E da, ovaj Hyakka Ryouran: Samurai Girls! ima stvarno zanimljiv artwork, ne sjećam se da sam išta slično vidio. Sa svojim efektima i cam splatterom me podsjeća malo na SF4 igru. Fora, možda pratim iako priča nije bog zna kaj.
Printable View
E da, ovaj Hyakka Ryouran: Samurai Girls! ima stvarno zanimljiv artwork, ne sjećam se da sam išta slično vidio. Sa svojim efektima i cam splatterom me podsjeća malo na SF4 igru. Fora, možda pratim iako priča nije bog zna kaj.
ma daj molim te, to je anime za male napaljene japanske tinejdžere
Znam, živo je sranje al moram pogledat barem jednu epizodu jer je mi artwork zanimljiv. U biti već sam pogledao polovicu epizode, pametnom dosta.
Pretpostavljam da je čisti fanservice kao Queens Blade i HotD. Preskačem, barem zasada... iako, art me privlači.
Zavrsio sa Ping Pong Club-om.
E jebemti, nemam rijeci kojima bih opisao koliko je mocno.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Aral
This, totalno nezanimljiva priča kojoj je izgleda svrha da povezuje scene sa sisama, ali moram priznati da stvarno prelijepo izlgeda, kao nekakva slikovnica, stil je vrlo dobar, ostalo je meh
Mda, ako se na taj grafički izgled doda i prilično impresivna seiyuu postava, lako je zaključiti da anime ima poveći budžet... Valjda će nekaj pametno i napraviti s njim. :I
Inače, gledam sada likove... O da, ova verzija YukimureSmi se definitivno više sviđa nego li ona iz Sengoku Basara! :P
Ali zake je u postavi i mušketir... ka?SO.o
Da, kao i sa Asobi. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Baš mi moraš nadu uništit, jel? :)
Double post nyaa~
Pogledao prvu epku tih Samurai Girls... Hm.
Pa, u jednu ruku, i dalje mislim da ima potencijala... Art je kul, setting je kul [kombinacija feudalnog i modernog Japana, megamože], fajtovi bi mogli biti kul... Ako radnja bude išta vrijedila biti će vgg. Tako da, trenutno držim fige da neće svaka druga scena biti fanservice.
Inače, malo mi je lulz što glavni lik ima istog seiyuua kao i Makoto iz School Days... That can't end well. :)
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
ovakvih bisera će uvijek biti, koliko ti godina imaš 15? :rotfl: :rotfl:
Epic kraj novog one piecea xD
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
a barem to malo pomaže pošto je završila manga(kako ću izgurati još 3 tjedna, ne znam)
Idem i ja sad pogledat epizodu. Do mange još treba čekat dosta, šmrc. Čim dođe javite, da ne zaboravim :)
ali kako je dotukao onog diva u roku 5 sekundi
= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao unknown
:)))))))))
Damn, kako je Higurashi pjesma zarazna.
Raindrops turn into droplets of blood
and run down my cheeks
If there isn't a place for me to return anywhere anymore
MMMMMMMMEGA KILL= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
:)
Malo si mi mnogo loš. :>= Citat =:
Izvorno postao unknown
Inače:
http://i54.tinypic.com/11ac2mw.jpg
Cannot unsee!
bas sad slusam Naraku no Hana,a i one dear you pjesme su mi dobre= Citat =:
Izvorno postao Raz
a ova je LOL
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@Bikar - ane :)
Podsjetilo me na ovu odmah
A pazi samo lirike :pray:
a joj :rotfl: kak su mi smijesni ti japanci kad pokusavaju engleski pricat hehe= Citat =:
Izvorno postao Raz
edit:seitokai 10 je tu :D
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
jebiga ownao me, svaka čast.... Ali ne možeš uspoređivati to sa one pieceom... To je odnos nebo-zemlja. Op je miljama daleko ispred većine "ozbiljnijih" mangi
WTF?!?! :o
Najgore je sto ne mogu da prestanem da gledam...
haha ovo je odlicno
Lol fenboju.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Inače, izašao je i novi Mitsudomoe!
Čudno, čitao sam da su ga prebacili na nedjelju...
moram jos pogledat mitsudomoe, syd pogledao i odlican je kao i uvijek :D
Da, a Naruto je miljama daleko od ostalih shounen mangi. :roll:= Citat =:
Izvorno postao unknown
Ja se vratio I.S., jednoj od najozbiljnijih mangi koje sam čitao, stvarno mi je otvorila oči.
Pročitao novi Beelzebub i Psyren.
Psyren gubi na snazi, ali Beelzebub ostaje zanimljiv.