http://i.imgur.com/YBHii.gif
Printable View
Može
Ellen Page je prestara. Chloë Grace MoretzSis the shiznit.
koji joj je k sa glavom ?
Ružna je i glupa ko kurac. Ellen Page je možda prestara za klinca lao što je Nicholaus Copernicus McPinguis, ali za odrasle muškarce, kao što sam ja, je savršena.
Da li volite gledati biciklizam ?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... R-cZB3qwg#!
Najbolji komentar :D
ko inzaghi u zaleđe= Citat =:
Izvorno postao šcer od SAVE BAĆIĆA
also, chloe es cansur
Simpatična i zgodna.
Srry, ali moram reći prije nego netko nepristojniji dođe: horror :)
:)
Pa ok, ukusi. Eto, meni je jača od većine onih facebook flundrica koje se stavljaju u ovu temu.
Naravno, ukusi.
Al evo, vidim Kid A je online, bolje da sam ja napisao nego on :)
Meni isto ona onako baš simpa.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Vi ste nastani.
Ti si pedofil.
slatka je ova u prvoj slici i drugoj donekle, ali u trecoj je nekako usrano ispala
Koja je to serija?
Spartacus.
Kad je ona u pitanju ja sam u situaciji u kojoj se svi ponekad nadjemo,a to je da sam svjestan da je dobra ali meni jednostavno nije :)
Poklanjam ti sve internete ovog svijeta!= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Je li još ikome samo kad ide u ovu temu dolazi upozorenje da stranica nije sigurna i da ne bih trebao ući?
Kad vidim što Niko posta ovdje, poželim da sam i ja bio upozoren prije ulaska.
JEBOTE TO JE ZBOG NJEGA! :pray: :pray:
:) Popustite lika malo,istina zna razocarati ukusom za zene al ukus za zene je bas u domenu ukusa. I ja sam mislio da ce se tema lockat kad sam prvi puta ovde postao sliku Monice Bellucci al eto :)
Ovaj je Carp stvarno smor epskih razmjera i nikako da mi se skine s dnevnog reda.
Toliko je lik negativan da to nije nomalno i nikako da shvati.
Ova tema je postala leglo "posebnih" lopata i krampova. Stvarno ste je (neki od vas) usrali do temelja sa postanjem slika kljukatih i kvrgavonosih trebica bez cica i guzice, ali sve je to nebitno ako je trebica crvene kosice. Koji neukus jebote, sere mi se od takvih prikaza. Dabogda oženili takvo nešto i imali ružnu djecu đinđere.
:pray:
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic