Ok, nisam mislio na modove nego na normalnu 'vanilla' igru, a znan da modovi čine čuda.= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
Ali..ograničenje treniranja skilova- šta to točno radi?
Printable View
Ok, nisam mislio na modove nego na normalnu 'vanilla' igru, a znan da modovi čine čuda.= Citat =:
Ali..ograničenje treniranja skilova- šta to točno radi?
Kada dođeš do trenera, on te može trenirati do određenog levela! Sa modom makneš tu granicu tako da te može trenirati do 100... a vjeruj mi kasnije su jaaako skupi treninzi :D
kod mene je ta granica 999 :)
Daj me nemoj? Pa kak dođeš do toga :D Ja sam u Morrowindu pišao krv za pare da istreniram samo Major skills na 100!= Citat =:
E u morrowindu i enchanting koša puno puno. Ali ni to nije pravo rješenje problema imo.
e zajeb sorry, nisam ti dobro pročitao post= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ja sam mislio na to da mogu 999 puta trenirat neki skill po levelu (default je 5)
ffs, šta je gadura tak jaka? :D
Ja sam je par puta pokušao ubiti,pa kada sam vidio da ne ide,počeo bježati van iz ruina,zatim sa water-walkingom prešao jezero (ona pliva istom brzinom kojom ja trčim po vodi) ravno u Waterfront District gdje su se čuvari
par minuta klali sa njom,dok je na kraju nisu izubijali a ja pokupio oklop i mač.
vreba :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
kakav je to mod sa odronom kamenja?
a otkud eksploziv? :D
edit: ovaj file planet kad stisnem download hoce subscribe, tj nesto dolara.regao sam se (gore lijevo pise moje ime i logout) pa neznam, kako da skinem?
vidit cu ovo
aj jos linky na eksplozije i car si :D
a gdje je taj ruin?
[quote=Prince-Artas]e zajeb sorry, nisam ti dobro pročitao post= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ja sam mislio na to da mogu 999 puta trenirat neki skill po levelu (default je 5)[/quote:2sonnanc]
napokon naso mod a :D
napravio sam :)
ja sam startao igru sa wood elfom ( :D ) i tako lovim okolo i pwnam bandite, koritstim mod Adrenaline Oblivion koji stavlja strasno puno ziovina i bandita okolo...malo sam se bavio terorizmom, tnx na linku sa bombama ;)
ironicno, na forumu sam vidio da razgovarate o njima pa sam isao vidit kako je, prije mi nisu bili nesto.
i sviđa mi se :D
hellboy i ti bi trebo probat, zajebi fargotha on je poremecenjak= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
lik voli magove netreba mu šumar neki :)
ugl ja sam bretončeka napravio, mage horoskop neki battle mage like custom class i tak, kupio si summon dremora :killyou:
daj čitajte malo od prve strane
kad smo svi bili napaljeni ko deca
W3DR4N jedini bio gals razuma
i bio u pravu...
tnam ko je lik al ne kuzim o cem pricas :?
Meni je Oblivion dobar al sad cekam Morrowind GOTY.
dovoljno je pogledati komentare ispod ccc...
evo ti svi OB easter eggovi= Citat =:
Izvorno postao Sova
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Easter_Eggs
sova, znaš da se inače na forumima daje ban za to?
zašto, al u videu nije easter egg (nisam ga gledao, 56k)
lutaš tamnicom i na kraju filma ti iskoči neka nelijepa slika s popratnim vriskovima ;)
E da, i u Vilverinu nema bandita, samo Umbra.
Nisam zna.Aj sry tebi i svima ostalima za to.Tribala je bit mala sala.Kad se ja sitim kako sam se usra a to jos hvala bogu nisam ima slusalice zato jer me bolilo uho ali i tako se dovljno dobro culo.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
e, a to se stvarno prikaze il si ti ubacio?
BTW opet pocinjem, neznam koga dauzmem, reporuke ? :D
Jel misliš na klasu, rasu...?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Imaš dobrih preporuka u drugim temama, a i čitaj postove prije.
:wink:
S= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
da bas to mislim i ne zanima me prije zelim biti u trendu :D
sta se sada igra?
bilo kakav osim rangera, vec mi dozlogrdilo, prelagano je
spellcaster? cini se pickasto ali jako mnogo zabavno i kul.
ma mater joj jedem, kako do zla boga?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
nema veze, zamijenilo sam iz nekog slučaja...
:wink:
@Ranger
Probaj s rogueom
ajde rougeu i koja rasa i znak?= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Rogue
rasa: khajiit (owna tu rasu u oblivionu), argonijanac, dark elf
znak: nešto vezano za magiju, aj tink, NEMOJ uzimati The Serpent ili The Moonshadow, pod milim bogovima, jer ti znakovi su napravljeni za debile
možda još nešto dodam kasnije...
dakle najavljen je i zadnji službeni plungin
http://elderscrolls.com/downloads/updat ... ghold.html
Napomena
od 15 do 21 10. plungin je besplatan za download
No wai!1!
Prekasno je ovo stiglo, prekasno. Sjećam se da je čitav community to iščekivao još prije nego li je Shivering otok najavljen.
imam jedan problem al da neotvaram novu temu napisat cu tu
jednom davno sam nešto ukrao iz mages guilda ali u međuvremenu sam postao archmage i sad se ja šetam nekom livadom i meni dođe poruka da sam izbačen, jer ima neki cheat ili nešto kak da se ponovo vratim a da nemoram neke questova obavljati?????
thx :pray:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy