FnwZ_7fA ... re=related
dali netko zna ime ovog ? :(
hitno mi je :(
Printable View
FnwZ_7fA ... re=related
dali netko zna ime ovog ? :(
hitno mi je :(
Od heavyja probaj Manowar,Running Wild,Accept(naginju poweru i speedu),te bilo što od NWOBHM-a (najpoznatiji predstavnici su Maideni,Motorhead,rani Def Leppard i Saxon,za ostale pogledaj ovdje)= Citat =:
Izvorno postao smartass
E da,evo i ja polako idem u death vode...Zasad su mi najdraži Death od starog death metala te CoB (iako oni dosta naginju poweru...i da znam da ću sad biti popljuvan,al jbg) i Amon Amarth od melodeatha.
Što te zaboli za to, neka ljudi misle šta god hoće.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
meni su CoB zakon. silent night <3= Citat =:
Lake Bodom i Angels don't kill su mi odlične stvari.
Samo bi Alexi trebal mrvicu razgovjetnije 'pjevati'. Samo mrvicu.
Bodom Beach Terror. :pray:
Dosadno mi je, davajte mi kul preporuke, oh vi metal znanci koji ste otkrili blek u utrobi majčinoj.
Pa naravno da naginju kada je melodeath = power + kvazigrowl :P= Citat =:
Svejedno, odlican combo:)
Vracam se na Manowar ponovno, potvrdjeno je da ce magic circle festival biti nastavak metal campa,dakle trebat ce mi jedno 3000 kn ove godine:)
Može li mi netko preporučiti par folk metal bandova, recimo poput Eluveitie?
Korpiklaani odma :@= Citat =:
Izvorno postao vex
Zaboravih napisati, nemojte mi preporučiti Korpiklaani :D
Gledam baš na last.fm - hrpa bandova, no odakle početi, što valja?
yGywo81G6lk&feature=fvstS= Citat =:
Izvorno postao vex
ovako nesto ? :P
Da!
Hvala puno.
Može još koji prijedlog? :)
a iskreno nemogu ti pomoc puno, ja sam od folka slusao samo Ensiferum (iako ne vidim zasto su oni folk) Korpiklaani, i Finntroll ^^= Citat =:
Izvorno postao vex
Glittertind - Flaumen går, I Noreg er vår
Jučer naišao na ovo, jednostavan no-brainer folk metal. Nabavlja se.
Primijetio sam novu Atheist informaciju na wikiju:
Albums:
- TBA (to be released Dec. 1, 2009)
Opop.
Da, spomenuo je hippy na koncertu da se radi na novom albumu. Baš me zanima ka bu stoga :)
Neki valjani blek koji se ne sastoji samo od blastbeatova i repetitivnih melodija,davajte vamo.
Weakling.= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Poslusajte Parkway Drive :D bolest -Boneyards tptChkpxMoQ
Nakon prvih 5 sekundi mi je sve bilo jasno.
Hhh...I meni prvi put :D nevolim inace tako "Brutalne" Stvari vise preferiram Emocore glazbu alii nie losa :D
Evo ga sad će...
Samo što nije...
Nitko od tih likova nema nikakvog glazbenog znanja. E ono, kakvo je ono bubnjanje, lik udara po dobošu a gitarist im valjda zna 2-3 licka pa ih vrti non-stop. I netko će te flejmati zbog te glazbe sada.= Citat =:
Izvorno postao *Demolishn*
Jel valja sto Taake? :)
[quote=Mr. Ante]Nitko od tih likova nema nikakvog glazbenog znanja. E ono, kakvo je ono bubnjanje, lik udara po dobošu a gitarist im valjda zna 2-3 licka pa ih vrti non-stop. I netko će te flejmati zbog te glazbe sada.[/quote:beic3fgr]= Citat =:
Izvorno postao "*Demolishn*":beic3fgr
nemoj postat vise.
Grozno. Ne znam plaši li me više maksimalni rejting na toliko gledanja ili sama pjesma. :o= Citat =:
Izvorno postao *Demolishn*
jase ispricavam ...Htio sam radi zabave stavit pjesmu al vidim da nie ispala sala :wink: :wink:
Dammit! Metal is serioos bisnis!