Haha. A ja ga na /players8 dobijem sam s Amazonkom mojom :D
Printable View
Haha. A ja ga na /players8 dobijem sam s Amazonkom mojom :D
pa i igrali smo na players 8
Jebeno teško uklat nekog bossa sa players 8. Moram ti priznat da imaš skilla.
BTW: Nightvision se koristi po noći, a ne podanu (tvoj avatar).
to ti ironicno ili...? sa paladinom sam dosel u sp do lvl cca. 90, skroz na players 8...= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
možda je mislio da igraš na player 1 normalno cijelo vrijeme pa da kad dođeš do bossa, da onda staviš players 8
ja cijelo vrijeme pokam na 8... i sad od kada je ponovo pocelo d2 ludilo zbog najave trojke, poceo sam igrati sa necrijom... sad sam tek na lvl 30 jer ne igram puno, ali sve na players 8... doduse imam neke iber opreme koju imam jos od prije dok sam sa paladinom igrao...= Citat =:
Izvorno postao iznogud1515
Haha ovo u vezi mog avatara. Ma nije to nightvision. Imam ulta ljubičastu neonku pa sam si sliko okice pokraj nje i stavio negativ :D
A igram i ja na /players8 stalno. Sad sam drugi quest act 5 sa Amazonom i level 46 :D
Priznaj da si na nightmare kod barbara spustio na players 1... :D= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
aha, kod ovih guardiana: korlic, talic i kak se zovu... da, mislim da sam na sve tri tezine spustao na players 1... ali to se ne racuna, kad ih moras odjednom potuci bez otvaranja portala... :D= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Ma... Ja to /players8 uopće ne smatram varanjem... Dobiješ ti pun k XP-a od monstera kad ih tako ubiješ, al alo, čekaj - treba njih prvo i ubit na toj težini uff...
Al ja kao što rekoh igram po stoti put i svaki put igram na /players8 i nikad ne smanjujem, pa ni kod bosseva. Pogotov 1st kill kad bude, i još na /players8... Pa super šanse za dobre stvari...
Jest da sam jednom htjeo ubit nekog kad mi je Duriel na toj težini 1st kill bacio dvije plave stvari, bolts i 2 Scroll of Town Portal. A eto, bar mi dao taj Scroll da se vratim kući kako treba, iako mi onaj anđeo otvori portal 20 metara dalje...
a ko je rekao da je to cheat? nema tu niti č od cheatanja... :D= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
PA niko nije reko al ono, uvijek se nađe neko pametan pa sam se unaprijed pripremio :D
E,ljudi,pitanje.
Krenio sam ponovno igrati Diablo 2 (nakon više godina stanke),i to igram sa Barbarianom.
E,sad,jel postoji negdje ingame ili nekakav mod koji mi omogućuje brže prebacivanje skillova? Npr.,na tipke,ili pomoću mouse wheela...
mozes assignati F1 - F8 (ili F12 ?!) za skillove, pa ih onda sa time mjenjas...= Citat =:
Izvorno postao Wolf Burn
Hmm,ok,probat ću.Hvala.
ak ti to nije dosta, moždaš si u optionsima namjestit i slova neka.
Scrpius jel ti jos uvjek igras diabla?
bok bigdanger. :D . sad smo istukli Izuala.
ne, dosadio= Citat =:
Izvorno postao diablo II
Ja ga još uvijek igram :D
NIšta čudno heh :D
Strašno... Već tjedan dana :?
ja igram, ne da mi se pisat.
Ako vam je originalna igra dosadila, evo modova :
http://www.moddb.com/mods?filter=t&=...me=50&type=def
evo i ja sam poceo igrat budem stavio par screnshotovo tek sam 9 level i svi itemi su mi jadni igram s druidom
neznam zakaj ali meni je uvijek pocetak diabla 2 s novim likom zabavan... bas mi je fora kad si onako jadan i imas onaj bijedni club, a kad levelaš razmisljas u koji skill da investiras... naravno, nakon nekoliko desetaka prolaza igre sa različitim likovima to postaje automatizam. :)= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
Ma ja moram priznat da malo sad slabije igram u zadnje vrijeme otkako škola počela ali i dalje igram :D
Amazon LVL 47
ja isto tak sve manje u zadnje vrijeme, nikak amazonku zgurat prek 85.lvl-a
= Citat =:
Izvorno postao Čux
Ma daj ne mogu dočekat trojku više da izađe... Ništa, očito ću morat dvojku igrat do onda :D
cuj, diablo 2 ili starcraft 2, meni svejedno... jedna od te dvije će valjda izaći slijedeće godine, meni svejedno koja pošto obje kupujem i igram do iznemoglosti... :)= Citat =:
[quote=IGoR_2803]cuj, diablo 2 ili starcraft 2, meni svejedno... jedna od te dvije će valjda izaći slijedeće godine, meni svejedno koja pošto obje kupujem i igram do iznemoglosti... :)[/quote:2g1ixdb1]= Citat =:
Same here :D
Diablo 2 je vec izasao.
:shock:= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Kad?
no dobro, lapsus covjece...
lažeš nije istina, to ti imaš neku piratsku betu koju su ukrali= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
:D
pssst, imam još par beta ključeva, PM me ako zelite:)
kako možeš, bez imalo stida promicati piraciju na forumu? :nonono:
Hahahha koji selfown si sad napravio ! :D
E sad priznajem i ja, već jedno 2 tjedna nisam zaigro D2. :?
Eto, očito ga sad više niko ne igra :cry:
ima vremena, a par mjeseci, pol godine, opet...
Ma meni nije jasno kako si ti uspio ga igrat ovoliko koliko već jesi.= Citat =: