@ Aral
Provijeri Sora no Otoshimono, mislim da je komedija po tvom ukusu. :D
Printable View
@ Aral
Provijeri Sora no Otoshimono, mislim da je komedija po tvom ukusu. :D
Zaboravio kompletno. Aj mi na msnu linkaj il nešt.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Imaš PP. :)= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
jel se da kome pisat neku manju listu Must Watch anime-a (barem 5 komada)
(da nebi falio :D )
Čekaj da dođe Trigun film, mmmkay? :3= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Meh, tbh, ni meni Mio više nije neš ekstra ove sezone. Ali Azu-nyan je moeee~<3= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kakogod, puno više od cura kao takvih faliti će mi kompletan odnos među njima... Što god neki fegeti govorili, K-On! je jako heartwarming anime. <3
All the cool kids do!= Citat =:
Izvorno postao unknown
Also, naporan si ko jebeni Isus retajni, što bi bilo da tako svak ovdje stalno serucka po žanrovima koji mu ne pašu. Gledaj svoje gej fajtere i nindže i čilaj čovječe.
A jesi ga reko ono. :)= Citat =:
Izvorno postao Bikar
Od onog što sam ja gledo... Hellsing Ultimate, Ga-Rei ZERO, Trigun, 5 Centimeters per Second, Gungrave, Detroit Metal City, Nausicaa of the Valley of the Wind... Javi se kad pogledaš pa nabrojim još. :)
Je li netko gledao Animatrix? Kakav je?
Zanimljiv, dobar...svakako pogledaj, ima više priča. Mene se stvarno dojmio.
Posudit ću u sljedećih par dana. :)
ajme kad se sjetim :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Meni upravo to i fali. Previše se fokusiraju na likove pojedinačno, no oni nemaju ništa za ponuditi što već nismo vidjeli... fali ona dobra interakcija koju je imala prva sezona. Najjača je stvar druge sezone definitivno Azusa, jer vidiš kako se polako mijenja kao lik i prilagođava okolini.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Evo čak 10. :)= Citat =:
Izvorno postao Bikar
Kaiba
Monster
Cowboy Bebop
The Beast Player Erin
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Nodame Cantabile
Toradora
Spice & Wolf
House of Five Leaves
Utawarerumono
Preporucite mi neku komdeiju a da nije waeboo-moe-pedo stvar. :)
Nesto kao Golden Boy i Great Teacher Onizuka a moze nesto i random kao Cromatie High School (to me podsjeti da moram procitati mangu). Koji sad sajt koristite za citanje mangi ili moram i to da skidam?
This.
Also, ranije spomenuti Detroit Metal City ako već nisi. :3
http://cdn.myanimelist.net/images/anime/11/16461l.jpg
@System - Gledaj Ping Pong Club, kao stvoreno za tebe. :D
http://myanimelist.net/anime/914/Ike...chuu_Takkyuubu
Samo se pazi bakinih sisa koje se zaštopaju u odvodu, nikada neću izbiti tu scenu iz glave <_<
Hvala vam... DMC sam pogledao sve epizode pure awesomenessa.
Pogledacu oba. Ping Pong Club... htio sam i prije da gledam ali nisam imao mjesta na hardu. Dub ili Sub posto cujem da su oba dobra?
Inače, Cromatie High, Sexy Commando i Ping-pong club su prilično slični po tipu i izvedbi humora... S time da je potonji daleko, daleko najperverzniji. :)
Samo jedna stvar- Sexy Commando je dosta star pa ti ga vjerojatno neće biti odveć lako naći... Pošalji PM ako zapneš. :3
Medvjed :pray: :rotfl:
Sexy Commando, jedan od prvih "većih" fajtova:
:)))))))))))))
EDIT: Lulz, pogledao sada opet prvu epizodu:
... Odjednom mi se rewatcha anime. ^^'
hvala vam puno za preporuke
od svih tih malo njih sam pogledao
posebno moram pohvalit Monster koji je svoja klasa
trenutno na 46 epizodi
Inače, ako ti se sviđa NGE provijeri Bokurano. Još ga nisam gledao tako da ga nisam stavljao na listu, no čujem da rula.
Btw, na animetakeu se pojavio subban Eden of the East II: Paradise Lost. Mislim da je konačno red da provijerim oba filma.
tko ti je to na avataru? :)= Citat =:
Izvorno postao Bikar
A vidi njubine. :)
a stacu :(
Mamlaze. Ja možda i nisam gledao Evangelion, ali ne znati tko je Rei AyanamiSje kao ne znati tko je Spike, Vash, Goku ili pak Motoko... Shame on you.
nikad cuo za te druge, ubij me nisam otakuj, i nisam pogledao hrpetinu dobrih animeja, pocet cu od eto sutra
dobro osim gokua
Jebote to nije bit otaku, to su proklete osnove i klasici koje svatko tko imalo prati anime treba znati barem prepoznati. :)
Konkretno, spomenuo sam Cowboy Bebop, Trigun, Dragonball i Ghost in the Shell. Isuse...
jel se on to zajebava il stvarno nezna? :cry:
i Raz hvala za bokura no
doci ce on ubrzo na red za gledanje
ma ja sam ti hardkor njub :D
Jao čitam Umisho opet, zaboravio sam kako je legendarno ovo, trebao bih i anime opet pogledat XD
+1 na Umisho, prelegendaran je. Captain! :pray:
Inače, izašla je prva [pre-airing]Sepizoda Hyakka Ryouran: Samurai Girls!
It seems to be yet another one of those "forSmanly men"Sanime... :)= Citat =:
http://a.imageshack.us/img230/9823/hyakka.jpg
Plot: The story takes place in Japan in the early 21st century, in an alternate reality where the Tokugawa Shogunate has remained in power. In this reality, student councils are tasked with oppressing schools. Yagyuu Muneakira is a high school student who rebels against his student council with the help of girls who’ve had the names of famous samurai heroes passed on to them.
Genres: Action, Comedy, Ecchi, Romance, School
Eden of the East the Movie II: Paradise Lost je vani ;)