Trebam napisati kul raspravu o čovjeku na mjesecu, jedini razlog za pisanje je da pokažem profesorici iz hrvatskog da mogu, ali to mi i nije neka motivacija :(
Printable View
Trebam napisati kul raspravu o čovjeku na mjesecu, jedini razlog za pisanje je da pokažem profesorici iz hrvatskog da mogu, ali to mi i nije neka motivacija :(
Spoznao sam da je položaj u nekoj firmi obrnuto proporcionalan inteligenciji.
Sta, jesi dobio jos neku mail odbijenicu? :)
Znači da ću ja jednog dana imati dosta dobar posao.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Ne. Dobio sam "godišnji". Prisilni i neplaćeni, fkorz. Jebiga, tak je to kad imaš za nadređenog kretena maloumnog koji misli da je netko. Al np, sjebat ću ga.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
To je staro istraživanje još. Do danas se ništa nije promjenilo.= Citat =:
odjebali su te kao dostavljača letaka?:S= Citat =:
Da.
i šta češ sad?(neočekivano pitanje, jelda)
Dostavljat ce svoje letke.
spoznao da pod hitno trebam nabaciti dvije-tri petice inace ce doma bit fajt.
EDIT: ne fajt nego belaj.
Take pictures
Moguce je zivjetu na 2dl instant juhe.
Odo sad vidjeti koji mirkec moj stari radi zadnjih... par sati.
bem ti sabu :(
Erm....
Wait-wha :o
:D
Od Rajka do SM vjeverice u jednom koraku. :pray:
Mislim da je gadarija efikasno uklonjena :D
Gadarija uklonjena na zahtjev bolesnog Petra.
Jopax..naci cu ti fucking kucu XD..tek sam se digo i have no wil lfor this shit :D
Basshunter - Boten Anna
->Jadna žena, lik snimio pjesmu o njoj kako sve spammere banna s kanala, da zna jednog bota, da se zove Anna, da je nedodirljiva, da svih promatra na kanalu, da ju nitko ne može banati, jer botove ne banaju, njezino ime je Anna, Anna je njezino ime, možete kickati kada god hoće, može te banati, jako te banati, ona je bot...ona mu je jednom rekla "Ja nisam bot. Ja sam stvarna i simpatična cura.", na što je on rekao "Ti si za mene stranac, nemam ti što za reći, u mojim očima ti si samo bot."
Kakav kralj, jednostavno poslušajte tu pjesmu s lyricsima... :pray: :pray:
Da cijeli dan nisam imao internet.
Sta sam propustio?= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Imam novi avatar.
[quote=Kid A]Sta sam propustio?[/quote:7rvlpgua]= Citat =:
Izvorno postao "Horny Devil":7rvlpgua
Zajebavanje sa hotlinkerima, ništa posebno. :D
TeraBajt ima nadasve zanimljiv sig.
:pray:
Od danas počinje epska studentska bitka. Završava (valjda) u srijedu. Za oko 45 minuta imam zajeban kolokvij iz predmeta koji ne smijem past, preko vikenda moram raditi epsku zadaću iz operacijskih sustava koju treba predati do ponedjeljka ujutro, odmah u utorak kolokvij iz drugog predmeta koji ne smijem past, i u srijedu kolokvij iz operacijskih sustava...
Sretno ti bilo. :)
I pokušaj onaj moj S.T.A.R.S..EXE. :D
Gledam vani travnjak kako se zeleni.
Lišće smeđe na njemu je.
Napola u sjeni.
Po puteljku golub trčka.
Komad kruha kljuca.
Na klupicu pokraj njega ljudi idu sjesti
Golub kljuca, uživa i ne da se smesti.
Makar strah ga obuzima, zna da mora jesti.
Ono za memory overflow? Ne hvala :D= Citat =:
Izvorno postao C
Inače, kolokvij prošo osrednje. Riješio bih bar 4 zadatka da je bilo nekakvo normalno vrijeme za rješavanje. U sat vremena nema šanse da se riješi cijeli test pa makar imao konvoluciju u malom prstu. Story of my life.
spoznao da ne kontam prošlu stranicu ove teme.
To je bolje za tvoje zdravlje= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Ajde sad budi fin pa to sam obrisi osim ako ti ne odgovara jedna duza pauza od foruma :wink:
That is very sexily. Ali nisam baš morao otvoriti kad mi je stari došao kući. :(
zast? digo ti se?