Eh, jucer je bila luda epizoda deep space 9, danas je zadnja a onda u petak pocinje svih sedam sezona voyagera, to cu gledat ponovno sve po treci put ako se ne varam :pray:
Printable View
Eh, jucer je bila luda epizoda deep space 9, danas je zadnja a onda u petak pocinje svih sedam sezona voyagera, to cu gledat ponovno sve po treci put ako se ne varam :pray:
ah, ja sinoć jurio iz kina da slučajno ne zakasnim pogledat i snimit epizodu, još je samo danas ds9 :( a onaj glupi voyager ću valjda gledat, al neće mi bit žao ako išta propustim
Opa, može vojađer!
Cek, zadnja ? kao zadnja zadnja, sve se mora svrsiti u jednoj epizodi .. neznam, nekako ce mi falit, ja bi jos rata ...
dosta toga se i jučer riješilo :)
Dosad mi je bio TNG žestok, i nije mi se nikada prije sviđao DS9, al kad sam ga počeo gledati, oduševio sam se!
Ima najbolje karakterizacije likova, ovi prije su svi bili isprazni, osim glavnih likova (Picard, Data), dok se ovdje fokus stavlja na svakog lika... I'll miss DS9 :( Voyagera se ne sječam baš najboje, al se next week mogu prisjetit opet :D
Al ipak, najbolji od najboljih su mi avanture kapetana Kirka, Spocka i Bonesa :pray:
Da, nažalost zadnja.... jedva čekam Voyager, Chakotay i Janeway, 7 od 9 , i ostali... jedna od boljih ekipa u ST općenito.
Meni takodjer, iako sam vec sve gledao pravi gust ce biti ponovno sve vidjet ^^ Sam kaj je dosta kasno, sigurno cu propustit neke epizode zbog posla ujutro al ono, uvijek stignem snimit ;)= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Meh, meni je Voyager vjerojatno najlošiji serijal od svih.
Ne znam, jednostavno mi se (znam da je pogrešno, ali ne mogu si pomoći) kao da su pokušali nekako približiti seriju prosječnom gledatelju i zbog toga su likovi nekako... umjetno modernizirani, ne znam. I nema nijednog posebno upečatljivog lika (Janewayica je zaboravna jer po meni pokušava skinuti Kirka i ne uspjeva (gledajte joj samo izraze lica dok priča i biti će vam jasno), a eventualno najbolji su najbolji Tuvok i Doktor).
slažem se s tim, posebno za likove, eventualno doktor prilazi, ali u svim prijašnjim serijalima je bilo više upečatljivih likova, bilo glavnih, bilo sporednih
Cudno malo je al ono, volim gledat al nije mi najbolje od svih serijala star treka. Al svakako je gust gledat ;)
Baš tako Aral, najdraže mi je The Next Generation.
koliko god puta pogledam zadnju epizodu deep space, uvijek me dovede do suza. kako jedan frend kaže, savršen kraj savršene serije...
Znate kaj mene muči; to što se svim ženskim osobama obraćaju sa "Sir". Ono, "Yes sir" kaj nemre "Yes ma'm" :D
I da, DS9 ima jedan od boljih završetaka, što nemogu reći za The Next Generation. TNG mi je jedna od najboljih, ako ne i najbolji serijal, ali mu je završetak nekako funny...
Da, pomalo je bilo tuzno kad sam jucer gledao :( Al kad se sjetim kraja Voyagera, odnosno zadnje dvije epizode...issss, ablative armor i multiphasic torpedoes, epic :pray:
:( Nema više.
Voyager voyager :D
Ane. Janeway je izgleda jedian ženska osoba kojoj se neće obraćati sa "sir" :D .
Svima se obraćaju sa "sir" jer se tako obraća kapetanu, bez obzira na spol (možda se netko sjeća da se u Originalu i TNG još nekada moglo čuti i "skipper", što je još točnije kad je kapetanski položaj na brodu u pitanju). Isto kao što govore i "aye" umjesto "yes" za potvrdno.
ah opet pocinje voyager. jedino sto nikada nisam pogledao je prva epizoda te sezone. ali bas nikada. cak ni danas :( no daleko najdraza sezona od svih mi je :)
tako je i meni bilo, do danas. i nekako sam mišljenja da siska ne bi bilo toliko briga za ocampe, ipak je on emissary i mora se vratiti na bajor pošto-poto :)
Najjači mi je bio Weyoun u jučerašnjoj zadnjoj epizodi DS9: "Where is my good friend Damar?". Inače, Weyouni su jedni od najboljih likova u star treku općenito.
Voyager je jako dobar, ali mi se sad malo teško na njih naviknuti poslije DS9a. No hoću, za par epizoda.
Zanimljivo je kako sam cijelu zadnju sezonu TNGa jedva čekao da počne DS9, ali za Voyager nije tako.
Bilo je dobro vidjeti Quarka, zadnji put.
Neznam, meni je DS9 ok, onak za pogledat al mi nikad nije sjeo. Radje volim TNG ili voyagera, ili novi enterprise cak :rotfl:
Baš sam ubo neko vrijeme i pogledao prvu epizodu Voyagera, žao mi što nisam odgledao posljednih par od DS9.
No, budem ja to već negdje našao i pogledao.
Darn, prespavao sam kraj. Neznam niti ja kako.
Al sam ugasio TV O.o
btw, gledao sam DosjeX, ermmmmmmm
inače, jučerašnja epizoda mi se činila ful isforsiranom, posebno s prepametnom janeway. kao pošaljite mi podatke i napravit ću vlastitu analizu, a onda kaže da u najkraćim crtama nema pojma što je to. i kasnije kad si ona i torres međusobno nastavljaju rečenice...loše, loše...
Meni je bilo prebrutalno, ono kapetanica se kuzi u neke stvari u koje ostala posada ne, plus torresica se nekak morala dokazat i privolit kapetanici na taj nacin, odnosno da gledatelji to osjete.
I, kako je završila epizoda?
Mislim da sam zaspao upravo na tom djelu kad su se nadovezivale jedna na drugu ^^
Standardno, ako se dobro sjecam projecirali su warp polje, tj. cestice i tako se skenirali da nadju pukotinu u singularnosti, kad su je nasli đenvejica i toreesica su satlom otisle do te male rupe i prosirili je da voyager moze proc i izac van...standard :D