Ajd da doživim da je i meni dosadno :(
Printable View
Ajd da doživim da je i meni dosadno :(
Snimam isjecke iz dow1 i dow2.
I igram war II
http://i.imgur.com/SHSUN.png
http://i.imgur.com/dk3YB.png
http://i.imgur.com/yhksz.png
shit just got real.
dobra stara vremena
excited, stigo Worms Revolution beta key, čekam večer da testing krene live :D
Igram HOMM3 :D
Rasa?= Citat =:
Izvorno postao Maja
Inferno
Vidjet cemo tko je bolji djavo. Kad se malo uigram.
Evo došao doma s koncerta Opće. Snimili spot (valjda), vatromet bolji nego za novu godinu i posveta zbog fešte od srijede. Pa ne može bolje. :D
Necropolis owna :DD= Citat =:
Izvorno postao Maja
OT: Nisam vani, igram wowa, shvacam da nikad nisam izaso vani sa nekom curom , osjecam se tuzno, skoro mi dodje da se osisam i da ugasim metal pa da vise ne izgledam ko neki cudak :D
U trici su oke al u petici su ih sjebali sa dark pointovima pa mi vise nisu kul.
Skinuo Diablo opet, uopće se ni ne sjećam igre (uglavnom). Zar je sve ovako sterilno i mračno?
Ali u redu je. Loot whoring - ne može bolje.
Ja nikad nisam kužio tja Inferno, i redovito sam gubio od svakoga s njima... kako vi to igrate?= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Mda dosta su zajebaniji od ostalih rasa. Prvi unit im je prakticki beskoristan i koristim ga cisto tako da netko ima sta= Citat =:
Izvorno postao Delirium
tuci (upgrade sluzi samo ako netko baci magiju na njega a nevjerujem da ce to itko napraviti),
ranged skoro nikad ne upgradam jer ima splash koji i moje frajere ubija (Lichevi su mnogo bolji sa svojim cloudom),
a demoni su slabiji od ostalih lvl 4 likova. Al zato imaju efreete,cerbere,devile i pit lordove koji su dosta dobri a heroji su
im kombinacija strenght-a i magije (demoniac), heretici mi nikad nisu sjeli osim Zydara i Xarfaxa.
Ono u trici ih igram sam zato sto sam ih zavolio u petici i kroz pricu dark mesije, obicno sam igrao sa necromancerima.
mmmmmmm jagode
nom nom nom, om nom!
hvala na podsjetniku
jagode <3
edit:
OT evo stigla napokon kući, spremila sve i sad se regeneriram
Auf, jagode. Baš sam se doma ugušio u istima sa šlagom. A i trešnje su isto krenule. Treba ić kod susjeda. :D
imam frenda s kojim halam homm3.
jel ima koga za 2v2? :p il 3ffa il 1v1? :P
Mozda poslije srijede. Nisam igro godinama :/ a i moram maknut ove ogavne avatare koje su stavili infernou.
Morao bih potrazit gdje sam stavio instalacijski cd i rijesit skolu ovih mjesec dana pa se mogu pridruzit.
Inace, kako bi to islo, time limit na poteze ili ce se runda provlacit kroz mjesec-dva?
Evo ja mogu. Ako ste zainteresovani posaljite mi pp, vecinu dana sam slobodan. Samo ne garantujem za kvalitet igre jer nisam odavno igrao, mislim da je poslednji put bilo prije kojih 7-8 mjeseci.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Samo sa kojim ekspanzijama se igra, nadam se da je Complete?
I ja bih isto želio, za nekih tjedan i pol kad mi matura završi...
mi odigramo 8player mapu (2v2v2v2) u jednoj noci.
link na pp dobijete (za mape jel :eyebrows:)
igra se preko hamachia.
poteze ne ogranicavamo na time limit jer uvijek moze doc do komplikacija i tih gluposti.
u najgorem slucaju radimo save & load sutra. svi znaju di je sto stalo i gg
I ja sam za homm3 :D
Informatika. Par likova stalno sviraju po guglu i živciraju profu, umirem :pray:
Lol, malo mi je žao što ove godine ne idem na informatiku, ništa se ne radi, samo su na internetu i igraju nešto.
Jel' se itko sjeća onog Logo programskog jezika? S onom malom kornjačicom? Mi to radili na informatici, iz DOS-a se pokretao.
Ili sam ja jednostavno baba :/