Ne, nego će sve akcijske avanture (uključujući RPG i FPS) postati "jedan žanr" za kojeg će se kreditirati Rockstar, ali dio zasluga će pripasti Bethesdi i Ubisoftu.
Printable View
Bože sveti zamisli tog horora. Svaka igra bi trajala 200 sati, od kojih bi 180 bilo dosadne mini igre i skupljane collectiblesa. To ne bi ni najgorem neprijatelju poželio.
Misliš open world? Top lel. Tendencija za guranjem open worlda u sve igre koje postoje je počela nakon što je GTA 3 postao hit. Od tada do danas je prošlo skoro desetljeće i pol i svejedno nitko nije još uspješno implementirao koncept open worlda u igre koje ga nisu otprije imale. Oni normalni ni ne pokušavaju. Normalno da će oni najutjecajniji papani u Ubisoftu i dalje vikati da treba open-worlda jer u nekim igrama funkcionira, ali ga nikad neće uspješno implementirati.
Nije open-world, niti je sandbox. Baš se sustavno razvija novi žanr.
Bio sam ironičan.
Al' slobodno opiši u opširnijem postu to što misliš, malo konkretnih argumenata i to.
>wedran
>konkretni argumenti
lol, pa u ovoj temi su mu svi na mjestu.
Jeben mu je argument da je gameplay u Metrou kanta ili da europljani uvijek nešto kompliciraju oko igara. Što to uopće znači?
Bolje mu leze provokatorski one-lineri, ovako kad stane obrazlagati sav se pogubi u proturjecnostima i nista mu nema smisla.
The Witcher Adventure Game Closed Beta keyjevi su poslani na mail...
dobio dva, budem sutra isprobao...ak ima netko da hoće key nek se javi porukom
Izgleda malo čobanski.
game of the forever
Ja ne kužim. Kaj su zvali balerinu da radi motion capture za tu očajnu mehaniku borbe?
Najbolja igra ikad.
Glazba u ovom kratkom videu bolja nego u cijelom Witcheru 2.
Jedino je Geraltova faca jadna.
Glazba je bila baš mljac u videu. I močvara izgleda prekul. Borba je više manje ko i prije.
To si također rekao kada je bio najavljen Dark Souls 2.
Da, pa su odgodili Witchera za iduću godinu da bi imali šanse, ali opet nemaju. Da ne rade čobanske igre, skoro bi mi ih bilo žao.
Hehe
A j... ga, bit će druga igra godine.
Tak to ide u životu.
neznam što je taj bloodborne, ali već mi po imenu zvuči ko neko gej izdrkavanje.
Igra o gej izdrkavanju
The Witcher 3 će sigurno biti jako dobra igra, no tu godinu izlaze još i Bloodborne, Arkham Knight, Uncharted 4 i MGS V tako da je konkurencija za GOTY opaka.
Bloodborne, MGS V i AK previše kompliciraju. Kako je UNC 4 poštena akcijska igra iz trećeg lica takve bi i sve trebale bit. Poljaci, smećec, čoban, hartavi, kompliciranje, najgore ikad.
I rest my case
Sad stiže razdoblje s hrpom igara i treba svašta kupit.
Prvo ću sad sljedeći mjesec kupit Destiny koji će po defaultu rulat ko Beta. To igram cca mjesec-dva, taman do CoD-a koji će također rulat. Prošli je bio malo smećast, al ovaj izgleda jebeno.
To mi je taman do Božića kad imam više vremena, pa ću vidjeti što je pokupilo dobre ocjene, pa si to ubodem, npr. Lords of the Fallen ak će biti dobar ili The Evil Within. Taman da me drži oko zimskog godišnjeg do prvog mjeseca. Alien izgleda kul, ali igra već sad izgleda bolesno dosadno i kupit ću tek kad bude 100 kuna. Ako i ove dvije budu loše, onda kupim neki default s kojim nemreš fulat, kao što su AC: Unity ili Far Cry 4. Igre za koje znaš da su loše, ali bar imaju hrpu sadržaja i hrpu igrača.
Kad dođe 2015., ubodem si Order koji će također po defaultu rulat. Za Witcher ne znam, kupim ako ne bude ničeg drugog. Znam da će igra u početku biti bugoviti clusterfuck i da će trebati hrpa patcheva i standardni Enhanced Edition da to dovedu u red.
Samo će Bloodborne biti bolji od Witchera 3.
Ovo ostalo ni blizu.
Hehe.
weki jel radiš još uvijek kao wannabe recenzent za nekoga? ako da, veselim se tvojoj recenziji i ovog nastavka witchera kojem ćeš standardno dat 97 ocjenu.
Pa oko bugova i tehničke nesređenosti nije ništa krivo rekao, iako sam ja uvijek imao tu sreću pa nisam imao većih problema. Da nisam toliki fenboj, pričekao bi EE verziju, al' jbg.
Dajte ljudima sansu , mozda bude ispoliranije nego sto ocekujete.
Jedini bug na kojeg sam ja naišao je užasna optimizacija.
Ja s time nekim čudom nisam nikad imao problema. Znam da je xarabasu igra žešće trokirala.
Sad rade direktno i za konzole pa će svemu ozbiljnije pristupiti jer se očekuje veća razina kvalitete po defaultu.
Prije kad je išlo samo za PC bilo je lako - na vam takvo kakvo je, ionako će vas 90% piratizirat pa će to biti beta test da kasnije izdamo kvalitetniju igru u obliku EE (koja je defaultna za konzolu u slučaju W2).
Witcher je ionako tip trećeklasne igre koju ne kupuješ prije 75% popusta na Steamu.
Mene smeta u ovim gameplay videima kak mu kosa prolazi kroz armor.
I kak frajer ima jednaku pozu trčanja bez obzira na nagib terena. Al kak velim, trećerazredna igra.
Jbg, samo je jedan Rockstar.