To je do 20. levela i samo prvi otok... Tj. točnije bi bilo samo prvi otok jer iz njega mozes otic tek nakon 20 lvl-a, a u ovom trialu nemozes otic s njega...
Printable View
To je do 20. levela i samo prvi otok... Tj. točnije bi bilo samo prvi otok jer iz njega mozes otic tek nakon 20 lvl-a, a u ovom trialu nemozes otic s njega...
šta su i oni dali free trial i ograničili igru ko oni debili iz mythica? gj -.-'
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Tnx, malo sam zaboravio jer sam davno čitao, još sam se dvoumio između 20-50 :thumbs2:
Mah nema šanse, il ona fora di plačaš do neke cifre i onda više nemoraš.
Ako bude bez monthly/fee-a, igrat ću...
Sta mmo sa pretplatom smrdi?
A čuj, čovjek ne želi plaćat za igranje, i to je njegovo pravo. Iako osobno nisam još naišao na igriv f2p naslov :(
Onda igra krivi žanr
Kao prvo, naplačo sam se igri... Od WoW-a, 4-5 godina, pa do Aion-a...= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Ne želim igrat MMO sa pretplatom i točka...
Da jos jednom napisem. Il ces igrat MMO sa pretplatom, i igrat ga recimo godinu dana, il ces igrat F2P igrat ga max mjesec(tjedan) dana kao sto vidim da radis po tvojim postovima, znaci kao da nisi ni igrao= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Ni MMO sa pretplatom ništa nije bolji...= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
WoW i Aion sam forsiro, kao bit ce bolje, a ono smece...
Ovo vise za Aion vrijedi, bezveze, a nevaljaju...
Ima boljih F2P MMO-a
Ofc, onda ih igraj
zanimljivo da od svih p2p mmova ti si igro one najgore :D
Opet mi besplatnih 10 dana stiglo, pod uvjetom da se iskoristi do 15.7. :)
protuofenziva WARu
Jel iko ovo još igra ?
Ja sam spletom sretnih okolnosti dobio mjesec dana besplatno i sad opet pičim. Nekako sam završio na Hyrkania serveru valjda zbog server mergera pa mi se javite , ako igrate. Nick je Axxel level 80 conqueror.
Ok, posto opet imam acc od AoC-a, zanima me kolko otprilike mogu dobit za sljedeci acc:
lvl 80 Bear Shaman - FUll T2 + Full T3 itemi (ono sto bossevi dropaju ofc) - meni bio main char.
Imam jos lvl 80 Full epic tempest of set, i jos na lvl 80 ranger, guardian, conqeuror, herald of xotli, necromancer. + ekspanzija ofc
sa ekspanzijom je igra zazivila - uveli su dosta novih instanci i PvP kontenta, tako da ima dosta stvari za svakog. A i sto me odvlaci od igre, jest Funcomova nezainteresiranost za ispravljanje bugova i exploita, nego samo izbacuju neke nove stvari, koje naravno donose i nove buggove. Sto je najveca katastrofa sa Fury servera su se prebacili nasi decki, tj. hrvati, koji non-stop flameju i trolaju global, da mi je samo znat ko je toj djeci dao da kupi 18+ igru! :(
to što su +18 ne znači da se trebaju zrelo ponašat
Nije zabavno ak nema flejmanja
Ništa jer nitko ne kupuje AoC accountove.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Toga sam se i bojao... :(
Postaje F2P. Konačno. Šteta što su ograničene klase za F2P igrače.
http://www.funcom.com/news/age_of_conan ... nd_unrated
Matrica koja uspoređuje F2P i P2P.
http://community.ageofconan.com/wsp/con ... le=CONTENT
Tenk ju na informaciji, igrati će se : )
A evo i videjček;
opet cu morat igrat ovo :D nadam se da ce bit ljudi :) :bravo: za fuckom :D
Šteta što moram čekati grafu =(= Citat =:
Izvorno postao mejl od Funcoma
baš me zanima kad će i oni majkeferi iz mythica, biowarea, EA-a il ko već odlučuje, ako se išta odlučuje, preč na "f2p" model s WARom
Ko da ce f2p spasiti WAR -.-
neće, al fora je u tome što su naglašavali ziljon puta da oni nikad nebi prešli na f2p i to, sve u svemu totalno upropaštena igra, al opet mi nije žao što sam uzeo to umjseto AoCa.
Meni nije žao. Meni je cak bilo dosta dobro prije nekih patcheva koji su trebali "Poboljsati" neke stvari.
je se zna datum kad tocno pocinje f2p od AoC-a??
pa kažem da nije ni meni^^
i da sign da je prije bilo bolje. i da je uglavnom kriva činjenica da nisu znali balansirat klase i ustabilizirat igru >.>
Ne, samo da će biti ovo ljeto.= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
hvala, hvala ;)
HELL YEAH.
Ovo ljeto ide F2P..ne zna se točna kada, ali uglavnom ovo ljeto.
Budem definitivno zaigrao zajedno sa par kolega. Baš se sad fino veselim ljetu :D
Onda se javi pa budemo zajedno fail genkali : )
Šta ćete na PVP server?
hehe ja vec imam 2 acc-a i nekoliko likova na 80 lvlu :D jooj jedva cekam da ponovo sa svojim barbom genkam rengere :) nadam se da nisu puno promijenili igru u zadnjih god i pol od kad ju ne igram :D
Jesu.