudžetno smece. Jedan od najlosijih (ako ne i najlosiji) filmova koje sam gledao, sto zbog odvratno lose glume, sto zbog "smijesnih" scena, a o prici da ne govorim.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Nostradamus 2012 :P Bolest!! :shock: :D
= Citat =:
Izvorno postao SaZzu
C'mon, nije lošiji od G.I. Joe-a!!!
Ono, meni nervira kod tih transformera što nisu zadržali da se roboti mogu samo u aute mjenjati, a ne sad su i pasi i ljudi i komarci i šta ti ja znam što ne!!! I nesviđa mi se dizajin novih neprijatelja, previše su ... spikeie! I koja je spika da se rađaju one beštije????
Pogledao sam WALL-E i sram me je što sam ga tek sad pogledao :shy:
Lolic. Pokledaj malo cartoon i vidi u sta su se sve mjenjali. Dobro nije bilo ljudi, ali je bilo u ganove, u dinosaure i ostale gluposti xD= Citat =:
Izvorno postao Frky
Bile su veće životinje tipa morski pas! Ali dobro, svejedno me iživciralo u filmu!= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Hehehe,gdje to izvuce iz naftalina :)
Dobar film.
Pogledao Zombieland, jako dobar film jer se ne trudi previše biti apokaliptičan zombie survival film, nego više onog tipa kao sve će biti dobro, to i tona rofla na likove, pogotovo Bill Murray foru :D
10/10
Osim toga pogledao sam i Futurama:Into the green yonder(ili tako nešto), jako dobar uradak, radnja je malo nepovezana na početku ali sve u svemu dosta dobro
10/10
Live Free or Die HardSrepizirao no ovaj put u boljem ugođaju i sa boljom kvalitetom filma. Nema se što puno reći, standardno dobro, priča je malo novija (cyber terorizam) i to je pozitiva. Režiser ovog filma je prokleti genije jer je neke neizvodive scene fantastično uradio i tu je film zasigurno kod mene dobio i veću ocjenu. Akcić nabrijan dva puna sata, Kevin Smith, Justin Long i neizostavni Bruce Willis. 9/10 - preporuka svim ljubiteljima kvalitetnog akcića. Inače režiser ovog filma režisirati će i Gears of Wars film za koji sam siguran barem sa tog aspekta da će biti dobro odrađen.
Yippee Kay Ay Mother Fucker :thumbs2: .
Pogledao MetastazeS7/10 i Pjevajte nešto ljubavnoS8.5/10
Dosta dobri filmovi! :thumbs2:
Nisam našao kvalitetnu verziju Lord of War-a, a i cura kaže da je film bio nedavno na telki, tak da ću rađe pričekati reprizu na TV-u nego gledati loš DivX...
Tako da smo pogledali The Final Destination 4S:rotfl:
http://www.imagesforme.com/upload/bb447cda.jpg
- sva sreća pa nismo išli u kino i dali 40+ kuna po karti za ovo smeće. Film je toliko loš da boli, ne sjećam se kada sam zadnji put gledao takvo govno. Gluma je smeće, efekti su smeće, 3D efekti su forsirani i čini mi se kao da izgledaju kao smeće, više nema maštovite smrti kao u jedinici i dvici, ma niti jedan jedini element u filmu ne valja osim onih sisa što skaču po liku što ševi uz bazen.
1/10
Do sada su svi 3D filmovi toliko isforsirani sa tim 3D efektima, sve se bojim da će i Avatar ispasti cheesy zbog njih. Nadam se da će Cameron biti pametniji i staviti malo diskretniji 3D u film.
Učiš Bartuče, učiš. :)
Jel ko pogledo od vas film 21(2008),cuo sam da je predobar.
Nije predobar ali vrijedi pogledati!
Nah, Avatar če bit malo dublji. Makar se meni ne svidja toliko pretjerivanje u mašti kod filma. Zapravo nekako mi izgled tih aliena... pre bebast.
Potpis, pogledao prije par dana.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Pogledao sam i Clerks 2 neki dan. Odlična komedija, moram i jedinicu nabavit. Pillowpants rulz! :D
Pogleda sam Harry Potter, ovi zadnji pa zelim upozorit sve koji imaju i najmanju namjeru gledat taj film neka nerade to, losiji film nisam odavno gleda, a sigurno je jedan od losijih ikad, ocajna gluma, nabacana radnja di ti treba pola sata da pohvatas sta se dogadja, procitao sam tu knjigu i isto nisam najbolje pohvata radnju odma, u filmu mozda imaju 2 relativno dobre scene, nema akcije nimale skoro, nema epskih borbi a moglo je biti, a i ono sto ima bilo bi bolje da nema, svi su Harry Potteri losi al da ovakav film u koji se tolko ulaze more ispasti nisam mogao vjerovati. Posli filma sam pogleda jos 1 film, i jedva sam se posli njega sjetia koji sam film prvi gleda, to sve govori. Eto mu i ocjena 4/10 :)
I da, Paranormal Activity, ugodno me iznenadio film, malo se sve unisteno s glupim krajem al isto fino za pogledat, to svima preporucam. Ma 8/10 bi mu dao odma.
21
8/10
s filmovima jako zaostajem, uglavnom gledam serije... tu i tam koji na HBO, na tv-u uglavnom discovery channel... nego, konacno sam pogledal Prison Break film o Sari... ok je...
Meni je film zakon. Kad ga god pogledam, dođe mi da vježbam matematiku. :D= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Moon - dobar..........jako dobar
Hmm, PCE članovi masovno pljuju po Moonu, a PCP članovi masovno hvale Moon... Tko je u pravu :(