probaj XIII Century: Death or Glory, kazu da je dobra ;)
Printable View
probaj XIII Century: Death or Glory, kazu da je dobra ;)
imam n00bovsko pitanje... koja je igra (kao npr. gladiatus ili ogame) najbolja? počela bi s nečim, a ne kužim se u to :(
ako želiš neku takvu igraj na netu ogame,napraviš si akaunt i super,na početku dobiješ jedan planet i dobiješ određen broj resursa kao metala,kristala i deuteriuma,u biti cilj igrice je da se razviješ i osvojić univerzum.Tokom igre ćeš moći ćeš kolonizirati planete,raditi ogromne vojske ratnih brodova,krstarica i itd...Igrica je stvarno super= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Moze neka preporuka za dobru rally simulaciju, a da nije Richard Burns Rally.
Sega Rally i Dirt
Dirt mi se ne svida jer nemrem igrat SAMO rally... barem ne kolko se ja sjecam...
imas i one neke buggy evente al njih ima svega 5-6 tak da ih mos preskocit
= Citat =:
Izvorno postao Maja
bolja mi je gladiatus ali naj od naj je travian :pray: :pray: :pray:
hm. travian. ajd dobro. fala :D= Citat =:
Izvorno postao pcplay_fan
ovako , ja bas ne trazim igru nego neku rpg mapu za war3 the frozen throne
neku kao x hero siege , jer je to najbolja mapa za w3tft na svijetu , pa zelim naci barem upola dobru kao x hero siege!1!
hvala unaprijed
molim vas nemojte mi govorit kako sam trebo pisat u war3 podforumu jer znam ali vec je bila takva tema pa je propala pa ako mi ko hoce pomoc bio bi zahvalan!
= Citat =:
Izvorno postao vale
a mnogima dop-zdi nakon mjesec dana ili prije
meni osobno nakon 10 dana
dali netko zna neku igru gdje se igra u zatvoru vodi se neka banda ili tako nesto??
E to i ja tražim, nigdje je nisam mogao naći, Sonic ju je imao ali ne znam gdje je on sad= Citat =:
Izvorno postao Pseto
Jel znate kada izlazi Rign n Roll?
E ljudi vako, inače mrzim strategije jer ih nikad nisam igro, al imam jednu okladu, pa dajte mi par strategija koje su lagane za newbove i koje objašnjavaju sve u nekom tutorijalu. Možete i neke srednje težine, al nemojte mi nabrajat "must play" jer će toga ispast previše.
WarCraft III
Age of Empires 2, Warcdarf II ( kad je 3 već spomenut )
Poprilično lake igre za skužit, a i jako dobre.
War Games ( RTS iz 1998. il 99`, al mnogo teško ga je nabavit )
fala
Može li mi neko preporučiti dobru pucačinu :killyou: (noviju 2007,2008) ili nekaj ko gta ili mafija( sloboda ) :)
= Citat =:
Izvorno postao Hrvoje
igra the club,navodno jako slična GTA i mafiji,ali nisam igrao
Vrhunska pucačina 2008 godina. Frontlines Fuel of War. Ništa baš drugo nema igra je super pogledaj koji video na youtubeu ja sam je prešao ima 8 dugih levela ali je stvar u multiplayeru. Igra je klon battlefielda. Ali je stvarno super.
jel zna tko za kakav dobar rpg u zadnjih par godina (može i u ovoj), a da nije KOTOR, oblivion, morrowind, nwn? ima koji dobar rpg iz star treka?
Witcher.= Citat =:
Izvorno postao DoctorEvil
ja kažem fable the lost chapters i gothic 3. vrhunski rpg-ovi oba dva
Neki dobar FPS za PS2 a da nije Killzone
najbolji fps za ps2 koji sam igra je Urban Chaos. odlični fps jako realan pogledaj na youtubeu neki snimak
Pogledat cu. :rambo:
Pogledaj nećeš se razočarati igra je predobra. Zabavna, grafika je ok, nije dosadna. A napuavanja je predobro.
:shock:
Predobro.
Ey jel ima CoD4 za ps2
Kako se zove ona igra sa autima, mislim da je izasla na dvd-u pcplay broja poslje onog sa naslovnicom stubbs the zombie, znam da ju je moglo igrat do 4 igraca na jednom pc-u, no igra nije bila cistokrvna utrka jer znam da si imo i neke posebne misije...npr morao si auticem igrati nogomet. Zaboravio sam kako se ta igra zove, a ja i frend smo rikavali od smjeha kad smo je igrali.Any Ideas? HELP PLEASEEEEEE!!! :( :(
P.S to su mini autići
Micro Machines V4
Mashed
ne vjerujem da je mashed, to je samo napucavanja. mozda flatout?
Ne nije, igra koju trazim ima mini autiće ali nije ni MM, mislim da je izasla na istom dvd-u kao i crashday
NASO!!! :D :D :D :D :D :rotfl: :rotfl:
Igra koju sam trazio zove se mad tracks
= Citat =:
Izvorno postao StarGamer01
jel to možda Stunt GP??
dal iko zna dal postoji neka igra temeljena na ilijadi ili odiseji
= Citat =:
Izvorno postao la50
battle for troy
Mislim da nećeš nać takvu nego samo strategije iz rimskog vremena.
Dajte recite kakvu igru, bilo što samo da me oslobodi stresa, avantura, pucačina ili bilo što da pentium d930, 2gb rama i eax1600pro mogu progurati na low/med specc... bilo što samo da je zabavno... ty... po mogućnosti da nije neka ultra popularna igra kao hitman, crysis ili tako što jer sam je 90% igrao... može bilo što...
Ja tražim neke stare pinballe,kad se sjetim na onim prastarim kopićima,ovaj space kadet nije ni do koljena ovim starim,ne znam imena,mislim da je bio neki pyrate,bili su 100 puta bolji,trostruka loptica,nevidljiva,ako netko zna...