mozda je preuzeto iz RL... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Bara
Printable View
mozda je preuzeto iz RL... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Bara
pwned 8)= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
nije voznja vise tak jednostavna... nema drifta ni s turismom, ni sa sultanom... al bar zato ima sultan RS, lol... jako tesko je vozit ko u SA...= Citat =:
Izvorno postao Bara
no zato je igra lakša u usporedbi s prijašnjim nastavcima (joj kad se sjetim zadnje misije u san andreasu...) - policiji je lakše pobjeći, potjere su skriptirane do bola...
ovisi kaj napravis... i nije bas lako kad imas 3 il vise zvjezdice... kad imas jednu, nije uopce problem... al zato imas jednu zensku i jednog lika koji ti mogu obrisati wanted, al ne svaki put... pali na nekim misijama, i od velke je koristi...
dobro, sve je to lijepo, ali hoće li to ikada izaći za PC
Najavljena je za listopad ali ipak sumjan da će to biti konačan datum izlaska.
Pa normalno da nece biti u listopadu, moja procjena bi bila negdje oko 12 mjeseca pa na dalje.
samo neka izađe i mi sretni(bar ja)
odlicna igra na ps 3 bas sam igrao dajem im cistu 10-tku.......
igra je predobra,ali je malo pretjeran hype natjerao vecinu da vjeruje kako je ovo najbolji gta dosad sto nije istina.
a gle, bar su odustali od one djecje grafike i presli u real world, puno stvari je realnije, pa je zato bolje, bar meni... al da u san andreasu ima veci teritorij, vise toga za istraziti, istina... tu imas samo ulicice izmedju zgrada i to je to...
meni je najveća novost uvođenje mobitela u igru. fenomenalno je umetnut u igru i super funkcionira.
igra je teritorijem manja od san andreasa ali je zato detaljnija (internet kafe, strip klubovi, kazališta...)
da, i to bas zna piti zivce, ti izlasci, ko i mobitel... al da je novo i dobrodoslo, istina da je... al su mogli malo razraditi ekipu, da ih ne zadovolji svaka glupost, makar sam po netu cital da nekima nest ne pase, al uvjek dobis :thumbs2: ...
e, neznam dal sam napisal, al uzasno zivcira razgovor u voznji, ne stignem sve slusat/citat i jos vozit kak spada...
onda se zaustavi sa strane, i onak ne smijes voziti i pricat na mobitel...= Citat =:
Izvorno postao Doggy
uči od ovoga
http://www.safety-council.org/images/Distracted2.jpg
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
ma ne pricanje na mob, nego kad nekog pokupis, prica cijelim putem, ni radio nebres slusat...
e6fvu-FRiGU
lkb2ZxaNCww&feature=related
Igra je preluda.........ma kad ce vise na PC.............nemogu vise cekat......najradije bih kupio konzolu...(salim se, necu nikad napustiti pc gaming, bar se nadam...)
nadam se da sa PC verzijom nece biti problema posto tako dugo cekamo.....
od problema može biti samo mrtvih glava zbog nestrpljivosti XD, a sto se tice kvalitete moze samo na bolje...= Citat =:
Izvorno postao miska10
nijedan gta koji je portovan na pc (čitaj: sva tri dela) nije imao problema sa portom pa tako neće ni ovaj. štaviše, očekujem da će pc verzija biti najbolja, sa boljom grafikom i dodatnim sadržajem, kao gears of war pošto je dospeo na računare.
upravo tako... al ja i nisam sretan sa boljom grafikom jer necu moc pokrenut, al ajde vidjet cemo...
vidio sam koje sve radio stanice ima... negdje 4 su vezane uz rock :thumbs2:
Ja se ne bojim da neću biti u stanju pokrenut igru, zasigurno će ići na mojem stroju. Stvarno osim toga nema ničeg drugog da bi se čovjek mogao bojati. GTA IV na PC će biti bolji od verzije za konzole.
igro sam SA na PSu i uopce me nije privlacila.. al PC je drugo, nekak je veci gušt igrat na PCu...
ja sam isto SA igro kod bratića na ps2,reko OK igra niš posebno,kad je došla na komp...pfff.najbolja igra :)
Svaku je igru bolje igrati na kompjuteru. (bar meni)
Pogotovo pucačine. Na Play Stationu se nikako ne mogu snaći.
Ne znam kako je uopće moguće bez miša.
autoaim :P= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
slažem se, miš+tipkovnica je kombinacija za pravu igru (fps, rpg, mmo, tps, avanture...), jedino za sportske i ultra brze akcijske igre valja imat kvalitetan gamepad (PES, Grid, GTR, DMC)= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
ja ni pes ne mogu bez tastature :D
ni ja, sve sportske na tastaturi, kakav joystick...
s ovim da su mis i tipkovnica bolji za pucacine je istina, al meni je puno bolje recimo igrat pes, nba i sl. na joystick-u!!!
Igrao sam nedavno pucačinu na Play Stationu kod prijatelja.
Ma nisam se mogao nikako snaći. Treba mi pola sata da ubijem jednog neprijatelja s tim da poginem 10 puta prije nego ga ubijem. Mislim s vremenom se navikneš ali ipak je daleko bolje na PC-ju.
bit ce odlican.
da li se možda saznalo odakle je niko bellic? :D
pa rus kaj ne? ima radio stanica "vladivostok".. uglavnom ruske pjesme.. po tom sam zakljucio
Iz Srbije, službeno potvrđeno :thumbs1:
Par puta u igri, kako je živio u Srbiji cijeli život, izvali nešto na "balkanskom".
Npr. uleti u stan i vidi nešto i zadere se : "Šta se dešava?" ili ljudima po ulici govori "Kako si patetičan" i takve stvari.
GTA IV je najavljen za 10. mj ove godine za PC. :)
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
onda ne kuzim cemu ta ruska radio stanica
pa možda ona fora "braća rusi...".
@KingTommy - stvarno u igri priča na srpskom?
ovo "kako si patetican" sam procito u PCP