Specijaliziraj se za snajpere. Visok perception i bloody mess perk, zabava.
Printable View
Specijaliziraj se za snajpere. Visok perception i bloody mess perk, zabava.
Isuse, već sam zaboravio kako je to dok te igra ne vodi za rukav. Nabavi water chip. Navodno ga ima u Vaultu 15, no naravno, nema ga. Snalazi se, imaš 150 dana. Dodatnih 100 ako dovedeš vodne rezerve, no riskiraš da ti vault postane meta. Nema kompasa, nema hintova.
Epic.
O da, onako 'igraj i snađi se ko te jebe', vjerojatno zašto je i Dark Souls tako interesantan.
Inače, Super Mario 3 na emulatoru, jer treba samo tipkovnica, pošto me leđa bole i moram ležat na krevetu. :toilet:
Soul Reaver također, atmosfera do jaja. Sirova ko u Diablo 1.
I glazba.
Mark Morgan je genije <3
Enikejs, blizu waterchipa. To nađem pa mogu neko vrijeme mirno obavljati questove i jačati lika za obračun s mutantima.
Speaking of mutants, ona vojna baza na jugozapadu (Mariposa Military Base) je zakon (starčad se možda sjeća te baze još iz F1). Posebno onaj sexy pištoljčić kojeg čuva boss <3
Ne vjerujem :pray: :pray:
old news
Dungeon Keeper 2. Again. Nevjerojatno je koliko svaki put mogu izgubit vremena na tome, trebalo bi biti ilegalno.
Kad sam tek sad uspio zaigrat igru kako spada :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Počeo sam igrati Broken Sword Directors Cut na smartphoneu. Baš me uhvatila nostalgija. Bez konkurencije, najbolja avantura ikad.
Da i ovu temu oživimo, dakle...
Dragon Age 2S
Da.
Nedao mi vrag mira dok ne završim to čudo. Iz šestog pokušajaSkonačno se približio kraju igre. Dosadašnji dojmovi (vjerojatno i konačni, sumnjam da će se išta promijeniti do kraja na bolje):
+
zabavna borba koja je mogla biti mnogo bolja da joj se težina bazira na kvaliteti neprijatelja (ne kvantiteti), uz postojanje ptičje perspektive
razvoj likova
dobra premisa priče i solidno okarakterizirani likovi (Varric posebice)
VA i cinematic iskustvo
UI
Isabeline sise
odsjaj krvi na zemlji u DX11 modu
-
nepovezana radnja i hrpetina questova na isti kalup
Anders
NAJGORI LEVEL DIZAJN IKAD
promašena paleta boja i očajan izgled krajolika
najgore boss borbe ikad (zbog Rock Wraitha imao sam želju nekome u BioWareu lomiti kosti u stilu Darth Siona)
užasan AI suboraca
nepotrebno sakaćenje roleplaying elemenata (crafting, poison making, opremanje suboraca)
grafika (jbg, W2 je digao standarde)
optimizacija
repititivnost
Suma-summarum, za sada...
6/10
Nije mi jasno što sam vidio u igri kada sam joj prije dvije godine dao za dva poena veću ocjenu :(
Još krenuo prema ovome totalno open-minded.
Enikejs, daleko najlošiji BioWareov naslov do sada. Kada završim igru, ovo ću vjerojatno prekopirati samo u pripadni topic.
A kako si joj mogao dati ocjenu kad je nisi prošao?
Druge obveze i rokovi. Dok sam još pisao.
Ovo je doduše subjektivniji osvrt.
O Dead, bolji si od mene, ja sam isto valjda pet šest puta pokušavao preć ali nisam niti blizu kraja došao, jednostavno nemogu :(
Igram Dead Space 1, 2 i 3 te pomalo Skryim uz XCOM Enemy Unknown.
Jesi ti prešao barem 5 igara u posljednjih 5 godina?
Sve, ali ne u tako brzom roku kao ostali. U biti, kad zapnem za jednu, a to su samo iznimne igre, onda pređem odjednom.
Sad nemam kaj pametnije igrat do izlaska nove Lare i Heart of the Swarma pa se fino krpam u slobodno vrijeme.
Aral odigra tek dovoljno svake igre da dobije 3 stvari kao argument da je brutala.
Igram po prvi put Prince of Persia Sands of Time, bože koja igretina i da mi je promakla kao i cijeli serijal, ne znam zašto. Da jedna igra iz 2003. može tako prekrasno izgledati, mislio sam da to polazi za rukom samo Giantsima i Sacrifice.
Uglavnom super, nadam se da su i nastavci ovako dobri.
Nisu.
Pa da, zato kaj znam od početka kaj ću odabrat. 5 min s bilo kojom igrom je dovoljno da znaš sve o njoj. Nakon toga može postati samo bolje. Nemaju svi takav osjećaj, šta ćeš.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Stvarno čudno da ti takvo nešto promakne :). Duja ima sto puta zanimljiviji i skoro perfektno odrađeni kombat (meni barem), no zato meni ne paše mračni setting i škrtarenje na levelima. Trica se opet vraća u slične lokacije, ali nema baš dušu kao jedinica i jednostavno ne sjeda tako dobro. Combat je mislim čak nepromijenjen u odnosu na duju, osim nekakvih 1-hit kill opcija.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Kad se sjetim kako fluidne pokrete i animacije princa te igre imaju...Kupio sam ovaj najnoviji na božićnom saleu, ali ne čini mi se nešto pretjerano zanimljiv. Jedva čekam zaboravit malo SOT trilogiju da joj se opet vratim :)
Meni je najbolji oni što se zove Prince of Persia, s cartoon grafikom i jako malo borbe.
Čestitam mravojede, izguštaj se i zaboravi na nastavke jer sakaju.
Prvi je odličan.
Drugi je mnogo krvaviji i brutalniji, ali pati od čestog backtrackanja po istim lokacijama.
Treći je zabavniji od drugog zbog 2 različita lika s kojima igraš.
Onaj sa cartoonish grafikom je odbio dosta ljudi, ali meni je bio super. Najmanje iritantan, nema smrti uopće koliko se sjećam, simpatičan ženski lik koji te stalno prati i zabavan combo sustav.
Zadnji nisam još zaigrao, ali po reviewima ne izgleda da je baš poseban.
Ima već podosta odkad nisam igrao prva tri, baš bih mogao. Već su na steamu neko vrijeme.
@Aral
Sorry, ali ima tona igara koje oduševe na prvu, a nakon toga idu samo silaznim putem jer skužiš da je to što si na početku vidio, sve što igra nudi slijedećih 10 sati. Isto kako ima i onih koje te ne osvoje na prvu, nego ti se polako uvuku pod kožu.
Ajme da, skroz zaboravih na black princea :) Kul lik.
Ali najgore platform dionice. Lanac lanac lanac lanac skok lanac lanac skok lanac lanac lanac
Kod običnog princa je sve to, samo bez lanca
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Da si pazio, vidio bi da mi je ta trilogija među top igrama, a tebi se uglavnom sviđa sve što i meni... :P Uživaj, igretina i pol.
Skyrim... Level 64...
Civ4. Igra je droga dok ne završiš partiju. Bio prvi po svemu većinu igre, ali su me na kraju sjebali Kinezi i osvojili mi pola gradova.