možda cool hand luke, doduše nije za vrijeme 2. WW, ali je o bijegu iz zatvora
Printable View
možda cool hand luke, doduše nije za vrijeme 2. WW, ali je o bijegu iz zatvora
Hart's War je recimo isto o bijegu iz nacistickog logora. Bruce Willis, Colin Farrell, Terrence Howard. Snimljen je 2002.
Zasto bi neko uopce bjezao iz nacistickog logora?
X-Men Origins: Wolverine
Napokon sam ga nabavio i odgledao.
I što reći...?
Je li lošiji od trilogije? Je.
Je li me razočarao? NIJE!
Dobio sam točno ono što sam htio: veliku količinu dobre akcije, odlične efekte, cool likove, i ok priču.
Veliki plus ide i pojavi Patricka Stewarta kao Xaviera.
Od negativnih stvari bih izdvojio pomalo odstupanje od kontinuiteta, pogotovo u karakterizaciji likova.
Recimo, Sabertooth, koji je ovdje bolji lik nego u X1. Nisu objasnili nikakav njegov prijelaz u ono bezumno stvorenje u X1.
Logično je da ga se Wolverine ne sjeća u X1, ali nije logično da se Sabertooth ne sjeća Wolverinea.
Također su glupo iskorišteni neki likovi kao Emma Frost (koja je zanimljiv lik u stripovima, a tu je glupa klinka, i iako se pridruži Cyku i Xavieru, u trilogiji je nema). Slično vrijedi za Gambita. On je cool lik, ali što je s njim kasnije? Nadajmo se da će dobiti neki spinoff koji to objašnjava.
A Deadpool definitivno dobiva svoj film (scena iza creditsa :D ).
No, sve u svemu, jedan od boljih superhero filmova, a pošto volim taj žanr -> 8/10
High Plains Drifter
Odličan Eastwoodov western, i potpuno netipičan.
Većina filma je komična (kaj je sve napravio od grada :D ), do puno mračnijeg i mističnijeg kraja, koji me oduševio.
A sam Eastwood je oduvijek bio car. Ali da je tolki car, to nisam znao.
100 puta bolji film od prošlotjednog razočaranja, Joe Kidda.
9/10
Koja scena iza creditsa?Pojasni.
Loša kvaliteta snimke, ali shvatit ćeš.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
VLdaBrbbGLg
A i ovo:
http://www.imdb.com/title/tt1431045/
http://www.imagesforme.com/upload/63274c9e.jpg
Što da kažem; prototip fantasy "hack and slasha" kad su filmovi u pitanju (osim eventualno Hawk the Slayer koji nije fantasy u punom smislu) i kojeg su slijedili brojni drugi filmovi tipa Krull i Yor: Hunter from the Future. Arnijeva prva važnija uloga kojom se predstavio javnosti + ozbiljan pristup fantasy filmovima bez fokusa na komediji + odličan Poledourisov soundtrack koji je, po mom mišljenju, uvelike doprinio tome da se orkestralna glazba počela koristiti u filmovima = čisti awesomesauce.
Jedino me iznenadila, kad sam dosta kasnije otkrio, činjenica da je čitava "Riddle of Steel" izmišljena i da nema veze sa originalnim Howardovim uradcima.
Upravo pogledao Crank 2, najbolji nastavak ikada.
Pogledao 8 mile jučer, napokon. Film mi se jako svidio, Eminem je odlično odglumio. Respekt :)
Moon
9/10
dugo sam ga čekao i nije razočarao
:thumbs2:
Same here, cak i ista ocjena xD= Citat =:
Izvorno postao olio
Glavni glumac (Sam Rockwell) je odlicno odradio ulogu, IMO njegov najbolji film do sada ^^
Pridružujem se pohvalama, dobar je film. Atmosfera je genijalna.
Transformers: Revenge of The Fallen
http://1.bp.blogspot.com/_9K_JEmImag...y-art-work.jpg
Evo napokon sam i ja pogledao ovo čudo od filma, uglavnom ispao je odlično. Komadi, odlični auti, mnogo brutalnih CGI effekta, bolje ne može. Neznam zašto su neki razočarani filmom, ja sam jako zadovoljan i još jednom ću ga sigurno pogledat, a je li je bolji od prvog dijela neznam, odlučit ću se nakon drugog gledanja.
8/10
Mene kod Transformersa 2 najviše nervira ona "Terminator" spika, tj. kad ona žemskinja bude robot!
Ono, daj transformerse normalne! Auto <-> robot!!!
Jedino što mi se nije svidjelo su malo prekaotične borbe i to što kao i u prvom djelu zadnja borba ispadne prekratka.
Danas pogledao onaj zadnji Star Trek film, jako dobar sviđa mi se dizajn brodova i okoline, i općenito sve izgleda nekako uvjerljivije nego ostali filmovi ili serije, nije toliko čisto i savršeno sve, ima čak i mlaćenja šakama :D
http://www.imagesforme.com/upload/be525860.jpg
Redateljska verzija ....pričale su se bajke prije izlaska ove verzije.Te kako će biti ubačene nasilnije scene koje su maknute u originalu zbog PG-13 statusa , te da će sve skupa biti smislenije...šipak.Ova verzije je duža cijele tri minute .Čak nisam ni skužio koja je to dodatna scena .Ide film u privatnu kolekciju ali samo zbog nostalgije prvog i drugog dijela serijala.
3 minute dulja verzija :rotfl: Pre strašno :D
http://www.bluraywire.com/wp-content...nblurayart.jpg
Moram priznat da me nije razočarao,ocekivao sam da bude mnogo losije,transformersi 2 su me vise razočarali.CGI Arnold je odlicno napravljen.6,8/10
Osim toga pogledao sam i Papillon,ocekivao sam vise od filma,malo me razočarao.7/10
@Bartuc,tak imas i IMAX verziju transformersa 2,traje 2 minute dulje a kosta jedno 10$ vise
Vas dvoje kao da se dogovarate kaj ćete gledati :D Ili radite party pa zajedno gledate filmove :D
ne nego je bas izasao u 1080p jucer pa smo odlucili pogledat :)
Mnogi poistovjećuju Conana s bezglavom akcijom, no u biti se radi o čistom filozofskom djelu, studiji vrijednosti života i životnih vrijednosti, te religije.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Izrazito ozbiljan film, kult i klasik.
Nikad nisam gledao Conana smatrajući ga upravo bezglavom akcijom. Elaboriraj, molim te, pošto sam sad jako zainteresiran :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Conan i Subotai na planini razgovaraju čiji je bog jači. Crom, koji živi u zemlji, ili Četiri Vjetra, koji je svuda oko nas.
Nekome je smiješno kako Schwarzenegger priča kako će se morati dokazati Cromu kad umre, no s obzirom na tadašnje prilike, mogla se povući dobra paralela s besmislenosti vjerskih konflikata.
Cijeli film je sastavljen od takvih malih scena koje govore puno više izvan konteksta.
Plus, naravno, nigdje nećeš vidjeti nokautiranu devu. :rotfl:
Konan je super film... o tim tupavim religijama je, baš e super film.
Makar je večina filmova or Arnolda za malu djecu, ali ima par dobrih koi su odlični baš.
Mdaj, samo Weki može vidjeti dublji smisao u Conanu :D Film je legendaran ali ne zbog religijskog štiha xD
Ima tu dublje mudrosti, ali ne u klasičnom "wordy" i kvazi-New Age smislu, već u praktičnom i iz perspektive jednog divljaka.
:thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Dobro i da čujem ...što je najbolje u životu ?
odgovor :thumbs2:
V30tyaXv6EI
Season 9S, hm čudan totalno, ne dopada mi se baš. Ali dobar je film... Ali nekako mi je khm.
The PrestigeS- af jako dobar film, toliko pokušavajuči bit zbunjujuč, i tako, , depresivan...
kako je ovo s konanon dobro xD .
Observe and Report
8,5 // 10
also ovako, vjerovali ili ne, nikada u zivotu nisam horor pogledao nikakav, pa ako mi neko moze preporucit par horora, po mogucnosti neki lagani, i jedan koji ce me totalno sjebat. Hvala.