I ja, sad je na drugom mjestu. Epik :DDD
Printable View
I ja, sad je na drugom mjestu. Epik :DDD
Baš ih opet malo slušam, još uvijek su mi dobri.
šta je to? sjebali su metalarchives ovi od fbi-a? zna tko zašto? jest da je stranica bila puna retardiranih metalaca, ali svejedno
Iza željezne zavjese se itekak sviral heavy :)
I dalje mi super album i ta raw produkcija.
Morningrise i My Arms, Your Hearse su mi najbolji albumi Opetha baš zbog te produkcije. Ovi kasnije su kompozicijski isto odlični, ali ih gotovo nikad ne slušam jer mi je produkcija previše "digitalna" i glasna.
Pink Floyd much ? :D Sa Monumensiona, koji je cijeli u ovakvom blago psihodeličnom proggy štimungu i vjerojatno je najmanje eksponirani album Enslaveda, ali mislim da mi je možda čak i najdraži njihov.
Bogami je, Waters šajba :) Budem bacio uho na album nekom prilikom.
Jeste, vidim na kaj ciljaš, al meni je svejedno svaki album za sebe odličan, i malo remek djelo, pa tako i produkcija koja dolazi s njime.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Eto svaki sljedeći ima za nijansu različitiji produkcijski štimung od prethodnog, i koji jasno pridodaje atmosferi, stoga ne znam baš kako bi se sirova produkcija uklopila u sve to... No, to je sve figurativno jel, ipak je ovdje u igri stvar osobnih preferencija.
Eurodance power metal, daj me nemoj jebat :rotfl:
Ima potencijala, ali tekst je lejm, želim čut priče o zmajevima i hrabrim vitezovima u tom štihu.
Kad smo već kod toga, prisjetimo se dobrog sira.
FOR THE KING, FOR THE LAND, FOR THE MOUNTAINS
FOR THE GREEN VALLEYS WHERE DRAGONS FLY
FOR THE GLORY, THE POWER TO WIN THE BLACK LORD
I WILL SEARCH FOR THE EMERALD SWORD
Malo sam razočaran. Uvijek sam drugačije zamišljal ovaj žanr. Možda zato jer ne volim ovaj zasićeni zvuk.. Meh.= Citat =:
Eurodance power metal, daj me nemoj jebat :rotfl:
Kad smo već kod nemogućih kombinacija, postoji li kakav tehno-metal band? Čisto onak da znam.
Blizu techno-blacka :)
Kad smo kod Eurodancea...
Dobar thrash momci praše.
Novi Pantera video, unrelesed track sa Vulgara (sori ako je netko već postao, a nisam vidjela)
http://theoceancollective.com/heliocentric/
Prejak sajt.
:pray:
ffs, nisam skužio da je novi album izašo prije mjesec dana :D
Pitanje, da sad ne tražim zadnjih 50+ stranica topica:
Prije nekih par mjeseca je neko stavil link na pjesmu nekog benda (mislim da 3-4 člana) u kojem je pjeval lik s kratkom kosom (moguće i potpuno ćelav) i veličanstvenom punom riđom bradom duljine nekih 3-4 cm (tipa onaj međed iz Epic Meal Time-a). Ako se dobro sjećam pjevač je preminuo.
Ime benda ima neke veze s jelenima ili šumom (mislim). Za vizualne tipove, spot pjesme je bio dosta zelen.
Zahvaljujem :D
Dis?
Divna obrada. Bolja od originala ako smijem dodati.
Ovaj...ako nekog zanima, dolazi nam Exodus na UFO fest u Osijek
http://www.sib.hr/lifestyle/koncerti/51 ... sijek.html
(ignorirajte retardirane novinare, nisam znala šta da linkam)
E btw, jel ima ekipe koja dolazi na ovogodišnji MetalFest u Zadar? :D
Moji ne žele ili ne mogu, ja sad biram hoću otići sama ili otići negdje dalje s njima. Mislim da će biti ovo prvo, koliko god sebično zvučalo :)
Moram do 20. 5. ispravit ocjene i mogu ić.
smjestim te onda u apartman.= Citat =:
Izvorno postao Dania
Haha, ma smještaj je najmanji problem, ne bi kampirala prvi ni zadnji put. Al' neki se još nisu navikli na to da ću radije biti sama gdje želim nego negdje gdje se forsira ići sa cijelom ekipom. Viđam ih ionako više nego dovoljno :) Nego, davno sam u Zadru bila, gdje se pije kava na miru uz more?
edit:
A bilo koji kafić uz more koji nije na poluotoku TBH... S obzirom da je Metalfest na Puntamici, "Mango" je relativno blizu, al se bojim da će biti gužve u njemu... šteta što GardenSotvara tek 18.06., tamo je bolesno dobro (na zidinama poluotoka, izvališ se na one ogromne jastuke uz koktel, slušaš chill glazbu i gledaš brodove :D )
Idem u Zadar (il' odmah pored) svakako tak da mi dobro dođe svaka preporuka, jedino što ne znam jel' idem na fest ili krajem 6-og/početkom 7.-og čisto ovako.
Eh, ajd nećemo oftopičariti više ovdje.
Evo ajde, random bay area u duhu festa
E pa to!!!= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Zahvaljujem.
No problemo.
OT: Opet Crow's Claw slušam.
Savant - Posljednje Svitanje
Eto, nema baš puno ovakvih u ovim našim krajevima. Meni je pjesma super, a za ostatak foruma pretpostavljam da su previše trve i kvlt za ovak nekaj :D
Simpatično. Al prva polovica bez voltaže, kasnije je malo manje simpatično :)
Malkice previše podsjeća na Bards Song od Guardiana, u nekim dijelovima je gotovo identično zapravo :)
preprepreviše kopira Bard`s Song, a vokal mi iskreno i nije nešto da mi paše na melodiju
Pušto mi je to frend pred koji mjesec.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Dobra mi je stvar.
nova pesma s novog albuma, fuuuuccccckkk breeeee
http://i.imgur.com/klUKz.gif
Dobro je majku mu