Sitnica.
Jucer sam bio na koncertu Opce Opasnosti. Predgrupa je bil neki zenski bed iz Crikvenice. Cura koja je svirala elektricnu... :oops:
Spoznao sam da cu iduci put kada budu svirale u mom kraju popricati s gitaristicom :D
Printable View
Sitnica.
Jucer sam bio na koncertu Opce Opasnosti. Predgrupa je bil neki zenski bed iz Crikvenice. Cura koja je svirala elektricnu... :oops:
Spoznao sam da cu iduci put kada budu svirale u mom kraju popricati s gitaristicom :D
Pokaži joj ovuSsliku i odma će skočit na tebe.
Live izvedba je daleko bolja 8)
Povedi i frenda pored njega izgledaš još zgodnije.
Ja sam imao priliku da budem na naslovnici školskog novog lista jer smo u s(p)ušačkoj gimnaziji pred par godina mi radili izložbu starih učila i aparata iz fizike. Pošto su dolazili ugledni gosti uključujući i gospodina iz USA koji je dobio nobelovu nagradu iz fizike, odradili smo dvije probe, pripremili sve aparate i slično, međutim, na konačnoj slici, meni se vidjela samo gornja četvrtina glave, a cijeli kadar je zauzeo neki mamlaz iz razreda koji se nije ukazao ni na jednoj probi ali se odjednom pojavio na samoj "izložbi" i prihvatio se spravice koja mu je bila najinteresantnija čije je djelovanje neumorno demonstrirao.
UŠTIPCI PROKLETI UŠTIPCI
Vjerovatno najjednostavnija i ujedno najbolja hrana, maloprije sam se najeo ko krme uštipaka sira i predobre slanine, osjećam se pravo super
Woop woop woop, konačno sam brojem postova u Multimediji za jedan nadmašio broj postova u GMK, tako da mi to više nije najaktivniji podforum!
Oh, wait-
Da mi je imendan danas.
Totalno smetnuo s uma. :)
Sveti Deadwalker? :)
yup
uvrstili ove godine u kalendar
8)
da me baker boy iz karlovca ide banati zbog chata xD :pray: :pray:
disi maloki
da jos uvijek nisam banan
bok maloki, zasto si banao ovo bozje bice iznad mene?
Otvorio je animal pr0n temu u pr0n podforumu, a pošto je PCP član PETA ne smijem dopustiti takve stvari.
Sutra kolokvij i ispit, also kad te udari automobil to nije nimalo zabavno.
zavrsio maturalni rad dns, sutra u 12 obrana. bolje nejde od toga
gl
anbenan sam.
Koliko dugo ćeš ovaj put izdržat?
Spremam se za kupanje i frendica mi upravo javi da niš od toga... nema baš sunca :(
Ako uprži, idem :D
Danas mi ode dan uzalud.
Također, ali odlučio sam, moram nešto napraviti od ovog ljeta koliko god gadno bilo
Ja se na faksu još mučim :D Di je meni ljeto još...
Sam sebi odgovaram: ljeto mi je za cca. 2 tjedna, ali paklena 2 tjedna koja se računaju ko 2 mjeseca.
Covjek koji ti uvijek priskoci u pomoc kada nesto sjebes, znas da ti je onda pravi frend^^
Da mi je kum dao majicu od Boston Celticsa. Odlična je :D
da ako hocu mijenjati graficku, morat cu odmah i napajanje. Som i pol mi ne gine :(
Da nema više Mentalista http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
srećom pa nisam ni 1 epizodu pogledo
a-crjyRhRkA
Ovako izgledaju predatorovi mokri snovi.
Bijelo vino+Iso sport :pray:
koja hrpa retarda :))))))))))))))))))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>