Kolko si animea pogledo?
Printable View
Kolko si animea pogledo?
Ufff, pa i ne baš puno. Možda malo više od 10-tak serijala i filmova. Zašto?
Pa ne sjećam te se otprije ko anime lovera pa pitam. :blush:
Sad ću opet pogledati čitav Afro SamuraiSkad nađem vremena. Krvav do bola, dosta niggah spike, glas glavnom junaku daje Samuel "Mothafuckah" Jackson (He's got fuckin' arrows, bombs n shit!), ninje + samuraji... predobro i stvarno dokaz da je mogući spoj zapadne animacije i anime industrija sa istoka (ako samo pogledate dizajn Afroa vidjeti ćete da nije onaj klastični "čisti" anime dizajn već da ima "art" look).
http://www.onemanga.com/Highschool_of_the_Dead/1/cover/
Prejebena manga,mislim da ju je Zlaya davno tu postao(tek vidio nedavno)
Onak,nema je dovoljno,a makar sam tek na 2 chapteru od 22....
Uf, što bi dao da mi je to je vidjeti ekranizirano (pročitao sam je).
Dao bi se napraviti neki perverzni hentai iz toga.
:)
Debeli gun mastah je najjači (ne za hentai nego ono)... posebno kad uđe u krvoločni mod.
Ali da, dobre su žemske (posebna ono poglavlje kad se opiju sve u kući). :)
kako bi se samo to dalo ekranizirati :D
samo me nervira sto neregularno izlazi, meni je taj 21 chapter bilo toliki gust u jednom cugu procitati da je strasno to :D 22. chapter je neki dan izasao...
http://www.onemanga.com/Highschool_of_the_Dead/19/11/
to>sve
:pray:
http://www.onemanga.com/Naruto/434/01-02/
Naruto Chapter 434
Očito da sljedeći chapter će biti bog
Sada bu vjerovatno Preta Path umro (ako se tko sjeća 1. naruto shippuuden fillera i one ženske? )
Mogao bi ne spojlati...
Nije neki spoiler,ako čitaš mangu znati ćeš zašto, i uostalom ako dam link na zadnji chapter, zar nije faking očito da komentiram njega?
Počeo sam malo gledati Elfen Lied. :D
Da se i ja malo unesem u te anime.
Zapravo, nedavno sam pogledao samo prvu epizodu.
Sad si me sjetio... pogledati ću opet Higurashi no Naku Koro niSovih dana. Mislim da nisam vidio žešći mindfuck anime od ovoga i Kurozuke, posebno jer si čitavu prvu sezonu (da, sva 24 nastavka) praktički u magli i ne shvaćaš što se zbiva, činjenica pospješena formatom da anime kroz 1. sezonu priča alternativne story arcove, da ne spominjem kako su neki isti samo iz perspektive drugog lika.
+AoC recommends.
Neki su možda pet čeptera iza pa ne žele znati kaj se dešava na najnovijem. I ne, ne čitam mangu, no recimo da kanim, a ovdje svi skupa komentirate tko krepava i slično. Malo gejno.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Naruto Chapter 436
http://www.onemanga.com/Naruto/436
Mortal ništa ti neću više spoilati,ali mogu ti reći da živ/mrtav u Narutu je puno je drugačije nego kod normalnih mangi,filmova/biločega s radnjom
usudicu se i reci da ce se nakon ovih svih desavanja u narutu (mangi) radnja zavrsiti
Bilo bi i vrijeme. :(
Signed. Iako me nikad nije posebno privukao, ne kažem da je Naruto loš, dapače, ali stvarno mi ide nakurac kad se priča biločega toliko izduži... Neznam, uvijek dobijem dojam da se pretvara u trakavicu, što me odbilo i od mnogih serija...= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
OT, nakon što prije koji mjesec otkrio Nicklodeonov anime Avatar: The Last Airbender potpuno sam se zakvačio, i sad sam na predzadnjoj epizodi [ima ih 61]SPriča mi je odlična, jedan od rijetkih fantasy settinga koji mi se baš svidio...
= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
Ja bi još minimalno 200 chaptera.
:(
A tek finale... uff, definitivno najbolji dio Avatara (mislim, ne jer je loš, naprotiv, već jer su zadnje 2 epizode stvarno predobre).= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Upravo pogledao, jedva se suzdržavao od orgazma :oops:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da stavim milijardu :pray: -eva u ovaj post, to ne bi dovoljno opisalo awesomeness te dvije epizode.
Upravo gledao Hellsing Ultimate OVAe i stvarno je odlično za razliku od tv hellsinga
Zadnjih 10 epizoda Monstera >>>>>>>>>>>>> ponovno rođenje Isusa Krista. :(
Eh, zaboravio sam reći da sam odgledao "Sayonara, Zetsubou Sensei".
Već je prošlo par tjedana. Još uvijek svršavam kad se sjetim. :)
Fak, sad kad sam pogledao sve epizode Avatara, upao sam u apstinencijsku krizuhttp://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Htio bi još gledat, a nema više što :(
Također, saznao sam da postoji i igra, koja možda nije potpuno sranje, te da MTV pravi film, trilogiju, Avatar, koji će definitivno bit sranje :( Glumci su katastrofa...
http://www.onemanga.com/Naruto/437/
Naruto 437 chapter upravo izašao (znači izlazi svakog petka,RAW dođe četvrtkom)
Nisam još pročitao
:)
Predator,da nisam još počeo gledati Avatar
edit.
boguje
:pray:
Glavno da sam ja opet pogledao Beating Angel Dokuro-chan... preurnebesan, a kratak anime serijal. Binkan, binkan, binkan binkan! :)
Zadnji put samo došao ovdje tražiti anime, onda sam shvatio da mi one jedu promet, pa sam odustao od njih dok ne nabavim flat i počeo čitat naruto mangu. Evo baš sam pročitao zadnji chapter i mogu se složit s Nodakimom :pray:
Ohoho pa ovog ima i ovdje ^^
Evo anime gledam vec godinama, ni sam neznam od kad...u to vrijeme pa do danas sam se svega naskidao, sigurno preko par terabajta raznih animea, sto po dvd-ima sto na diskovima. U zadnjih godinu/godinu i pol dana skidam samo HQ anime i epizode, znaci od 350-400mb pa nadalje. Macross Frontier imam npr. BluRay rip, prva epizoda preko 1gb xD Trenutno gledam Gundam 00 2nd season, Kurokami i Chaos;HEAd a skidam Hajime no Ippo i Hajime no Ippo new challenger, RideBack,Michiko to Hatchin itd itd...Top 5 animea nemam jer ne stane sve al jedni od most fav su Death Note, Full Metal Panic, Neon Genesis Evangelion, Darker than Black, Tengen Toppa Gurren Lagann itd...predugacak je popis. Naravno citam i mangu, trenutno visim na naruto shippudennu...
Eto to je to :thumbs2:
Ja nikada nisam shvaćao to gledanje animea u HD,nije mi gušt...kada gledam anime ja zadnje je što vidim broj pixela,ja vidim likove,događaje i mrtve xD
S= Citat =:
Tengen Toppa Gurren Lagann
E ovome je i Arbiterko pričao,o čemu se radi..
Pišem zadaću iz matke sada pa ne stignem Xd
Jedna od stvari ili poanta gledanja animea je u odlicnoj kvaliteti i animaciji, kad gledas npr 5cm per second, jedan od najljepse nacrtanih animea, nemres mi rec da ti je ljepse gledat u rmvb kvaliteti od cca 400 mb i u HD ripu od recimo 4,7gb...neusporedivo. Pogotovo kad imas dosta action scena, tipa macross frontier, vrhunac space combat efekata i fightova. Ja sam do prije uvijek gledao te losije kvalitete ali kad jednom vidis bolju kvalitetu; nema povratka. Puno je ljepsi osjecaj gledanja i uzivanja. Naravno, to skidam samo one anime koje gledam, ne zasluzuje bilo koji tako visoku kvalitetu ;) A u mojoj kolekciji je to sigurno negdje oko 50-ak animea HD kvalitete...zasad :D
A Tengen Toppa Gurren Lagann je prica za sebe, to moras fakat pogledat...
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=6698
Ček flashback,jesu oni neki kopači pa dođu na površinu i tamo se bore protiv nekih golemih robota ili štaveć?
TTGL je vjerojatno "naj" anime po pitanju epskoga dojma. Ono, od 1. epizode kad se predstavi Kamina znaš da će ovaj anime razvaliti i održava taj tempo kroz sve epizode. Jednostavno nešto predobro i ne shvaća se ozbiljno (ono, vidjeti ćeš bolesno nerealne stvari ali sve je podređeno "cool" faktoru).
I da, kvaliteta FTW. Sve što gledam skidam i nikad se više ne vraćam na stream.
da= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Počeo čitati Eyeshield 21.Zasada mi je dobro,ali tek sam na Chpater 9(a ima ih 300+)
Sada sam na chapter 41,instaliravam Madden 2007,nabavljam zadnji Madden.
Mislim da to sve govori da li mi se sviđa ili ne :D
Najkul lik u ijednom animeu ikad.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
jel nije johan? svrsavam na njegov lik.