Da ne mogu prestati slusati ovu stvar, ne znam sto mi je dobra toliko
onak wtf
Printable View
Da ne mogu prestati slusati ovu stvar, ne znam sto mi je dobra toliko
onak wtf
In Japan, Microsoft is Moe.
Stara zagubila sve moje osobne dokumente.
Jebeno.
Kak joj je to uspijelo XD moja meni cuva neke dokumente lol= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Spoznala sam da pod hitno moram unajmiti nekoga da me budi vikendom, kad već mobitel i sat nikako ne djeluju :(
RUBE GOLDBERG TIME!!!!
:D weee= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Mogu ja al moras potpisati da odobravas ranjavanje i šok terapije= Citat =:
Izvorno postao Dania
E, u ovom trenutku bih pristala, toliko je ozbiljno postalo :D
Plati mi kartu XD treba doc do tebe ..al najbolje kupi papigicu...moj ujak ju ima
http://img168.imageshack.us/img168/1...bysickpete.jpg
dok sam bio u Beogradu efiskasno me budila od 5 do 6 ujutro i od 10 do 11 svojim neprekidnim pjevanjem koje zvuci ko
kombajn pun retardirane djece koje tuku zlicama po metalu
I ostalim groznim zvukovima koje probijaju 4 zida i ubijaju bubnjice..veoma efikasno
Aww pipica, imala sam i ja papagaja, al' ne pomaže jer je bio u kuhinji (inb4 "pa tamo i ti moraš biti") :)
Ne znam baš kako ću transportirat papigicu, kupi si je u gradu...bar će ti društvo praviti na kavama, ak' je naučiš da ti sjedi na ramenu ^^
A za kartu nemam (da imam ne bih trunila ovdje) tak' da otpada :/ Damn
Nemam ja papigu nego ujak :D bilo je grozno iskustvo..je kul lik kad se sprijatelji s tobom (voli se maziti lol ode ti do face sa glavom i miluje te i voli da ga se ceska oko vrata) al kad ujutro krene...to ne staje...ti se jednostavno moras dignuti..skoro smo ga i ja i tetka bacili u lonac.
Imam ti ja sobu u DUbrovniku pa ti je to druga varijanta XD pocni ovdje studirati pa cu te buditi
Ma znam da nemaš, zbog dubrovnika sam i napisala da si praviš društvo s papigom, učinilo mi se kao dobra ideja jer si znam da sam ideš na kave :P
Damn, pričam s tri osobe i pišem ovdje, nemam pojma više o čemu pričam :?
Nema još seljenja za mene, neka...angažirat' ću psa, možda ga mogu izdresirat da laje u određeno vrijeme :)
Ja i dalje kažem, napraviš si napravu koja će te svako jutro zaliti vodom ili jednostavno šutnuti iz kreveta, bonus bodovi ako uključuje neko živo biće kao dio mehanizma
Uh pa htjela bih, ljetos sam jednu htjela napraviti al' je ispao ogroman fail haha
Plus to što ću onda morati micati pola stvari iz sobe, a baš mi se sviđa ovako ^^ Ma, propao slučaj, morat' ću jednostavno nazvati bivšeg trenera, on mi utjeruje strah u kosti :)
Jos susenje posteljine nakon toga
:shock: :rotfl:
Kanta vode...posteljina..mokra..susenje..sta ne kuzis XD
nisam rekla da ne kužim, samo pravim face i smijem se :) jbga, uživo bih tako napravila, nisam imala što za reći
skoro OT: Spoznah da ljudi ne kuže moj avatar i krivo kontaju što pišem, tak' da ga mjenjam. Al' sad što...hm :/ Spoznah i da me nervira instaliranje Fallouta jako, jako.
Jeli samo meni ovo za forum izbacuje?
Warning: Visiting this site may harm your computer!
I meni. :(
S:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Glad you like that XD
Meni nije bio problem al cuo sam da i Stipsu22 se isto dogadja..meni je samo nakratko IE podivljo i to je sve
To se događa samo njubarama koji koriste Mozilla-u... :D= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
E, ja koristim Mozillu i apsolutno sve valja. Aha, aha :D
Vjerojatno je problem prosao :P pa ti zato radi..aha,aha
Vjerovatno svi browseri osim Mozzile sakaju...aha, aha.
:rotfl: Ne, ne, tu sam cijeli dan, maloprije sam i poziv dobila o tome, isto Mozilla u pitanju, no meni radi. Možda jer koristim beta verziju :)
edit: a što, prošao je problem? hahahaha
Meni na kromu iskče.
inb4 Aral: prebacite se na operu
Prebacite se na operu.
Didn't see that coming, did you? :eyebrows:
:oops:
Mislio sam da mi ne radi Arcanum jer zahtijeva 3d procese, ali spoznah da se može forsati isključenje 3d procesa i sad mi Arcnaum radi i baš sam sretan :D
Da je ruzno vreme a ja moram u grad.+Hladno je. :(
hladno? sad bio vani na 20min u kratkoj majci. ugodno je
Isto sranje sa forumom je bilo, nije mi dalo ni da se loginam, sad sam morao isključiti blokiranje takvih stranica, neću znati koji pron siteovi su loši sada :(
Spankwire je jedini dobar svi ostali sakaju.
spoznao da me boli vrat.
...i nista vise. Life is boring.
kako rješiti ovo govno sa sigurnosti?
koristim hrom
ja kod komšije, klikni na onu kvačicu i na onaj gornji gumb. ponovi postupak.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
*sad bi stavio sliku trolla iz troll physicsa al ne znam gdje*
loš si