Question, ko je taj lik na avataru, i jeli je ljudsko biće?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Printable View
Question, ko je taj lik na avataru, i jeli je ljudsko biće?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
To sam ja ...pa ne bih stavljao nekog bezveznog lika .
MJENJAJ TAJ JEBENI AVATAR :-x
sad te tako zamišljam :(
Ha zamišljaš ga!
HA!
ha...
Ovdje ima bolesnijih od mene :D .
-.-'
Lol, budala :D
Ali stvarno, avatar promijeni.
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kako mi idu na živce ljudi kojima je cilj života pojebati što više ženskih.
Ono, to je jedino što žele napraviti u životu.
Onak, kao Barney iz one serije ''how I met you mother.''
Ono, probaj imati jednu žensku koju voliš.
Sva sreća pa to nisi rekao bezimenom koji ima ženu i dijete.
Tko je rekao da je voli? :D
Kako znamo da nema ljubavnice?
Nemam ljubavnicu ...i doma sam dužan :D .
Bičam po svom avataru. NE! :yuck:
Ne daj se bezimeni... :rambo:
bičam po veličini avatara,zasto nemozemo imat normalan avatar max velicine 150x250 ko svi normalni ljudi,ono,ko da danas neko nema adsl :rotfl:
Wait.
Nadi mi par takvih foruma.
Prije da sig bude i u velicini 300x150.
Eda, i ovo za sig, slika može biti samo 50 px visoka. Daj, ono retajno je :( . Stavite barem 100 ili 150.
neznam,,skoro apsolutno svi strani forumi i sta ce ti sigovi,avatari su kulniji,naravnoi ovdje nitko nemoze imat kulni avatar zato što su dimenzije ultramale,hocu da mogu stavit ovakav avatar na forum:
http://i29.tinypic.com/20hkobm.png
EDIT:odnosi se na kroatijev post.
BakaBT recimo ima skroz razumne zahtjeve:
Code:Signature image size limit:
* maximum height : 150px
* maximum width : 500px
* maximum file size : 100kb
* maximum height : 200px
* maximum width : 150px
* maximum file size : 100kb
maximum hight treba bit 250,filesize je ok.
Ispada da je ovo forum za one sa malim speedom neta :roll: . Neznam stvarno čemu toliko male dimenzije.
Ja sam imao dobar avartar na HCL forumu, al mi ga makli :(
zato sto je tako bilo valjda prije 3-4 godine i niko nije imao adsl,naravno,sad svi imaju adsl ali nikome od admina se neda mijenat pravila zato što well,ništa im se neda.= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
ja sam za to da avatari ostani takvi kakvi jesu... nema mi goreg dok moram gledati avatare preko pola ekrana... nemaju svi 24'' monitore... :) zafrkavam se ofc, ali ako ce se vec mijenjati dimenzije, ne treba pretjerivati...
to nije pretjerivanje,to su sasvim normalne dimenzije.= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
i da,nebi vjerovao koliko ovi izgledaju malo na 22" ekranu :)
Bičam po retajima u osnovnoj školi koji su danas na dočeku učenika seruckali roditeljima da ne dozvoljavaju djeci da igraju računalne igre jer je to ŠTETNO ZA MOZAK!!1
... I sad moja stara ne da mom malom bratu da igra Captain Claw, u kojem owna. Iako mi inače ide na živce što me pila da želi igrati dok sam ja na kompu, žao mi je malog. :(
Odjebi staru,daj malom da se igra i posvađaj se starom dok mali igra.
Ali ako si punoljetan,pazi da te ne izbaci iz kuće.
ajme savjeta, ono... :(= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Pa PR3DAT0R, ti koji pratis jako ovu gaming scenu, porazgovaraj sa starom i objasni joj u detalje prednosti gaminga kao i gluposti koje se cuju u javnosti radi hrpetine nedovoljno upucenih "strucnjaka".
Ja sam lijepo porazgovarao sa starom o svim prednostima i nedostacima modernog racunala i moja sestra moze bez beda igrati igre i surfati netom. Danas je katastrofa zakinuti dijete sa takvim izvorom zabave, ali i naobrazbe :wink:
Još da će oni vjerovati prije njemu nego tim nastavnicima u školi.
Doduše, tko zna, možda i hoće. :D
Inače, takva glupost je bila i kod mojih, ali opet, sva sreća pa oni zaborave na takve savjete nakon tjedan dana.
Upravo to :)= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Pa sve je stvar u komunikaciji. Kada su bilokakvi problemi u pitanju. A ovi sta po skolama pricaju svakojake nebuloze, well, o njihovoj naobrazbi na tom podrucju rađe nebi diskutirao. Racunalo, igre i internet mogu se sasvim normalno uskladiti s skolskim obvezama ako je pak to problem. A glede sadrzaja tih elemenata, well, tu moraju pripaziti roditelji ili starija braca :wink:
Istina. :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Može se to riješiti, ali sve ovisi kakvim te roditelji doživljavaju.
Ako oni misle da nastavnici više znaju o tim stvarima (a obično tako i misle), slabo se tu išta da srediti.
Doduše, i roditelji zaborave takve gluposti koje im nastavnici pričaju za tjedan-dva, tako da to na isto dođe.
Mislim, tako je kod mene. Ne bih govorio u tuđe ime. :)
Bičam po vijestima koje zadnja dva tjedna pričaju jedino o tome kako je počela nova školska godina i onda reportaze traju po 20 minuta, počevši od nedostatka knjiga pa do toga koliko prosječan školarac nosi u svojoj torbi.
Sad znam da cu zvucat ko stari djed(ili barem ko stari od Adriana Molea), ali ja sam isao od 1 do 4 osnovne u skolu dolje na otoku.Imao sam istu tezinu torbe kao i oni s tom razlikom da je meni skola bila udaljena 2 kilometara od kuce, i uvjek sam isao pjeske u skolu(kisa,snjeg,tuca) + prvo sam se penjo uzbrdo 500 metara i onda nizbrdo do skole, a po povratku whell zakljucite sami.
Tu u Zadru dvije osnovne skole su mi udaljene jedna 50 metara od stana druga 300 metara od stana i onda su to priče kao da u najmanju ruku nose bazuke u školu... katastrofično
Hej hej hej.
Ljudi padaju na sokantne, ekskluzivne i aktualne vijesti, bez obzira koliko bedaste bile.
Bitcham po voznom redu autobusa.
Skola mi zavrsava u 2:05, autobus krece u 2:05, moram trcati da stignem do autobusne stanice, a jedan retard koji ide samnom u istu skolu (a isli smo u isti razred jos) se nije sjetio reci da kasnimo, pa nas 4 moralo cekati mojeg staroga da zavrsi sa poslom i dode po nas u 3:40.
A jedini sljedeci autobus nakon 2:05 je u 4:30.
Sada jos da skuzim kako cu napraviti pokaznu bez da moram cekati 2 i pol sata na sljedeci autobus.
Pa šta te ne puste profesori ranije?
Nedo bog.
Stvar je u tome da svima dolaze autobusi u 2:05, ali nas je ~100m od skole (idk wai), pa se doslovce mora trcati da stignes na autobus.
Mislim da imaš nekakvo pravo da te puste ranije, jebi im mater.
Jebi im Isusa zednog.
Bicam po umisljenim Englezima. Dabogda ih opet rastepli veceras...al skroz
Not cool, neznam za koga da navijam posto sam pola Englez, pola Hrvat.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
aha,zato se i zoves Kevin,ili Kelvin ili kako god?= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
The second one, Kelvin.
Bičam po Black Library; zato što im je 80% odličnih stvari rasprodano, a ajmo reći jedna četvrtina od tog je limitirano izdanje. Great, just great. :(