Ne kontaš me, nemam što držati dream journal kad se ne sjećam nikakvih snova ni odmah nakon buđenja.
Printable View
Ne kontaš me, nemam što držati dream journal kad se ne sjećam nikakvih snova ni odmah nakon buđenja.
Već 5 dana kišem i kašlje i to mi sve već ide na živce. Neka prestane!
Kontam te.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ne vjerujem da se ne sjećaš nikakvog djelića, makar to bio neki osjećaj ili predodžba o čemu si sanjao. Ako se ipak ne sjećaš, a želiš, prekini san nekakvim alarmom i ostani u krevetu dok ne upiješ što se sve desilo, jer tada odmah prelaziš iz sna u javu. Onda moš zapisati u DJ i možda probati WBTB ili WILD, ako ti je uopće do lucidnih snova.,
Sjećam se još tih tehnika, don't bother :D
Ma ne da mi se baviti više tim glupostima, too much work.
Ošo na 9GAG, Isusa ti, šta su mi napravili od Insanity Wolfa. :(
Spavala sam do pola 12 on a school day. Super.
Kradem net na bivšem faxu :D
Probudila se ujutro i srce me boljelo. Al' zbilja, baš sam se uplašila :(
Sad pijem čaj i zjevam ^^
A još si kasno išla leć, pretpostavljam. Pih :)= Citat =:
Izvorno postao Maja
Grlo boli, mogla bi bit bolesna, genijalan dan, nema šta -.- Sve nešto idiotski, jedva čekam da završi, fuj. Izvisila i za l4d2, oh joy haha.
A jadna :(
poor thing, zaigraj neš s nama za terapiju ;)
Vani pada kiša, igram stalkera dok burial lagano svira u pozadini, glazba se odlično poklapa sa atmosferom u igri i vani.
Gladna sam.
Osjecam se jako tuzno jer mi Kone polako umire. :( Nakon 2 i pol godine. Smrc.
Kone miš ili se jedan od tvojih ljubimaca zove Kone?
Da miš. Ljubimci imaju puno originalnija imena. :D
perfektno, ja i wiz vodimo svoje polemike neprocjenjivo
Igram LoL QQ
Majo koji si server? :D
Anyhow, jako sam sretan. Buraz zamjenio stari fotic za novi i sad nemogu docekat da dodje iz Engleska! :D
Anon mi poklonio M&B Collection na Steamu i sad sam sretan. Jako.
Zbudio sam se. Ošo bioritam u kurac.
Prvi puta u životu neznam na čega ću potrošit novce :S
Carp, na Eastu sam!
Jel ima jos forumasa na Eastu da odigramo koju partiju?
Btw. nick Pontu5 pa me dodaj kad smognes. :D
Vratio se iz Starog Grada. Prelijep dan, mislim da cu si otic kasnije naci neko mjesto za citat blizu zidina.
Baš lijep dan, brala maslačke za zeku, mačak mi izgrizao pola ruke , popila kavu vani na vjetriću i sad odoh preći Payneove još jednom da vidim kak' šljakaju na Steamu.
Sad cu uskoro odgovarati fiziku neki...cetvrti put. Vjerojatno ce opet biti fail. Izgleda da cu preokretat hamburgere.
Or not. Izgleda da nastavljam sa studijima.
gratz!