gugl ftw
upiso sam /gdisband :D
Printable View
gugl ftw
upiso sam /gdisband :D
freetrial
kako se pravi :D
moj frend oce da proba igru.a ja mu bome nedam svoj acc
odeš na WoW od Europe i tamo imaš za tražiti 10-free trail i slijediš upute= Citat =:
Izvorno postao SuperiorEEE
https://signup.worldofwarcraft.com/tria ... etrial.htm= Citat =:
Izvorno postao SuperiorEEE
mi može netko pojasnit pojam "Class leaders"?
PvE Guildovi imaju rankove unutar guilda, koji zastupaju zasebno mjesto u hijerarhiji. Najopćenitiji primjer bi bio:
Guild Master > Class Leader > Member > Trial
Class Leaders su dakle vođe svoje klase, trebaju znati kako se njihova klasa ponaša u pojedinoj PvE borbi, koja je najbolja oprema za pojedini spec, koje spellove/skillove koristit itd.
u hebote to malo prezahtijevno za mene, nikad to nisam bio, mislim nikad mi to niko nije ponudio dok sam bio u nekoj guildi, pitam zato kaj sm sad u nekoj guildi, pa me lik pitao dal želim bit class leader, a ono bum probal, valda nema nekog mudrovanja previše= Citat =:
Izvorno postao Spectre
Ignoriraj official forum, odi na http://elitistjerks.com/Spogledaj Class mechanics, sve moguće o Rogue-u i gg, dobar si za neki jadni Kara guild :wink:
Bi mi mogao ko malo objasniti prebacivanje likova po accounotivma i koliko to dođe. Ili neki link o tome.
= Citat =:
Izvorno postao Pharun
moš prebacivat sa acca na acc samo ako su oba acc tvoja, tvoje vlasništvo, sad kolko košta neznam, znam da se plača sa relma na relm oko 120 kuna
A s acca koji nije moj? Ako to oni ne znaju naravno, ili kazem da je bratov (mislim da li strogo provjeravaju i to?)= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Pharun
bojim se da strogo to provijeravaju, ipak je igra koja se plača i ne žele imat sranja sa takvium spikama, jedino da im mail pošalješ pa obrazložiš svoju namjeru
yep provjeravaju tako da tesko ako nije bar isto prezime
Ah, steta.
jel zna netko kako da se naprvai onaj macro recimo kad Warlock summomira mount pa mu piše onaj ajmo ga nazvat "smiješni text", to sam vidio kad sam bio u EoS i u Mechu sa druidom pa je casto Trankviliti i pisalo mu kao tipa "Trankviliti is like fanta, share it with joice"
pa sad ako netko zna na što mislim neka kaže kako to funkcionira
necrosis (add-on)
nije pitao addon, nego macro, ali dobra preporuka isto
a ovo sta si pitao, islo bi nekako ovako
/cast Summon Felsteed/Dreadsteed
/s Come ya lazy horse, time to burn (primjer samo)
/w = whisper
/s = say
/p = party
/g =guild
/ra = raid
fala fala obojci
E kolko košta u vas wow org, u merkatoru košta 60 maraka znači 240 kn, nije previše ali mi je opet nekako puno ako omgu kupit peerata i uštedit te pare pa kupiti bon i igrati 2 mjeseca za iste pare :) (zbunio sam i sebe)
World of Warcraft - 118.99kn
The Burning Crusade - 169.99kn
WoW + TBC - 288.98kn
Ako kupiš kod piirata, nećeš moći igrati na official serverima.
si siguran?, promijeniš realm list, i kupiš acc na netu i dela ko zvjerka, bar bi trebalo= Citat =:
Izvorno postao JedimiNjoke
samo pazi da ti da EU verziju igre
Dali se ovo gore moze primjenit i na neke druge situacije, kao naprimjer kad te neko pogodi critical hitom? ili nesto slicno?= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
hm nebih znao, ali ako bas zelis imati to da kada te netko crita onda to (mislim) da to moras sam
/macro
kreiraj macro, stavi text
/s Ouch
da može se to nemora se uopće origigi imat, sam njih briga da im plaćaš mjesečno, kreiram novi acc i igram sa peeratske igre, kad mi ode trial nadoplatim bonom :D= Citat =:
Izvorno postao flander
Kad ćeš već kupit acc, kupi barem sa boxom? :P
Mislio sam ako neće plaćat pretplatu, neće moć igrat. Acc se može i DLat i snimit sa nekog piiratskog DVDa i naravno kupit origigi i instalirat.
meni je puno preskupo da bih igrao dva mjeseca WoW dat 160 KM(WoW+TBC+bon) zato oduzmete kojih 90 maraka i ostane 70, oko deset za igre, i 60 za bon.= Citat =:
Izvorno postao JedimiNjoke
Acc imam jedan al je na američkim serverima(sranja sa karticom) a koliko znam nemre se tek tako US lokalizirana verzija na EU prebacit tako da to otpada, niš novi acc je rješenje :D
Jel mozes malo pojasnit? nisam bas skuzio, osim ovog /s Ouch, to mi je jasno da ide na kraj, sto moram napisati prije? mislim da bi se aktiviralo automatski= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul (WoW)
da ti se aktivira automatski nevjerujem da moze, to ti trebas sam pritisnuti na macro kada si bio zrtva kriticnog
no sada bas i neznam jel postoji addon koji bi ti to sam uradio, pogledaj na http://www.files.wowace.com