http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?nav_id=484712
Printable View
"WP7 pravi protok" :rotfl: Prvo sam 3x pročitao naslov i nije mi bilo jasno tko tu koga, tek sam skužio dok sam pročitao članak xD
I to ti je ta njemačka država. To su stvari koje možeš očekivat na OS-u koji se sklepao u manje od godinu dana na brzaka.
Lol, i iPhone je imao isti problem na iOS v3. Ma i za WP7 će netko napravit malu skriptu da se 3G blokira, ili će MS jednostavno hotfixat.
Apple je to tek riješio u iOS v4 kad su dali opciju isključenja 3G-a or whateva.
bartuc saberi se.. vidis da je to B92.. bre xD
Kostolomac misliš opciju iskljucivanja protoka podataka? da skroz mi je išlo to na živce. Pokreneš neki app i skine šugavu reklamu i odoše pare sa računa. Neuhvati dobro WiFi i odu pare... a majku im :-x
tako da sam se naucio uvjek imat begabajta na racunu a to je opet novi trošak koji bi mogao izbjeci da se nisam navikao. baš jadno :yuck:
Pa bila je skriptica koja se skine i onemogući 3G, to sam na sekinom ajFonu sredio prije iOS4.
da znam da je bila neka skripta. vidio sam to, samo mi je ipak kadkada trebao net na mobitelu pa nisam mogao samo tako onemoguciti pristup mobilnoj mreži. Ovo je sada obicna on/off opcija i zbilja je dobrodošla.
Slažem se. Ali stvarno su debili što nisu to hotfixali ranije. Ah da, iAmeri su. Boli njih kita za trošak na mobitelu =(
Dobro, nije da sam s time htio veličat iOS ili nešto, samo pljuvat po WM7.
Ma nije bilo namijenjeno samo tebi, nego svima što tako misle :P
forumaši, koji ste na pretplati, da vas pitam, pored one osnovne cijene tarifa npr. 60 plaćam dakle 60 kn i koliko još za one radijske frekvencije i ako ima još nešto što moram plaćati..?
Cijena tarife + 10 kn RF + uspostava poziva (ako) + troškovi van tarife (ako)
danke belli :)= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Omg, tek sad skužio da je Galaxy S u tmobile ponudi, klik.
:pray:
Lol, pa u ponudi je već mjesecima!? :D Ja sam ga uzeo za kunu!?
Da? Pa kad? Kaj ti nisi VIP?
Kupio sam ga 10.01., sam bio pričao da se selim na T-Mobile u FlexTeam 500 tarifu... Prvo je u planu bio iPhone 4, a sad mi je drago što nisam njega kupio pošto je GalaxyS genijalan (izuzev nedostatka blica i plastičnog kućišta). Stavio gore 2.2.1 sustav bez lagfixa i mob drito leti, a to je bilo glavno čega sam se bojao u odnosu na i4 koji je ultra fluidan. Pre zadovoljan sam mobitelom.
PS: Prije je bio preko cca 2500 kuna u FlexTeam 500 (ako se dobro sjećam), ali je i on došao na akciju :pray:
PPS: Baci oko kako sam si sredio HomeScreen :D viewtopic.php?p=1410413#p1410413
O bog te, nisam imao pojma, blago tebi :( Damn, sad ja moram brzo složit neke kombe, produžit ugovor mogu tek za pola godine pošto mi istiće u 12mj ove godine. Moram nać nekog da sklopi novi ugovor i moram prodat jet-a.
Inače, kak si zadovoljan sa mobom? Jel je ok?
Kaj nisam napisao da sam pre zadovoljan mobitelom!?!? :D Arale dušo, čitaj :D
Ako još nisi, posjeti Sticky teme u ovom podforumu. Imaš Must Have Android aplikacije. U početku je iPhone rasturao sa svojom listom, ali sada se može sakriti iza Androida :D Jedino mu priznam Plants vs. Zombies, nadam se da će to doći do nas :(
EDIT: Gledaš prvi post u tim sticky temama, tamo je koncentracija svih appova...
Smeće jedno, sad gledam temu di si ga slikao i unboxao. Kako te mrzim :) Joooooooooj, poludit ću. Kak ću spavat danas :( Moram nekom brzo uvalit jeta. Idem sad čitat temu.
PVZ & Peggle Teased on androidS- Vjest od jedno prije cca. 8 minuta. :)
Pikčr
doci ce i pvz official je najavljen sad pocetkom godine da izlazi
@Bull, playyy... Daj me nemoj :pray: :pray: Ajme kako dobra vijest :D Igra je kao stvorena za touch screen smartphone!
@Aral... Mobitel je zbilja fenomenalan. Na 2.1 i 2.2 sustavima ti treba lagfix da se ubrzaju, dok na 2.2.1 leti gotovo jednako kao i iPhone 4 (ne osjetim nikakva štucanja, savršeno fluidan os). Sami sustav je orgazmatičan, toliko savršenih aplikacija, toliki nivo podešenja svega u najsitniji detalj. Na koji god problem da sam naišao, postojala je aplikacija koja ga riješi i dodatno poboljša mobitel za 50% (Dolphin Browser, Smart Keyboard Pro, Fancy Widget Pro, Quick Settings - samo od nekih koji života znače). Ekran je SAVRŠEN. iPhone ima veću gustoću pixela i ima čišću sliku dok surfaš, ali zato ovo ima tako lijepi spektar boja i tako lijepu veliku dijagonalu, ma milina :D Još da ima kameru i materijale izrade kao HTC DesireHD, onda zbilja nebi imao konkurencije na tržištu :D
Za sada su po meni to top 3 mobitela i teško je odlučiti koji je najbolji pošto svaki nosi prednosti i mane...
1) GalaxyS
- nedostatak blica
- plastičan
+ savršeni ekran
+ odlična baterija
2) DesireHD
+ savršena izrada
+ savršena kamera
- pre loša baterija
- SLCD ekran
3) iPhone 4
- mora se jailbreakati da ima ikakve šanse protiv Androida
- malecki ekrančić
- čitav je od relativno krhkog stakla
+ savršena gustoća pixala
+ bog fluidnosti
A dok sam ja napisao da su ta tri mobitela najbolja prije mjesec dana si me ispravljao :(
e, dali postoji neki program koji mobitelu daje izgled, tj. Povecaje slicnost s pc-jem npr. Da imam kursor misa :D
Evo mog vidjenja galaxy s-a i iphone-a = 'super telefona'
Galaxy X=
- Nedostatak blica.
- Plastican.
-Napravljen je od srednje kvalitetnih materijala.
-Pozadina je podlozna ogrebotinama.(futrola je must)
+Odlican ekran.
+Mnostvo aplikacija.
+Brzina.
+Lagan je,odgovara ruci.
+Odlican music player.
+Funkcionalan i lep.
Cenu necu komentarisati buduci da je gotovo svaki smart-phone skup.
iPhone 4.
-No flash.
-Sistem.
-Kratkoca baterije.
-Signal.
+Vrhunski dizajn.
+Rezolucija.
+Mnostvo aplikacija.
+Kamera.
Jos ne mogu da se odlucim koji mi je bolji,iako za sada Galaxy vodi. :)
nekuzim te minuse na plastican <_<
pa kakav bi mobitel trebao biti?
Ziher nisam, nađi mi taj post i prekopiraj tako da ne izgubi kontekst! :P Jedino sam rekao da nikada nebi imao GalaxyS baš zbog te dve mane, na kraju sam pregrizao jezik i drago mi je :D Oduvijek sam govorio da ta 3 mobitela rulaju, a Desire zajedno sa 3GS kaska zbog SLCD ekrana i slabe interne memorije (120MB, a za appove ti treba puno puno više od toga).= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
@Sickmano:pa ako cu vec dati dosta novca za Galaxy,ocekujem da ce sve biti tip-top,pogotovo materijali,ne volim plastiku,lako se izgrebe,uprlja,jednostavno ne volim da vidim jeftine nekvalitetne materijale/bilo sta, na skupom telefonu.
Uredu,kupicu ja all-plastic nokiu,ali cu za nju dati cenu koja odgovara,i opcijama telefona i materijalu od kog je napravljen.
Medjutim,taj minus na plastiku nije od velike vaznosti,buduci da niz lepih futrola stiti telefon.
Do want :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
E da, kolko si dugo čekao mobitel?
Mrs bartuc samo hvališ taj GalaxyS i opet cu se pocet premisljat između iP4 i GalaxyS. Samo me mucis :kill:
Uzmi radije iPhone 4. On je kewl.
Wery kewl...
U ruci nisam držo niti jedan Android tako da nemogu odluciti odgovara li mi to. Morat cu otici u neki centar di imaju GalaxyS. U ovoj rupcagi u vinkulji drže samo crapove i digot koji bolji. A black bery imaju svaki xP
Samo GalaxyS ili općenito iPhone 4 prije toga? :D Općenito, iPhone 4 sam čekao jaaako dugo pošto njega jako teško dobiješ bez predbilježbe (moraš imati jebene sreće da ga dobiješ na blef ili imati vezu u T-qurcu), tako da sam već mislio da je sve gotovo pošto su svi ostali mobiteli bili 10-ak puta skuplji (iPhone 4 za 198kn, ostali za 1000-2000+)... na kraju su stavili i Desire i GalaxyS za 1 kunu u mojoj tarifi :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
A Galaxy-a sam čekao od 07.01. do 10.01., a odlučio sam se za njega negdje oko 05.01. ako me pamćenje dobro služi :D
@Rider, oba su odlična i nemreš fulati niti sa jednime. Osobno, nakon GalaxyS i Androida, ne pada mi uopće na pamet iPhone4. Jedino bi imao jebene dileme da je i DesireHD imao tako nisku cijenu pošto mi je taj mob orgazmatičan i oprostio bi mu slabu bateriju i SLCD ekran :pray:
Izjavio si kao nesto da je HTC no1. na sto sam ja reagirao da nije bash tako...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
pricajte vi sta ocete,meni je SE jos uvik no.1 :D
Mislio sam na GalaxyS, znači nisi uopće puno čekao. Kolko prije isteka ugovora se može ugovor produžit u tmobileu? 3mj ili 6mj? Ak je 6, onda mogu uzet mob tek u šestom, ak je 3mj, onda tek u 9mj. Ak ga uzmem prije, žena će me objesit za jaja :( Ajde, imam Jeta i prezadovoljan sam, bitno da mogu razgovarat i tako to, al kad dođe dan da uzmem Galaxya zlobno ću se smijati da me svi čuju :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ugovor je u T-Mobile mrezi moguce produziti 6 mjeseci prije isteka aktivne ugovorne obveze. Znaci na lito.
E super, nisam bio siguran jel je tak ili nije. Onda šesti mjesec, još bolje :)
To ti je sad uskoro. Pocni puniti kasicu prasicu s nofcekima.