Nisam se spajao pa onda...
Printable View
Nisam se spajao pa onda...
Evo nooba, mene :-)= Citat =:
Izvorno postao axe
Na koji nachin je rjeshen PvP u GW-u?
Zhivcirao me PvP u WoW-u.
Dodje ko hoche do tebe i ubije te , a ja mirno rjeshaval quest.
Ima toga u GW-u jer ga mislim kupiti.
U GW-u imaš PvE likove, s kojima prelaziš questove i kampanju, i PvP likove, koji su max level (20) čim ih napraviš.
S PvP likovima ti se možeš boriti u različitim vrstama arena (Random Arenas, Team Arenas, protiv NPC-jeva, itd.). Balansiranost klasa je savršena i sve ovisi o odabiru skillova i taktici. Jedino mjesto gdje u PvE možeš naići na druge igrače su gradovi, a kad izađeš iz grada, na tom dijelu mape (Explorable Area) nema nikoga osim tebe i ljudi u tvojoj partiji/ekipi (ti ljudi u partiji mogu biti i NPC-jevi tj. Henchmeni - njih uzimaš ako ne možeš naći nikoga tko će ići s tobom).
Thanks Mafioso.
Sad znam kaj me zanimalo, sutra idem trazhiti po Koprivnici GW.
P.S.
Sorry zbog onakvog postanja...ipak sam ja noob :-)
SNema na čemu.= Citat =:
Izvorno postao Therian
ja imam jedno njubovsko pitanje.. koja je prednost caster weapona (sworda) u odnosu na obican wand? cesto vidjam da casteri cesce imaju sword nego wand (monkovi najcesce)?
heh izgled (skin).....20% ench (nema prednosti isti ko totem axe)al= Citat =:
Izvorno postao Utoplytanian
opet brijem da je skin...
prednost je u tome sto mozes staviti ench 20% i energy +5 i josh imati offhand
ili mozes staff nositi
Dali se isplati imati na eleu wand + off hand i oba imaju efekt halves casting time and recharge (20%). Jer svakom drugom skillu mi se halva casting a katkad se cak i npr. meteor shower casta bez delay-a.
E da, Mafiosi bi za vikend trebala pomoc u prelazenju predzadnje misije u Nightfallu. Ja sam se odazvao ali posto tu misiju mrzim zbog tog prokletog shira i svih njuboa s kojima sma prelazio (dok nisam preso) molio bih da nam se jos netko pridruzi. Dobro bi nam doso koji dobar monk i ako netko mozda ima onog anti-Shiro assasina.
za PvE je cist ok, ali npr. u PvP-u bi bolji bio wand + shield, no najbolje je i u PvE i u PvP imat vise weapon slotova popunjenih sa razlicitim kombinacijama, pa mjenjat ovisno o situaciji, posebice u PvP-u= Citat =:
Izvorno postao Commander Shadow
I mislio sam na pve ali sam zaboravio napisat.
Da, set shieldova je must za PvP. A sto se tice zasto je bolje imati weapon umjesto wand/staff, djelomicno i zato jer bestije (ako su updateali to ispravite me) odredjene spellove castaju ovisno o oruzju.
Hm...kolko spori?= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Ja sam naruchil Prophecies+EotN 12-og...josh nishta, nadam se da bude u ponedjeljak.
Usput jedno pitanjce...planiram uzeti monk(definitivno)/elementalist(?)
Molim za vasha mishljenja i savjete.
1) Post kojeg si citirao je iz 9. mjeseca. Inače se toliko stari postovi ne citiraju, ali ok, novi si.
2) Ja nemam iskustva s Crovortexom i sve kupujem u Algoritmu.
3) Odabir primarne profesije je najvažniji, sekundarnu ćeš moć mijenjat. Monkovi su dobri za healing i zaštitu sebe i ekipe, a imaju i Smiting Prayers, dakle mogu biti i jaki u borbi (ali NE melee borci jer imaju slab armor).
Thx again.
Ak ti je sekundarna ele vecina ljudi (koji imaju monka) koristi skillove za manju potrosnju energije, ak ti je warrior onda vecinom skilove za obranu i defend ak si assasin također (shadowstep) itd. Dalje ovisi od igraca do igraca.
koliko dođe i jel ima paketa Guild Wars: Phophecies + Factions?
Ne bih znao, nisam vidio P+F u Algoritmu. Ako tek počinješ, preporučujem ti ili Nightfall ili GW EotN Platinum Edition (Prophecies + Eye of the North).
neznam, skupio sam novce, a želio bih jako igrati assassina. i što nije EOTN za lvl 20 ekipu, tako sam bar čuo?= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Da. Dakle, kad dođeš do lvl 20 u Propheciesu, možeš igrati EotN. A šta se tiče Assassina, oni su klasa kao i svaka druga, nisu ništa jači ili slabiji, a ako baš želiš biti Assassin, šta da kažem, kupi Factions. Ne znam gdje ovih dana ima GW all-in-one editiona.
Ne. Eotn je spušten pristup za lvl 10 igrače.
U PvP igri da, ali u PvE igri ljudi ih izbjegavaju kao kugu.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Assassini su ti ok za solo farmanje, ali ako misliš raditi high-end PvE područja nemoj uzeti Assassina.
Sa Assassinom nećeš nikad ući u PuG, a rijetko ćeš ih kada vidjeti i u guild grupama.
za misije u pug ce uvijek uci ipak su to misije,ali npr. za duncana kickati ce ga prije nego sto on shvati da je acceptan
SNemam nijednog PvE Assassina, pa ne bih znao.= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Uglavnom, FireSpirite, rađe uzmi Platinum Edition, jer koliko ja znam, nigdje ne možeš naći Factions + nešto drugo, a Assassinom ćeš u ozbiljnijem PvE-u loše proći.
Od assasina (u pve) se moze napraviti jedan od najboljih boss farming buildova.
ma jebesh greenove, nisu uopce na cijeni pa se ne isplati farmati
jedino za elite tomove na Hm, ali ako ti dropa jedna u sat vremena onda si sretan jer previshe ljudi farma SVE bossove bash zbog elite-a pa opada sansa da ti dropa elite
Ma možeš ti imati 1000k u storageu, 7 Obsidian armora i sva Tormented oružja pa te ljudi opet neće primiti u grupu.= Citat =:
Izvorno postao Commander Shadow
možda ako je ursan....
prije ce wara primiti....
critical strikes ftw?
= Citat =:
Izvorno postao ssalG
ja bi primio bilo koga u grupu za 1000k
:)
Neee... ursan Assassin je dobar bas kao sto je Kron rekao zbog CS-a. Energy mangment ftw :P
A i zasto ljudi mrze assassine? Kad je factions izasao svi su napali na tu profesiju, i vecina ih je suxala. Sin henchies isto umiru prije neg sto uopce uspiju zadati stetu, sto dodatno pogorsava misljenje o sin`u.
Osobno, klasa ko klasa. Za PvP malo bolja nego u pvE, a sto se tice farmanja, zelene se ne isplati farmat. A kako je sada nerfan storm i flame djinns haste, vise nije ni za raptore farmat. :?
Mozhe pomoch?
Upal sam u Swedish guild...3 chlana :-(
Kak izlazim iz guilde?
Ja bi u CM...
Pritisni "G" (po defaultu ak nije odi u options, i pogledaj sto ti se nalazi tamo pod controls). Klikni na malu ikonicu covijeka kkoje se nalazi kraj tvog imena i odaberi opciju "Leave Guild".
Thx.
Np.... samo sto svi idu u CM, tamo dijele pare sakom i kapom ili? :D
nema drugdje?
= Citat =:
Izvorno postao Tricerotaps
hmmm naravno da ima ali CM je najvechi Hrvatski guild (i vec je poduze vrijeme medju vodecima na balkanu)= Citat =:
Izvorno postao Kron
cuj u CM su dobrodosli si Hrvati (osim nekih koji su na ignore listama i slicno)
stvar je u tome sto drugi HR guildovi nece primiti svakoga (pogotovo ne pocetnike), a mi u CMu ih primamo i trudimo se pomoci im koliko mozemo (jer svi oficici i ja,lider, smo obicno zauzeti necime, tipa VQ ili slicno, ali nadje se vremena i za pomoc njima. drugima se neda zajebavati s njihovim pitanjima jer kada vide da ovaj postavi 2-3 njub pitanja kikaju ih iz guilda
kod nas imash samo nekoliko pravila: nema spamanja, flejmanja, vrijedanja, caps lock-a,psovanja ( malo moze, ali ne pretjerivati). to su uglavnom sva pravila
90% danasnjih dobrih igraca u PvE ti je poniklo bash iz CMa. dosli u CM kao pocetnici,tu se izvjezbali, saznali tonu savjeta i buildova i onda otisli u druge guildove. vec smo navikli da gubimo na taj nacin ljude, ali dodju uvijek novi