EVE Online - za početnike
Poziv minerima, početnicima i svoj sirotinji!
Dakle kako i sam naslov kaže, poziv je prvenstveno namijenjen novim igračima koji se tek upoznaju sa samim mehanizmom igre. Naravno da su oni iskusniji uvijek dobrodošli jer se uz njih i najviše nauči, ali ovdje je i dalje naglasak na početnike. Nema ograničenja u skilovima, ni u brodovima. Svi su dobrodošli, bez obzira na rasu, jezik koji govore i jesu li na trial accountu ili ne. Jedini preduvjet je da ste član ELITE Corpa.
Kako smo dobili blagoslov sa vrha nas par, također početnika, odlučili smo se organizirati sa namjerom da igranje učinimo zanimljivijem tako i korisnijem za nas same a i za corp. Prvenstveno bavimo se miningom u Hisecu (0.5+), razmjenjujemo iskustva i gnjavimo iskusnije igrače. Ovo posljednje nam je poseban gušt i potičemo sve igrače da rade isto. Ne postoji dovoljno glupo pitanje koje ih ne bi mogli pitati! Poučeni vlastitim iskustvom, svjesni smo da je ponekad pred iskusnijim igračima problem postavljati pitanja bilo radi neugode, srama ili jednostavno ponosa. Neka vas takvi ne straše i ne dopustite da vam umanje užitak u igri. Svi su oni prošli kroz ove faze ali vremenom i iskustvom prioriteti su se promijenili i bave se bitnijim stvarima u koje ne ulazimo. Tako da koliko god mi njima u konačnici dosađivali ipak nas trebaju ako radi ničega onda radi samog broja članova corpa.
Sama politika corpa polazi od poštenja i časti, što je u osnovi i preduvjet svake normalne osobe, tako da se isto očekuje i u samom druženju. Iz toga razloga proizlazi i potreba da se pojedine stvari razjasne. Jedna od bitnijih je tema koja se više puta pokušala neuspješno progurati a to je članarina. Od toga ne treba bježati. Nisu to neki nemogući iznosi ali ih je ipak potrebno definirati. Taj izdatak nije bačena lova ako gledate koje koristi bi mogli imati od corpa. Bilo da je to neka vrsta treninga, posudbe brodova, opreme ili love/ISK brzo dolazite do zaključka da to i nije tako loše. Obveza plaćanja poteže i obveze corpa...Siguran sam da će se o ovome još raspravljati.
Trenutno nemamo svojeg predstavnika i samoj smo fazi organiziranja. Za početak nam je dodijeljen tutor, poštovani Valismot koji je već izgubio kosu uz nas ali poštenjačina kakav je, još nije odustao. Okupljamo se u sistemu RIAVAYED, station: Riavayed XI - Moon 11 i majnamo što stignemo. U kasnijoj fazi očekujemo jasniji profil mininga i potreba corpa. Svi (ali baš svi!!!) prijedlozi su dobrodošli. U EVE online potražite NBElite, Valismot, Saranika ili mene Dalleron za daljnja uputstva i naravno pratite ovaj forum.
Za one koje zanima više tu je i http://elite.afk-wrecking.com/forum/index.php