Logitech Illuminated Keyboard K810
PODROBNIJE SE INFORMIŠITE OĐES>>> http://www.pcaxe.com/hardver/periferije ... board-k810
Printable View
Logitech Illuminated Keyboard K810
PODROBNIJE SE INFORMIŠITE OĐES>>> http://www.pcaxe.com/hardver/periferije ... board-k810
Evo, samo sa našeg tržišta, ne da mi se gledati sve dućane, pa neka dopuni netko ako mu se da...= Citat =:
Izvorno postao golfw12
Blue
+ lagani otpor
+ glasni klik
+ feedback na pola puta
+ za tekstopisce i ljude koje ne smeta glasnoća
S> Razer Blackwidow
Brown
+ lagani otpor
+ tihi klik
+ feedback na pola puta
+ za tekstopisce i gamere koji vole tišinu te feedback
S> Logitech G710+
Black
+ jaki otpor
+ tihi klik
+ linearni hod bez feedbacka
+ za gamere koji imaju teške prste
S> Steelseries 7G i 6Gv2 ; Coolermaster Storm Trigger
Red
+ lagani otpor
+ tihi klik
+ linearni hod bez feedbacka
+ za gamere sa pičkastim prstima
S> Corsair K60, K70, K90, Coolermaster Storm QuickFire Rapid
EDIT
Izvan HR imaju masu bolju ponudu, čak imaju kod ovdje nekih navedenih modela da možeš birati kakav switch želiš. Kod nas je ponuda u qurcu.
Premala. Preskupa. Na prvu izgleda kao pet puta skuplji K360.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
To je keyba za spojiti na tablet, trebali su skroz promijeniti oznaku, a ne staviti ime kao da je riječ o nadogradnji K800 modela.
Pa nekima je mala tipkovnica prednost, a cijena je ionako osobna stvar. Tko je želi platit će. Meni je i K260 dovoljno dobra.
http://www.pohrani.com/f/33/Dh/3o24A4cC/k260.jpg
Logitech ima cijeli program tipkovnica za tablete. Ovo je jednostavno za drek.
Ta mala keyba je hibrid, fulano u svakom pogledu. Htjeli su i ovce i izgled i novce, a dobili prelaz s konja (K800) na magarca (K810).
Da su prešli na mehaniku imali bi traktor.
vi ste fulali u svakom pogledu @w3dr4n/@marijanovic
1. nema numpad. zadnji put sam tipkao po numpadu kad sam prelazio onu misiju u GTA SA di moraš đuskat s autom. 50% korisnika PCa ne koristi numpad, a i to sam malo rekao.
2. šta će mi wireless tipkovnica koja je velika? ne smeta mi kod žičane tipkovnice jedna žica koja ide iza monitora pa u kuciste, smeta me što je ne mogu udobno odnest u krevet. a velika tipkovnica mi u krevetu ne treba.
3. prokleto dobro izgleda
4. volim logitechov mehanizam puno više od razerovog //probao sam ~4 razerove tipkovnice i svaka mi je bila loša. plastika lošija od galaxy s serije. (tu ne računam SII )
al cijena je fakat paprena. mene najviše zapravo brinu ove strelice koje izgledaju na slikama ko da će se udubit u sredini dok ih stisneš, a ne propast cijelom površinom u beznađe ko kod "normalne" tipkovnice. treba probat ugl.
btw (kad već serem okolo) mislim da dečki u logitechu imaju dovoljan broj stručnjaka za marketing koji određuju naziv modela. :D
Karlo, koristiš komp za posao, obavljanje neke djelatnosti? Iz pročitanog čini mi s da ne.
Odakle ti statistički podatci kojima raspolažeš ne znam, ali znam da nisu prikaz stvarne situacije.
Za posao se uglavnom ne koriste bežične tipkovnice, a ako je netko i koristi on je iznimka koja potvrđuje pravilo. Ili uzmeš najjeftiniju HP tipkovnicu (na vagone) ili kupiš neku koja ti super paše, ali ne gledaš na to koliko košta, jer to je za tebe investicija, a ne geđet za preserejšn.
P.S. Potpis na Karlita. Ova mala Lođitekuša je idealno tipkalo za sve one koji (poput mene) relativno malo tipkaju i pritom im se nigdje ne žuri, a igre igraju uglavnom preko gejmpada i vole iz kreveta upravljati GOM plejerom.
Za posao se uglavnom koristi numpad. Treba ga imati, ponajviše ako se rade propračuni, popunjavaju troškovnici, koristi kalkulator, programira i slično.
Nema smisla za te radnje imati TKL tipkovnicu.
Ta ta tipkovnica je za media centre, pametne televizore i slično. Dakle za dnevni boravak. Da lijepo izgleda na stoliću pored kauča.
Lako si kupiš Logitech Wireless Number Pad N305 i svejedno ti je ima li tipkovnica numpad ili ne, a baterije mu traju 3 godine. Ja si to planiram uzet jednog dana i programirat sve tipke za nešto u GOM playeru i superiška.
Onaj tko puno ne piše, a voli lijepe kompaktne tipkovnice, bit će sigurno super zadovoljan s K810.
KAKOĆU TRIFORSAT?
A šta you is that?
▲
▲ ▲
Trebaš numpad za pravljenje toga.
NEWFASG CANT TRIFORC
▲
▲ ▲
' ▲
▲ ▲
' ▲
▲ ▲
'S▲
▲ ▲
:eyebrows:
marijanovic :)))))))))))
' ▲
▲'▲
Glupiram se. Pomalo dosadno na poslu.
Zašto stavljaš taj apostrof ispred???????
Ja isto nisam koristio numpad godinama. Mozda bih se naviknuo na njega i smatrao ga iznimno korisnim da kucam silne brojeve u formulare i excel tablice, ali to ne radim i valjda niti necu. Za tih par unosa brojeva sto ja moram u excelu naviko sam koristit ove "obicne" brojeve iznad slova, tako da se ni ne sjetim da imam numpad.
Sta se mene tice, da biram tipkovnicu za cijeli zivot, rado bih uzeo neku odrezanu i numpad mi ne bi falio nikada, garant.
Pisat bez kvacica je debilno. Evo pokusavam ali ne ide.
Nezz, meni kako dođe. Doduše uvijek primjetim, ali mi je mrsko ispravljati pa ostavim bez.
Meni isto, samo sta u firmi imam samo eng layout a ne da mi se trazit di se mijenja na ovom prethistorijskom windowsu.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
W3DR4Ne, kad će unboxing te Logitech Illuminated K800 (ili koju si već uzeo)?
Ja isto mrzim pisati bez kvačica, pa makar na forumu. Pišem tak samo kad sam na mobitelu ili tabletu pa mi se ne da jebavati sa našim simbolima.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ne, ja nisam fulao.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Kako kaže Bartuc, K810 ne zamjenjuje K800, niti mu je nadogradnja. To su dvije tipkovnice potpuno različite namjene i Logitech je zajebao naziv.
To je nekakva nadogradnja na K360, tako da bi se tipkovnica trebala zvati K380 ili kako već. Ako već mora imati visoku brojku jer košta ko Isusova posljednja večera u Sheratonu, onda nek se zove K900, K1000, K1200. Barem brojeva ima koliko želiš.
Ali tipkovnica je čista nadogradnja K360. Naizgled jedine razlike (osim četiri puta veće cijene) su u tome što K810 koristi bluetooth umjesto IR recievera (Unifying kako ga Logitech naziva), to što K810 ima ploču od aluminija umjesto glossy plastike i ima pozadinsko osvjetljenje. To što koristi Bluetooth, olakšava mu spajanje na uređaje tipa tableti ili konzole. Doduše, većina uređaja (Android sam čak i isprobao) koji imaju USB priključak mogu primiti Unifying, tako da to i nije neka velika prepreka.
Ja sam za te potrebe bežične komocije kupio K360 jer je koštala cca 180 kuna i to mi je ok za sekundarnu tipkovnicu. I to u ovoj izvedbi jer je fancy.
Ipak, dok radim i pišem dugačke tekstove, tipkovnica treba biti puni layout sa 110 znakova i odmornik za ruke. Zato K800.
Mora biti ugodna, mekana, ko fini jastuk da prsti samo klize.
Doći će sutra-preksutra, onda ja to fino posnimim i montiram, stavim na YouTube i zaključam.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Neću objaviti dok god ti ne objaviš svoj unboxing.
Ako ti ne napraviš unboxing, ja svoj nikad neću objaviti.
Onda čekaj srijedu ili petak, dok meni stigne keyba. Možda ni ne uploadam isti dan kad snimim, nego tek za vikend kada bude imao vremena.
Odmah uploadaj, uvijek se nađe vremena. Čekam vaše unboxinge više nego Pacific Rim :pray:
Koji obračun :D
Evo što vam mogu obećati, ako keyba stigne u srijedu ili u petak, unboxing uploadam najranije petak.
Ranije stvarnio ne stignem. Na poslu budem do poslije 3...
Skužio tko da za Kingston V300 nisam nikakav video napravio?
Nečuveno. Zapakiraj ga samo da ga možeš otpakirati za unboxing.
Bolje da kupi novi i bude autentičan.
Pa, i mislim si kad-tad uzet jedan za laptop. Pa snimit baš u jednom i unboxing i recenziju, i to recenziju temeljenju na mjesecima korištenja... XD
Outdateo ti je potpis onda.
= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Nešto kao maškin prospektor?
Da, samo 7 puta veće.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Odavno je outdated. Ako se po tome ravnaš bio bi red da ga ažuriram...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc