Bravo, jednostavno... Bravo.= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
Printable View
Bravo, jednostavno... Bravo.= Citat =:
Daj McPingvin pliz nemoj pisat u šiframa. Jel to sad znači da smijemo ljude po forumu nazivat Seljačinom s naglaskom na S ili da je jedino dopušteno reći nekome da je retardiran? Skroz sam zbunjen, ne znam koje epitete smijem da koristim? Help
@McPingvin_v2.0: Dobro mu čovjek rekao, obožavam bisere koji dođu i onda izbace ***** iz usta i postanu najpametniji živući organizmi u svojoj lokalnoj bari. Valjda mu je netko iz familije usadio takvo dobro razmišljanje da nešto kaj je prije 50-60 godina bilo bog i batina autoindustrije, danas ne valja. I ne, nije nas briga da svatko ima pravo na svoje mišljenje :)
btw. prca vas momak..
Čovjek mu nije dobro rekao. Rekao mu je: "Dobro, idiote jedan neodgojeni, maloumni, koji kurac imaš psovat tu?!"= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ne, po meni mu nije mogao finije reć na ono prcanje koje je dotični gospodin njemu uputio. Imao je svako pravo tako reagirat. Ok, možda ne tako "agresivno" ali opet; šta reć na tako konstruktivno složenu rečenicu.
Ah, da ne idem off previše, glupo je raspravljat o osnovnim manirama ponašanja. I uključivanja jezika prije stavljanja mozga u pogon.
"Dobro, po čemu to škoda nije auto?"
Eto, vrlo jednostavno ^^
Da se razumijemo, i meni je škoda odurna. Za voziti mi je ok, imao sam tu priliku u autoškoli, ali i dalje većina ljudi koji rade sranja na cesti su u škodi (uz bmw, audi, mercedes i ostale high class tenkove), pa zato i pljujem po šteti. Nema tu nikakve dublje ideje, osim zajebancije. Samo ističem poznatu Fabijanovu kontradiktornost :)
I kakav je to argument protiv Škode?
Fabia, Octavia, totalno su ugodne za voziti.
Pa jesam rekao da nisu, možda? :)
eh... ja sam vam se odlučio požalit i ispričat svoje muke...
vozim bijelog golfa MK3. i sve super sve pet auto ide, ne guta puno, strpo neko ozvučenje da se krevelji i sve super dok nije presto grijat. tj, grije on al ono mlak zrak ide van umjesto toplog. i sad nijedan majstor to ne želi popravljat.i stari moj i ja uvatili auto i rastavili cijeli jebeni kokpit, našli klapne, kad ono otpala izolacija sa klapni. da pojasnim, teklapne su metalne ali u sebi imaju okrugle rupe(ak neko znazašt nek mi objasni jerbo ja ne vidim svrhu) i sad otpala izolacija s njih i kad se klapna prebaci na toplo, hladni zrak i dalje kroz te rupe ulazi u kabinu. skidanje kokpita u autu ne želim ni najgorem neprijatelju. 2 dana posla(svaki dan nekih 6-8 sati) da bi auto sad radio kak spada.... majko mila....
Ogg nevjerojatno je koliko je vw grupaciju ustvari komplicirana kad oces nesto promjenit. Tipa idem skidat farove i skidaj branik, oces promjenit bocne zmigavce, skidaj unutarnju oplatu blatobrana itd itd. Molio sam se bogu da necu morat skidat sa vrata tapecirunge da bi promjenio faking kvake i srecom nisam morao, a sad moram jer moram bravu mjenjat ...
Prvom prilikom kad skupim veće pare kupujem Superba. Twindoor ftw :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I nije da sam nešto specijalno za ili protiv Škode ali auti su stvarno ok, prije su bile katastrofa al kad su skoro pa propali za i nakon drugog svj. rata. Škoda je užasno napredovala i u dosta država europe su bili broj 1 auti po pouzdanosti. A iskreno, danas su manje više svi auti dobri, a svaki ima svojih mana ovako i onako ;)
Kak se to skupljaju veće pare? Foril. :?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Dobro, ne da ću skupljat, to je nažalost u hrvatskoj skoro pa nemoguće, al ako sjedne neki kredit onda možda...ima vremena još ^^ To su više moji snovi onako :)
Lijepo je sanjati. I dream about Alfa Romeo 159... :wink:
http://www.blogcdn.com/www.autoblog....live_580op.jpg
Aj drim abaut Alfa MiTo ali nema se para :(
moj frend je htio mjenjat zvučnike na golfu mk4 i isto moro čupat tapecirunge.... napravljeni su ti auti da traju al ne i da se popravljaju kad se nešto pokvari :)= Citat =:
Tak sam ja na svojoj krami mijenjo žice za zadnje zvučnike, na kraju je došlo do tog da sam morao skidat prednji i zadnji zic, tapacirung, odnosno tepih dolje da bi provuko žice i pol armature da bi došle do radija. Užas.= Citat =:
Izvorno postao Ogg The Dogg
Jambrek ja sam skidao pragove plasticne iznutra da bi proveo zice XD. I siceve vadio zadnje. Neg sto se tice ovih alfa ovo mi je rekao bratic, susjed pa i ljudi koji voze te aute. Sve super bajno, ali se kvare i u odnosu na ostale aute pouzdanost im je uzas.
ja znam podosta ljudi koji voze alfe, stare i nove, i ne mogu baš reć da se nešto žale na njih. Mislim da je ipak problem u stilu vožnje većine vlasnika alfi. moj frend je imo alfu 33 15.ie i za 3 mjeseca je zaklo motor(!). nakon toga stavio je unutra 1.6 iz 145-ice i to je isto zaklo za 3 mjeseca. ostatak auta( ostatak, jel, sve osim mašine) nije pokazivalo nikakve znakove umora niti kvarova.
dakle vjerojatno se kidaju zato što ih ljudi gaze.
Evo dok se fabia slaze krenuli su planovi za proljece.
Tokom prvog mjeseca stizu felge OZ Ultraleggera 16" sa gumam michelin, polovno, ustvari prakticki novo, covjek ima racun i sve tako da uvjeren sam da su u odlicnom stanju. Gume cu nagodinu mjenjat sad nek budu ove koje jesu na njima, 195/50 R16 da onak O_O, ali zato dogodine slovenija i Eagle F1 GY 205/45 guma. Sad jos opruge nabavit od K&W-a sa amortizerima, selene od cupre, promjenit sve gumice, lezajeve, spone i ostale dijelove ovjesa i to ce bit to :)))
Evo slika felgi.
http://img14.imageshack.us/img14/4564/img0882kd.th.jpg
http://img705.imageshack.us/img705/3231/img0871s.th.jpg
Brutalno! :thumbs2:
Koje li ljepote, Pininfarina je konačno ponovno u igri.
http://www.desktopmachine.com/cars/4-Pe ... html?t=880
Nadam se da će peugeot u nekim od budućih modela za par godina počet primjenjivat drugu dizajnersku filozofiju, da se polako odmaknu od ovog "nasmiješenog lica" koje fura već neko vrijeme na svojim modelima, malo promjene ne bi škodilo. A i dobar razlog da ponovo razmislim o kupnji jednog od njihovih modela u budućnosti...daljnoj budućnosti ^^
Ma radije nek pomogne švabama. Novi Golf bez alu felgi i niskoprofilnih guma izgleda užas. Sablaznuo me jedan jučer. Koma.
Nije da imam nekaj protiv Golfa al istina je da je njegov dizajn koma, pogotovo kad nema alu felge il malo bolji paket opreme. A skup je da ne pričam, žalosno. Ajde sad su barem počeli koristit kinetički dizajn pa se nadam da će auti počet ličit na nešto. Naravno, tu isključujem Passata CC i Scirocco.
Ma previše je ružnih auta trenutno na tržištu.
Ma to ovisi, meni ima fakat lijepih auta. Danas se kupci privlače dizajnom, a to jako dobro pali. Plus cijena i količina opreme.
Upravo to. Svaki inženjer koji sudjeluje u projektiranju automobila danas zna i reći će ti da je dizajn najbitniji. Kvaliteta pada u drugi plan. Ionako mnogo proizvođača koristi iste dijelove.
Također, brandovi nemaju neko veliko značenje, osim da reklamiraju auto na neki način. Tako je Škoda danas vjerojatno gotovo isto što i VW. Koliko sam upoznat koriste ista podvozja a možda i motore od VW-ovih auta.
ako me pamćenje dobro služi, manje škode vw motori malo veće vw i audi
Ogg za manje da, za velike su samo vw motori jer audi je ustvari vw koncern i oni vecinu dijelova uzimaju od vw. Kad kupujes dijelove za auto, cak meni pise, skoda, vw, audi :)
Pa da, i to već dugo godina. Uključujući i seat.
E vidis seat rijetko vidim na nekom. Vecinom su ova tri.
Stari toledo od mog starog je bio pun logoa od vw i audia, pol stvari na njemu je bilo sa passata ^^
BMW EfficientDynamics u prodaji 2012.
Kewl vijest, ajde da i to vidimo.
Samo za obavijest, ZG AUTOSHOW 2010 je otkazan.
Joj da, zaboravio stavit tu vjest. Jučer sam čitao auto klub i skoro sam ga spalio kad sam to vidio :(
http://www.vecernji.hr/lifestyle/propas ... anak-89315
Po meni ti koji su odustali pametno razmisljaju... prodaja je drasticno pala... a izlaganje na ZV-u kosta grde novce koji se mogu pametnije iskoristit sada u ovoj situaciji.
Ono što će biti je da će u zadnji tren ZV dobiti direktivu da si tako nešto ne mogu priuštiti i napraviti će sve da dođu svi koji mogu. Makar poklanjali prostore i hostese.
To je jedna od perjanica HR događanja (na žalost) i država će tu odraditi svoje.
A stena je pametno jer previse je gubitaka ove godine. Pala je prodaja autiju za 50% pa cak i vise. Nema profita vise nitko.
Da, a svakog prodavaća bi do koštalo između 500.000 i 2M kuna, ipak im je to malo previše. Nadajmo se da će iduće ili za dvije godine bit, do tad se situacija valjda bude kolko tolko sredila.