jesu ali da ni piko tf bili bi gotovi prije :p, sad je bar zanimljivo citat sve one komentara povornika NA scene zasto je c9 izgubio, i citajuci te komentare shvatih da ja i oni nismo gledali iste meceve
Printable View
jesu ali da ni piko tf bili bi gotovi prije :p, sad je bar zanimljivo citat sve one komentara povornika NA scene zasto je c9 izgubio, i citajuci te komentare shvatih da ja i oni nismo gledali iste meceve
Pattern od prošle godine se ponavlja.
Neki NA team u potpunosti dominira NA scenu i totalno hype-an dolazi na worlds.
Nitko od NA scene ne prođe group stage, tj. imaju samo tim koji preskače (prošle godine tsm, ove c9)
Isti taj team potom gubi i ispada iz turnira.
to san bas cita prije gamea sinoc, neko je predvidio taj pattern ^^
Ala si se sjebo. :D= Citat =:
Izvorno postao Looky
ovo mi je najbolje sto je dosad proizaslo od turnira :D
= Citat =:
Izvorno postao Carp
Jup :(
Od sad totalno non-biased gledam, više nema niti jedan team prema kojem osjećam neku vrstu pristranosti ili favoriziranja.
fnatic all the way!
Dobri su, ali ih jednostavno ne vidim kao pobjednike.
Ćemo da vidimo :)
Idu sad na Royal, a oni su protiv OMG-a odigrali perfektna 2 gamea. Bice napeto u subotu... :D
:(= Citat =:
Greetings Pontu5,
Certain in-game activity on your account was found to be in violation of the Summoner’s Code by the Tribunal. This message is a WARNING encouraging you to respect the Summoner’s Code and contribute positively to the community.
rejđeru :P
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Kako to misliš ?
imam slusalice preko USB zvucne kartice ukopcane. preko njih mi ide skype/ts/vent. Preko integrirane zvucne od pc-a mi idu zvucnici. LoL autoamtski ide preko default windows device, a to je integrirana i njegov zvuk mi je pomijesan sa glazbom.
dota2 ima opciju da biram audio output device, nista slicno nisam nasao u lolu. jel ima neki third party il nest sta bi se moglo za to koristiti?
= Citat =:
Izvorno postao Carp
lel, ja rejđam i flejmam svaki drugi gejm, nisam nikad dobio ni warn= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
5. warning meni, sve skupa. Pobro sam 2 puta po 4 reporta, jer sam igro u 4 man premadeu.
samo tako i mozes dobit warning ili ban, reportaju te 4man premadeovi ili si stvarno neki teški rejđer koji psuje sve po spisku i brutalno se iživljava na jadnoj dječici. :P
Ma u tim gameovima kad sam igrao sa 4 man premade, najgore sto sam rekao je "gg, report this 4 morons in my team." I to je to.
2/0 za Royal atm, lijep turn-around :)
pa kad vole napadat renektona
Fnatic okrece.
budu kurac...
nek bude 3:2 za ove kineze i bit ce dobro posto nisu normalni :P
čini mi se kao da je prošle godine puno više ljudi na ovom forumu pratilo i diskutiralo o Worldsima :D
To ti je zato jer DotA > LoL
to je tvoje mišljenje
Zaš su napravili tolku pauzu od polufinala do finala? SKTT1 pobjeđuje, naravno.
= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Šteta što se njegovo mišljenje poklapa s činjenicama.
Ajde ljudi zajebavam se malo nhf :D
sktt1 je faker a royal club ima daleko najboljeg adca kojega san ikad vidia... :p