kao sto rekoh, uz witch doctora nezaobilazan pick/ban.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
jak je pretty much od kad mu aghanims boosta ultu.
ipak je to silence na 11 sec. (a 140dmg po sec sa ahganimom na lvl3 ultu)
a i znamo kakav je farmer..
Printable View
kao sto rekoh, uz witch doctora nezaobilazan pick/ban.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
jak je pretty much od kad mu aghanims boosta ultu.
ipak je to silence na 11 sec. (a 140dmg po sec sa ahganimom na lvl3 ultu)
a i znamo kakav je farmer..
to je najbolji tank/support/dd/bilo sta
on mi je najvise problema zadavao kad sam igrao mortredicu...
kad se sjetim kad me je teon il neko s njim owno, dok sam još bio nub i owno debile u cro roomu s traxom :(
xd
sad sam se automatski sjetio kad je neko tu na forumu napisao u DotA Allstars topiku nesto tipa
xddd= Citat =:
Izvorno postao random dude
haha facepalm xD
ja sam jednom njoj skupio bootse i 5 butterflyja xD
tad sam jos mislio da imam 150% evasion :/ ali da ownao sam hahaahah xD
Jel i u HoNu saka community kao i u doti sada ?
Tamo ono, kad igraš svi pizde i psuju jedni po drugima, ko da igraš sa štakorima.
Svi se vrijeđaju sa noob riječju, kažu pro igračima koi "ownaju"; neču pomoč ni jednom "noobu" nego mu kakaju da je noob(amater) i pokušavaju ga kikat makar nejde.
Pa onda na kraju oni sami stisnu ALT+Fčetri što prouzroči diskonekt za sve igrače i sve ode u pezdu materinu jer svi odma polude jer ih je izbacilo iz igre ni oni sami neznaju iz kojeg razloga.
A ?
pa da i ne xD zna biti ali inace ne...
evo jucer igrao pubstomp, cekao 15 min da se gejm napuni, i cak smo pobijedili ih... pickali su 4hammerstorma xD a ja pred :D own :D nakraju imao 45+12 armora ^^
igra je veoma lijepo tekla, nije bilo nikakvih teskih rijeci ni nista :D cak smo se i svi zajedno smijali kad je devo failo hook :D 100 puta xD
ti nisi igrao hon?= Citat =:
Izvorno postao tigerija
al da, comunity je jebeno ocajan, najgori od svih igara koje sam igrao, bar pubovi, retardirani jebeni rusi i brazilci...
nadi team/clan/frendove i igraj pubstompove, ili scrimaj, igraj inhouseve...
jebo pubstompove..
mrzim stackere..
= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
morao sam napravit video da podjelim s vama svoju dusevnu bol
VAmWQe-Z4w0
o rofl debilizma :pray:
jedna omiljena stvar kod dote/hona je bila totalno superiornost nad nubovima tj. njihova inferiornost nad nečim novim.
probo sam i ja tu foru sa medvjedom i upalilo je
al jbg
danas sa devourerom probao nes sta bi bilo imba :D znaci hookam ga i dok se hook vraca ja se blinkam sto je dalje moguce ^^ to je onak potpuni zajeb i izolacija, kad bi radilo haha xD hook se prekine kad se blinkas :/
Igrao sam HoN par mjeseci, tj sve dok je bila u beti. Zapravo pred kraj sam prestao.
U biti ja u doti ili honu kad sam naletio na neke koi pizde, onda ih počnem podjebavat i ubijam se od smijeha kako ljudi pizde.
To mi jednostavno gušt. Znaju čak i livat nakon toga.
Kad ih prcaš i potučeš ih na svađu nemogu se nikako koncentrirat na igru, a mene to uopšte ne dira, ja igram normalno xD. hahaahahaha
1693psr
jos 7 i mozemo u normalne gameove :D (ja i kiki tojest)
znači ipak se držiš mog savjeta, znao sam.
koji savjet?
stvarno mislis da ce se pubovi ista promjenit kad udes u 1700 ?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ocito nikad nisi igro 1700/1800+ pubove
isto sve samo hard dificulty
ja suxam teze kickaju me iz svih gemaeova, tu i tamo ulovim neki noob game
xD
ja sam igrao 1700+/1800+ pubove i mogu reci da sam se fakat znao dobro iznenadit kakvih debila ima ;/
cudno..
ali u svakom slucaju je bolje nego ispod.
tesko je doci do 1800.
ima debila, al ni priblizno kakvih zna biti u 1500-1600 gameovima
yep... ja u 1500+ naletim na nooba koji se zaleti solo mid i pogiba cijelo vrijeme jer nebrine za kd nit psr nit pobjedu i onda jos liva kad ima 0 20 0...
a u 1700+ se da naletiti na posteni gejm di je ekipa super i paze i sve... stalo im je do pobjede i paze na sve onda
ja sam samo 3 dosad odigro di je bilo neizvjesno do samog kraja
obje strane full iteme
obje strane mega kripove
i mec trajo po sat i nest vremena
prejebeno :D
ja sam isto imao jedan jeben gejm al smo dobili
mi smo njih pobjedili u teamfightu samo tako a onda su oni nas 1 po 1 sredili xD i tako par puta ali onda smo ih razvalili i gg
zadnjih 6-7gameova sam spusio. nznm koji mi je kok XD
stagod d a igram , digod da laneam uvijek spusim...
to ti je prokletstvo pubova, koliko god dobar bio uvijek ce bit retaja.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
lol
kak sam los
danas cca 6 kilova i 40x umro :(
ja sam dobar u zadnje vrijeme. znamo i spusiti ali ja svejedno imam pozitivan KD xD
kako?
codex codex codex kill codex codex codex kill codex codex codex kill codex codex codex kill codex codex codex kill codex codex codex kill
(codex citaj ks)
izbaci killeve između kodexa
isteko edit xD
ofo?
ZEbIyWZnotE&NR=1
ovo je prebolesno :pray: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
evo i ja napokon kupio igru,tko me hoce dodati nick mi je
Shakinho
tek sam poceo opet igrati i stvarno sad vidim razliku izmedu hona i LoLa i hon mi je dosta bolji od league of legends...
bravo otkrio si ameriku
chronos7
dodajte me, al igrajte samnom samo no stats
xD
a kaj vecina ne brije na LoL i govore da je LoL bolji...sry sto iznosim svoje misljenje= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
?:S
onak bar me nisi prije mjesec dana nije cjeli forum uvjeravo da lol owna sve ostalo vezano uz dotu.