http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...-DrNtUFEMdeOi2= Citat =:
Izvorno postao Carp
Više slavonske rakije i bit će sve ok. Pogotovo sada, Božić dolazi.
Printable View
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...-DrNtUFEMdeOi2= Citat =:
Izvorno postao Carp
Više slavonske rakije i bit će sve ok. Pogotovo sada, Božić dolazi.
Taman ova koja se pekla u 9om mjesecu ce bit dobra za pit. :D
Sanjam kako sjedim u sred neke svatovske sale za stolom sa par ljudi i Kevinom Smithom. Kraj nas neki jersey shore douchebagovi prave sranja i Kevin Smith se ustane i vikne na njih. Oni se useru od straha. Ja se okrenem frendu i kažem "hahaha, jesi vidio, Kevin Smith ih uplašio"
Poslije toga svi ćaskaju i ja pitam Kevina "Clerks 2, ha?". Kaže on "Nee, nemam sad energije za to". Pomislim ja, moram ja to napisati na forumu, da sam upoznala Kevina i da ništa od Clerksa. I probudim se. Wtf.
bar nisam sanjo najbolju pankobilly stvar ikad napravljenu, tolko je bila dobra da sam svrsavo na usi i sad se nemrem kurca sjetit kak je isla
Ja sam jednom svirao neku melodiju u LD-u na gitari, i kad sam se probudio sam se sjećao, još znam to odsvirat.
Sanjao sam neki bućkuriš kojeg se parcijalno sjećam, ali najjača stvar je bila da je neka ženska intervjuirala Boza u mom stanu xD
Nosio je nekakvu crnu košulju i imao groznu perut pa kad je zatresao glavom zezali smo se da je castao Cloudkill jer se perut raspršila oko njega. Ova novinarka je nakon toga išla snimati nekakav erotski photosession, a ja sam se joinao nekom random timu koji je napucavao bad guyse po garažama koristeći oružja iz novog Tomb Raidera. Boz je negdje nestao u međuvremenu... O-o
Boz je otišao na forosešn :D
O tome da sam sanjo nešto (something to do with babies) i onda došo to postat tu u topic. Brže bolje se našo neko pametan i počeo srat da zaš je slika tak velika u postu pa troši bandwith bezveze na to.
the fuck xD
Zašto svi sanjate forum? :|
Zato jer su neki od nas ovisni o forumu.
Evo mene sa sanjanjem foruma i najrandom stvari ikad.
Sanjam dakle forum okupljanje u nekom ogromnom hangaru. I svatko sa sobom donosi psa i na ulasku reže metal od ogromnih vrata garaže da napravi svom psu pseća vratašca. I krene neka ogromna oluja i neki avion se zabije na krov. I neka ogromna gljiva govori ljudima "tak ti je to".
WTF.
Oh well.
:))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Dania
Drago mi je da si revivala ovu temu, bilo je dobrih postova ovdje.
hahahaahahahahahahahahaha
Ja sam sanjao da sam se probudio u 10:47, i kad sam se probudio bilo je 10:47.
I freaked the fuck out.
Nakon jako dugo vremena sam imao san gdje sam u snu umro i da sam se odmah nakon toga probudio. Riganje krvi <3
I ja u posljednje vrijeme sanjam neke totalne ludosti, ali evo zaboravim sve.
Aj nek netko izmisli neki stroj za pohranjivanje snova. Save, load i to je dosta.
Ne pamtim ni ja. Imaj bilježnicu pokraj kreveta i zabilježi čim se probudiš ako ti je toliko stalo.
Pokušao sam to ali mi je retardirano bilo odmah zapisivat. Jer mi se obično piša ujutro :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Zapravo, vjerojatno je lakše imati mob pri ruci pa stavit par natuknica. Mene više zaboli za snove pa sam odustao od svega toga.
Ja sam sanjao da sam gledao novi SW, da je Darth Vader bio živ i nitko nije pitao kako i zašto, da je sve bila neka drama bez akcije i s vrlo malo SF-a. Ukratko, da je sranje.
Onda sam se probudio i sjetio se da ga Abrams radi pa postoji šansa da bude dobar.
Ja bi samo htio da se više odmaknu od likova iz originalne trilogije i bave se nekim drugim razdobljem.
Ovako će samo fanovi rejđati, a već je dosta likova uništeno prequel trilogijom.
A i ja bi.
Možda nekad u budućnosti.
Makar, ima relativno dobrih priča koje se nastavljaju na trilogiju (tipa Thrawn trilogy, Dark Empire trilogy).
Pa nek njih uzmu kao referencu.
Iako, u njima su Luke i ekipa još mladi.
Sanjao sam jutros da sam uspio zbariti neku žensku.
:(
Hahahah aha ha
Ja čak više ni ne sanjam
:(
Uvijek sanjaš, samo što se ne sjećaš
Mislim da je konkretno mislio da barenje u snu, ne na sanjanje općenito? Jes'li? :D
Yup :D
Aha, ups :D
Sanjao sam da me Ron Swanson dočekao na usmenom ispitu iz geografije. Pitao me nešto, mislim, u vezi Australije, što sam uglavnom znao. Na kraju me pitao kako se zvala rijeka u prošlosti između Azije i Australije preko koje su aboridžini došli u Australiju. Nisam to znao, ali mi je svejedno upisao pozitivnu ocjenu i rekao "pazi ovo je opće znanje, srami se da to ne znaš".
:rotfl:
Ovaj, sanjao sam da sam u nekakvom parku. Budućnost je, po svemu sudeći mada ništa high-tech.
Za nekakvim štandom lik prodaje čaj od iguana. I to nekakvih specijalnih iguana koje se uzgajaju zapravo kao biljke, rastu na nekakvoj stabljici i onda od toga naprave čaj i prodaju alienima. Apparently, u toj budućnosti ljudi su došli u kontakt s alienima, a oni iz nekog ralzoga obožavaju čaj od iguane, gotovo kao da im je droga.
Kad, elem, u tom trenu u scenu uleti neka crnkinja odjevena kao neki rastafarijanac i počne se derati na prodavača da zašto prodaje alienima iguane, da je to jeftina politika, da rastafarijanci više mogu prodavati svoj normalni čaj, da je izdao vlastitu rasu, da to treba odmah prekinuti i slično. Ona je kao purist koji smatra da se čaj smije samo raditi od nekakvih trava. Onda kaže da brzo netko dograbi bacač plamena i uništi biljke iguana kraj štanda.
Par ljudi u blizini navija, alien jadan konfuzno gleda što se događa dok čeka svoj čaj, netko dograbi bacač i ja se probudim.
Možda nekakav proročanski san O_o
:pray:
Ovo je nešto najbolje ovdje od Lorlona :pray: :pray: :pray:
Nek netko linka te postove od Lorlona pls. Stalno čitam a nikako nać.
viewtopic.php?p=1189828#p1189828
viewtopic.php?p=1040304#p1040304
viewtopic.php?p=1029133#p1029133
viewtopic.php?p=1030156#p1030156
viewtopic.php?p=1030790#p1030790
viewtopic.php?p=1026865#p1026865
viewtopic.php?p=889192#p889192
viewtopic.php?p=889749#p889749
viewtopic.php?p=898575#p898575
viewtopic.php?p=902194#p902194
viewtopic.php?p=877853#p877853
viewtopic.php?p=880626#p880626
viewtopic.php?p=879244#p879244
viewtopic.php?p=887988#p887988
Ima još tamo negdje od 10. d0 20. stranice ove teme (čitaš stalno moj kurac).
= Citat =:
Izvorno postao Azer
mother of god :pray: :pray:
@Azer
Mislim čitam stalno u tuđim postovima Lorlon ovo, Lorlon ono...
Juha :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Ugh, slabo se sjećam, ali sanjao sam da je izašo Justice League film i da ga je režirao Werner Herzog. Film je bio nevjerojatno loš ofc :D
Ja otkad sam pročito one Lorlonove snove svaki dan sanjam neki mindfuck :(